Dessa Àr Black Friday 2019-erbjudanden du vill undvika

Dessa Àr Black Friday 2019-erbjudanden du vill undvika

Med all hype kring Black Friday Àr det lÀtt att falla in i spÀnningen över vilka senaste och hetaste prylar, teknik och leksaker som sÀljs. Men inte varje Black Friday-annons skapas lika. Faktum Àr att mÄnga av dem innehÄller fler missar Àn trÀffar nÀr det gÀller erbjudanden.

Ofta gör ÄterförsÀljare vad de kan för att bygga hype och spÀnning fram till Ärets största shoppingdag. Och medan vi försöker vÀgleda dig mot vad sÀsongens bÀsta inköp Àr, Àr det ibland bara lÀttare att berÀtta vilka erbjudanden du ska undvika.

Dörröppnare tv i allmÀnhet

Stora ÄterförsÀljare rabatterar alltid tv-apparater under semestersÀsongen, men det finns vanligtvis tvÄ viktiga skÀl att de Àr sÄ billiga: De Àr antingen en Àldre modell som Àr förÄldrad eller sÄ Àr de ett mindre mÀrke som Àr tillverkat av lÀgre kvalitet. I bÄda fallen Àr de inte vÀrda dina surt förvÀrvade pengar. En 4K-TV för endast $ 150 kan verka som en stjÀlning av en affÀr, men nÀr den 4K stammar, visar jaggies eller fÀrgerna ser uttvÀttade, kommer du snabbt att inse varför den TV var sÄ billig till att börja med.

Denna typ av tv Ă€r oftare huvudvĂ€rk Ă€n fantastiska erbjudanden. Det kan fungera tillrĂ€ckligt bra i nĂ„gra mĂ„nader, men vi garanterar att nĂ€sta Ă„r kommer du att Ă„ngra det köpet helt. Vi rekommenderar att du sparar lite extra pengar och vĂ€ntar tills Super Bowl, dĂ„ förra Ă„rets modeller sĂ€ljs till ett löjligt pris. Du kan till och med vĂ€nta till efter Super Bowl och fĂ„ ett öppet föremĂ„l för riktigt billigt och anvĂ€nda de extra pengarna för att sĂ€tta tvĂ„ eller fyra Ă„rs garanti pĂ„ den. MĂ„nga gĂ„nger “hyr” mĂ€nniskor tv för Super Bowl, sĂ„ stora Ă„terförsĂ€ljare ser ofta en enorm stigning i avkastningen efter Big Game. Den hĂ€r typen av erbjudanden Ă€r mycket överlĂ€gsen vad du hittar pĂ„ Black Friday.

Kontrollera modellnumret nÀr du handlar efter en TV sÄ att du vet exakt vad du fÄr. Kolla in vÄr guide för att förstÄ modellnummer och SKU: er.

Telefoner överallt Àn Walmart

Walmarts Black Friday-annons riktade sig mot tvÄ flaggskeppsmodeller i Är, iPhone XS och Samsung Galaxy S10. Att aktivera en ny linje och köpa en iPhone XS, Galaxy S10, S10 + eller Note10 + ger dig ett presentkort pÄ $ 450 till mega-ÄterförsÀljaren. Om du aktiverar en ny linje med en ny iPhone XS Max eller XR tar du hem ett $ 400 presentkort. En iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max, en Galaxy S10e eller en Note9 ger dig ett presentkort pÄ $ 300 med ny aktivering.

Och det berör inte deras handel med program, vilket kan lÀgga till ytterligare $ 250 presentkort till din totala vinst. BÄde Best Buy och Target kommer nÀra, men kommer i slutÀndan inte att ge dig sÄ mycket i avkastning. Utöver allt detta innehÄller Walmart ocksÄ presentkortet med aktivering pÄ Sprint, Verizon eller AT&T. Om du Àr sÀker pÄ att du vill ha en av dessa enheter, undvik de andra större ÄterförsÀljarna.

Undvik iPhone 11 pÄ Black Friday 2019

Även om vi kanske har rekommenderat Walmart för platsen att fĂ€sta din nyaste mobiltelefon, betyder det inte att du inte ska undvika en av dessa modeller. Apple slĂ€pper nya iPhones varje Ă„r och det har redan bekrĂ€ftats att nĂ€sta Ă„rs iPhone-modeller alla kommer att ha 5G-anslutningar. Medan de flesta mobilenheter som för nĂ€rvarande finns pĂ„ marknaden endast har 4G, Ă€r det givet att industrin som helhet gĂ„r mot 5G som det senaste sĂ€ttet att kommunicera och surfa pĂ„ internet pĂ„ mobila enheter.

Eftersom vi redan vet att Apple kommer att flytta alla iPhones den hÀr riktningen nÀsta Är, Àr det lite meningsfullt att köpa in en enhet som inte kommer med den senaste tekniken kommer den hÀr gÄngen nÀsta Är. Om du kan hÄlla ut, rekommenderar vi starkt att du vÀntar och hakar fast iPhone 2020-modellen. Vi tror att det kommer att vara vÀrt att vÀnta.

