Dessa Àr de bÀsta TV-dörrbussarna för Black Friday 2019

Dessa Àr de bÀsta TV-dörrbussarna för Black Friday 2019

Även om vi starkt rekommenderar att vĂ€nta tills nĂ€rmare Super Bowl för att köpa en ny TV, Ă€r det obestridligt att Black Friday alltid ger galna lĂ„ga priser pĂ„ tv-apparater. År efter Ă„r fortsĂ€tter billiga tv-apparater att vara en av de hetaste prylarna under semestersĂ€songen. Och varje Ă„r verkar det som om deras prissĂ€ttning bara blir lĂ€gre och lĂ€gre.

NÀr man handlar efter en ny TV Àr det bÀsta en shoppare kan göra efterforskningar. Och vi menar massor av mycket forskning. Det finns otroligt mÄnga olika modellerade tv-apparater dÀr ute, med massor av olika tillverkare, och att veta vad som gör var och en speciell Àr bara hÀlften av striden. Smarta kunder kommer att vilja uppmÀrksamma flera viktiga detaljer, inklusive information om HDR, HDR10 + och Motion Rate. PCMags betyg av de bÀsta TV-apparaterna för 2019 Àr ett bra stÀlle att börja.

Medan smarta TV-apparater i allmÀnhet har möjlighet att surfa online och ansluta till olika strömmande appar, kommer kunder att vilja undersöka den specifika TV-modell som de Àr mest intresserade av och bekrÀfta hur vÀl de appar de Àr intresserade av faktiskt kör. Exempelvis kommer kunder som Àr intresserade av att fÄ en ny 4K-TV för den nya streamingtjÀnsten Disney + att behöva veta att Vizio-TV-apparater har problem med appen och att en fix inte Àr pÄ vÀg förrÀn nÄgon gÄng i början av 2020.

En av de viktigaste trenderna för semestershopping i Är Àr videospel, och smarta kunder bör Àgna sÀrskild uppmÀrksamhet Ät sina hemkonsoler för videospel för att förstÄ om en 4K-uppgradering Àr vÀrt det för dem. Nintendo Switch sÀnder inte ut i 4K, sÄ medan vissa tv-apparater kan förbÀttra signalen, bör smarta kunder inte hoppa till 4K bara för Nintendo Switch-spel. BÄde Xbox One X och Playstation 4 Pro Àr de enda hemmakonsoler som faktiskt kan visa spel i 4K. Xbox One S kan strömma videor i 4K, men den kan inte lÀgga ut videospel pÄ 4K.

Den hÀr artikeln kommer enbart att fokusera pÄ 4K-tv, eftersom de flesta 1080p eller mindre TV-apparater inte sÀljs eller, om de Àr, Àr för dyra jÀmfört med 4K-kusiner.

Black Friday 2019 TV Doorbusters pÄ Walmart

Walmart Àr lÀngst ner pÄ vÄr lista i Är nÀr det gÀller tv-shopping. Deras lÀgsta 4K-tv Àr deras eget varumÀrke, Onn, och Àr en 50-tums modell. Priset för dörröppnaren Àr $ 148, vilket rÄkar vara det lÀgsta priset för en 4K-TV pÄ den hÀr listan. Men bara för att det Àr billigt betyder det inte att det Àr det bÀsta sÀttet att spendera dina pengar.

Walmart har en 65-tums Philips-TV som dörrstötare i Är för 278 dollar. Och Àven om det Àr större Àn Onn och nÀstan dubbelt sÄ mycket, rekommenderar vi det ÀndÄ över Onn.

Black Friday 2019 TV Doorbusters pÄ Best Buy

Best Buy Àr vÄrt val för bÀsta ÄterförsÀljare att handla 4K-tv under högsÀsongen 2019. Inte bara har de mÄnga fler modeller till försÀljning Àn nÄgon annan ÄterförsÀljare, men deras returpolicy och Geek Squad-skyddsplaner gör dem till ett otroligt sÀkert köp.

