Dessa streamingtjänster erbjuder det bästa värdet för dina pengar

Dessa streamingtjänster erbjuder det bästa värdet för dina pengar

I en nyligen genomförd PCMag-undersökning fann vi att konsumenterna i genomsnitt är villiga att betala 33 USD per månad för alla sina streamingtjänster tillsammans.

Why Axis Bug

Det finns gott om streamingtjänster att välja mellan, men vilka är värda pengarna? För att ta reda på jämförde Reelgood nyligen kvantiteten och kvaliteten på innehållet på fem av de mest populära: Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, HBO Now och Showtime Anytime.

Trots att det √§r det billigaste i g√§nget har Prime Video det st√∂rsta filmbiblioteket och de mest “kvalitets” filmerna, f√∂ljt av Netflix, sedan Hulu, HBO och Showtime, fann Reelgood.

F√∂r att betraktas som “kvalitet” m√•ste en titel vara bland de 20 000 mest popul√§ra p√• Reelgood och ha en IMDb-po√§ng p√• minst 6,0 (f√∂r filmer) eller 6,5 (f√∂r program) med minst 300 r√∂ster. N√§r det g√§ller “h√∂gkvalitativa” filmer – eller titlar med en IMBD-po√§ng p√• minst 7,5 (f√∂r filmer) eller 8,0 (f√∂r program) – Netflix och Prime Video bundna till f√∂rsta plats, f√∂ljt av Hulu, med HBO och Showtime i en slips f√∂r sista plats, enligt Reelgood.

Om det √§r TV-program du √§r ute efter har Prime Video ocks√• det st√∂rsta biblioteket bland de fem streamingtj√§nsterna, f√∂ljt av Netflix, Hulu, HBO och Showtime. Hulu har dock de flesta “kvalitets” och “h√∂gkvalitativa” serierna, f√∂ljt av Netflix, sedan Prime Video, HBO och Showtime.

HBO och Showtime erbjuder utan tvekan en del bra innehåll, men om du vill få ut det mesta för pengarna är Prime Video, Hulu och Netflix de bästa alternativen. För mer, kolla in diagrammen nedan.

The Why Axis streaming bästa valuta för pengarna 2

Varför Axis-streaming bästa valuta för pengarna 3

Varför Axis-streaming bästa valuta för pengarna 4

The Why Axis streaming bästa valuta för pengarna 5

Varför Axis-streaming bästa valuta för pengarna 6

The Why Axis streaming bästa valuta för pengarna 7

The Why Axis streaming bästa valuta för pengarna 8