Alla Black Friday 2019-spelpaket

I Är har det varit en enorm besvikelse nÀr det gÀller spelkonsolpaket. Ingen ÄterförsÀljare har verkligen ökat och tappat nÄgot konsolpaket som borde fÄ din fulla uppmÀrksamhet. Och pÄ grund av lanseringen nÀsta Är av Playstation 5 och Xbox Project Scarlet (namnförÀndring förestÄende) Àr till och med erbjudanden pÄ Xbox One X och Playstation 4 Pro ifrÄgasatta.

Att köpa in antingen Playstation 4 eller Xbox One S just nu skulle bara vara en dÄlig investering. I stÀllet rekommenderar vi att du sparar pengar och hÄller ut tills de nya konsolerna sjunker nÄgon gÄng 2020. BÄda kommer att vara stora uppgraderingar till de nuvarande modellerna och det Àr nÀstan garanterat att bÄda de nya systemen Àr bakÄtkompatibla med den nuvarande generationen spel.

Om du har ett hjĂ€rta instĂ€llt pĂ„ en Nintendo Switch i Ă„r, rekommenderar vi starkt att du undviker dem pĂ„ Black Friday, eftersom Switch-konsolbuntarna ofta Ă€r ihopkopplade med Mario Kart 8 och har den Ă€ldre modellen av Nintendo Switch. Tack vare en lĂ€ckt veckoannons vet vi att Walmart kommer att sĂ€lja den nya modellen Nintendo Switch med början den 3 december, som kommer med exklusiva röda joycons och 20 dollar i kredit för Nintendo eShop. Som en anteckning, misstag inte den mindre Nintendo Switch – kallad Switch Lite – för den nya modellen Switch. Switch Lite Ă€r endast avsedd för handspel och kan inte visas pĂ„ en TV, till skillnad frĂ„n bĂ„de den Ă€ldre modellen Switch och den nyare modellen Switch. Den senaste modellen Switch kan lĂ€tt identifieras med den mest röda rutan eller med serienumret, som börjar med XKW.

De billiga robotdammsugarnas erbjudanden

Robotvakuummarknaden Àr större Àn nÄgonsin och det Àr oerhört lÀtt att gÄ vilse och förvirra nÀr man sorterar igenom alla robotdammsugare som sÀljs under Black Friday. Det finns en enkel lösning: undvik dem alla. Anledningen? iRobot, tillverkarna av Roomba, lanserade tvÄ nya Roomba-modeller under det senaste Äret: i7 och s9. BÄda modellerna har ett fantastiskt nytt tillskott till robotvakuumvÀrlden: sjÀlvtömning. Denna tekniska funktion innebÀr att i stÀllet för att behöva tömma bort robotens lilla fack varje gÄng det dammsugs kommer enheten att tömma sig sjÀlv nÀr den gÄr tillbaka till basen för att ladda. Dessa baser lagrar smuts och damm tills du Àr redo att tömma dem, vanligtvis efter 20 till 30 dagars rengöring.

Shark IQ lanserades i Är för att direkt konkurrera med Roomba i7 och Roomba s9, med samma sjÀlvtömningsteknik men för ungefÀr hÀlften av priset för dessa modeller. Vi förutspÄr att de flesta robotvakuumtillverkare kommer att gÄ mot denna sjÀlvtömande teknik och att det sÄ smÄningom kommer att bli en grundpelare i branschen. Shark IQ har visat att det kan göras mycket billigare Àn iRobot-modellerna och vi förutspÄr att mÄnga fler tillverkare kommer att följa.

MĂ„nga av Black Friday-robotvakuumavtalen finns pĂ„ Ă€ldre enheter, sĂ„dana som inte har flera av de senaste tekniska funktionerna – som sjĂ€lvtömning – och i slutĂ€ndan inte Ă€r vĂ€rda din tid eller pengar. De kan prissĂ€ttas otroligt billigt, men det finns en anledning till det. Vi rekommenderar starkt att du undviker dessa rabatterade enheter och vĂ€ntar till nĂ€sta Ă„r nĂ€r resten av branschen har kommit ikapp.

Undvik hela Groupon-annonsen pÄ Black Friday 2019

Om vi ​​skulle rangordna Black Friday-annonser i ordning efter bĂ€sta erbjudanden till sĂ€msta erbjudanden, Ă€r det ingen tvekan om att Groupon-annonsen skulle vara lĂ€ngst ner pĂ„ listan. Medan Groupon Ă€r kĂ€nt för sina fantastiska erbjudanden och besparingar pĂ„ gruppaktiviteter eller utflykter, Ă€r deras Black Friday-annons full av gammal, renoverad teknik som inte Ă€r vĂ€rt dina pengar.

Inte bara det, men deras erbjudanden pÄ nÄgra av de senaste och bÀsta elektroniken Àr högre Àn majoriteten av andra ÄterförsÀljare. Vi rekommenderar starkt att du undviker annonsen helt.