Best Buy billigaste 4K i Är Àr en Insignia 58-tum för endast $ 199. Det Àr nÄgot större Àn Walmart och kostar lite mer, men vi rekommenderar det över Walmart Onn.

Best Buy har ocksÄ en 55-tums LG för endast 299 $ och levereras med LG: s exklusiva Magic Remote. Denna fjÀrrkontroll fungerar som en trollstav, vilket gör att du kan peka och klicka med enheten istÀllet för att behöva anvÀnda knappar för att alltid manuellt styra tv: n.

Resten av Best Buy bĂ€sta dörrbussar för 2019 Ă€r alla Samsung-modeller och inkluderar en 43-tums för $ 230, en 65-tums för $ 480, en 70-tums för $ 550 och en 75-tums för $ 750. Det hĂ€r Ă€r exceptionella priser pĂ„ 4K-tv, men vi kan inte betona tillrĂ€ckligt för att göra din forskning om vad var och en av dessa modeller erbjuder. Även om priset kan se bra ut kommer enheten ibland att sakna viktiga funktioner som du verkligen önskar att du hade.

Black Friday 2019 TV Doorbusters at Target

Medan Target har en handfull rimliga tv-apparater, kan det bara inte övertrÀffa Best Buy-alternativen i vÄra ögon. Target billigaste 4K-tv Àr en Westinghouse 50-tums för endast $ 150. Men deras LG 43-tums Àr ocksÄ bara $ 230. Men för de priserna för dessa storlekar, skulle du vara mycket bÀttre att gÄ efter en av de andra dörrbussarna pÄ Best Buy. Target har tvÄ 65-tums dörrbussar i Är, men en Àr en Element och den andra Àr en TCL, tvÄ tillverkare som vi inte Àr sÀrskilt förtjusta i. Elementmodellen Àr endast $ 280 och TCL Àr $ 400. Medan bÄda Àr ganska billiga fÄr du absolut vad du betalar för hÀr.

Target har ocksÄ tvÄ Samsung-modeller som dörrbussar, en 50-tums för $ 280 och en 55-tums för $ 330. Om du mÄste handla pÄ Target eller bara ha nÄgra presentkort att brÀnna, rekommenderar vi dessa tvÄ alternativ ovanför de andra Target-alternativen.

Black Friday 2019 TV Doorbusters pĂ„ Sam’s Club

Sam’s Club saknas i Ă„r i tv-dörrbussar, men de som de har Ă€r definitivt bĂ€ttre Ă€n Walmarts. Sam’s Club billigaste 4K-modell Ă€r en LG 43-tums för endast $ 220. Vi rekommenderar starkt den hĂ€r modellen jĂ€mfört med de andra billigaste dörröppnarna, endast baserat pĂ„ namnet.

Sam’s Club har en Vizio 58-tums för endast $ 300, men shoppare kommer definitivt att hitta det hĂ€r alternativet av en anledning.

ÅterförsĂ€ljarens bĂ€sta tv-dörröppnare Ă€r förmodligen deras böjda Samsung 65-tums modell för endast $ 600. Shoppare som vill bli stora bör Ă€gna extra uppmĂ€rksamhet Ă„t sin LG 82-tum för endast $ 1600.

VĂ„r favorit Black Friday 2019 TV Doorbuster

Utan tvekan Ă€r den tv-dörröppnare som har vĂ„r fulla uppmĂ€rksamhet och största rekommendation Sams Clubs Samsung 65-tums böjda tv för $ 600. Sam’s Ă€r en av de enda butikerna som erbjuder nĂ„gon form av försĂ€ljning pĂ„ böjda tv-apparater för Black Friday 2019 och Ă€ven om det inte Ă€r en böjd OLED, Ă€r det fortfarande en underbar TV som inte kommer att bryta banken denna semestershopping. Om du handlar efter en TV i 65-tums intervallet rekommenderar vi starkt att du undersöker om det hĂ€r Ă€r affĂ€ren för dig.