Dessa WhatsApp-funktioner kommer att introduceras i nästa uppdatering

whatsapp chattläckage, bollywood skådespelare whatsapp chattläckage, droger fall bollywood, whatsapp slut till slut kryptering

Facebook-ägda meddelandeplattform WhatsApp arbetar för att lägga till flera nya uppdateringar i den senaste betauppdateringen. Den nya uppdateringen av den mycket populära meddelandeprogrammet kommer att innehålla ett alternativ för användare att lägga till ‘WhatsApp Doodles’ som ger ett nytt utseende till den befintliga bakgrundsbilden som används i chattar. Tillsammans med detta fungerar en ny samtalsknapp som kommer att justera hur du gör video- och röstsamtal i appen. En annan huvudfunktion är genvägen till katalogen som gör det möjligt för innehavare av företagskonton att snabbt få tillgång till sin portfölj.

Dessa nya uppdateringar sågs av WabetaInfo i den senaste WhatsApp 2.20.200.3 beta för Android. Den nya samtalsknappen i uppdateringen kommer först att finnas tillgänglig i affärschattar endast om användaren redan tillhandahåller en företagskatalog. Senare kommer funktionen att utökas till andra chattar också. Användarna kommer att kunna verge video- och ljudsamtal med genvägen.

Doodle i den nya uppdateringen finns redan på PC-versionen. Den nya funktionen kanske inte kommer till iOS ännu. På en Android-enhet kommer det att finnas ett nytt alternativ som heter Lägg till WhatsApp Doodles. Funktionen finns dock bara i kod för tillfället och är inte tillgänglig för beta-användare.

Tidigare denna vecka, enligt en rapport från WABetaInfo hackare använder WhatsApp-textbomber som gör att smartphones fryser och sedan gör enheten obrukbar.

En WhatsApp-talesman erkände frågan och sa i ett e-postmeddelande till indianexpress.com, “WhatsApp har släppt och redan börjat rulla ut en korrigeringsfil som adresserar detta i sin senaste iOS-programuppdatering. Som med alla tekniska produkter uppmuntrar vi användare att hålla sin WhatsApp-app och sitt mobila operativsystem uppdaterade och ladda ner uppdateringar när de är tillgängliga. ”

Express Tech är nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@expresstechie) och håll dig uppdaterad med de senaste tekniska nyheterna

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button