Dessa streamingtjänster erbjuder det bästa värdet för dina pengar

I en nyligen genomförd PCMag-undersökning fann vi att konsumenterna i genomsnitt är villiga att betala 33 USD per månad för alla sina streamingtjänster tillsammans.

Why Axis Bug

Det finns gott om streamingtjänster att välja mellan, men vilka är värda pengarna? För att ta reda på jämförde Reelgood nyligen kvantiteten och kvaliteten på innehållet på fem av de mest populära: Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, HBO Now och Showtime Anytime.

Trots att det är det billigaste i gänget har Prime Video det största filmbiblioteket och de mest “kvalitets” filmerna, följt av Netflix, sedan Hulu, HBO och Showtime, fann Reelgood.

För att betraktas som “kvalitet” måste en titel vara bland de 20 000 mest populära på Reelgood och ha en IMDb-poäng på minst 6,0 (för filmer) eller 6,5 (för program) med minst 300 röster. När det gäller “högkvalitativa” filmer – eller titlar med en IMBD-poäng på minst 7,5 (för filmer) eller 8,0 (för program) – Netflix och Prime Video bundna till första plats, följt av Hulu, med HBO och Showtime i en slips för sista plats, enligt Reelgood.

Om det är TV-program du är ute efter har Prime Video också det största biblioteket bland de fem streamingtjänsterna, följt av Netflix, Hulu, HBO och Showtime. Hulu har dock de flesta “kvalitets” och “högkvalitativa” serierna, följt av Netflix, sedan Prime Video, HBO och Showtime.

HBO och Showtime erbjuder utan tvekan en del bra innehåll, men om du vill få ut det mesta för pengarna är Prime Video, Hulu och Netflix de bästa alternativen. För mer, kolla in diagrammen nedan.

The Why Axis streaming bästa valuta för pengarna 2

Varför Axis-streaming bästa valuta för pengarna 3

Varför Axis-streaming bästa valuta för pengarna 4

The Why Axis streaming bästa valuta för pengarna 5

Varför Axis-streaming bästa valuta för pengarna 6

The Why Axis streaming bästa valuta för pengarna 7

The Why Axis streaming bästa valuta för pengarna 8

Relaterade Artiklar

Back to top button