Den personliga evaporativa kylaren från AirChill är 29% rabatt

Om du letar efter den senaste avdunstningskylaren som inte bara håller dig sval utan också fuktar luften, bör du köpa Nordic Hygge AirChill personlig avdunstningskylare. När du köper den här får du också 29% rabatt. Nu kan du köpa den här endast för $ 69,99 istället för $ 99.

Nordic Hygge AirChill: Personal Evaporative Cooler

Det är en avancerad bärbar kylare. Det är mindre i storlek men har bra kylning. Den levereras med en 4-i-1-lösning. Det kyler luften, fuktar luften och det har också en luftrenare. Den levereras också med LED-lampor för att skapa stämning i ditt rum. Det är ett utmärkt val för ditt kontor eller rum i huset.

Även om den har en 7-tums storlek kyler den snabbt rummet. Den har en höghastighetsfläkt med 9 blad som gör tricket och ger en snabb kylning. Fläkten blåser i fem olika hastigheter. Du kan styra kylaren med pekreglagen som visas på en mini-LED-pekskärm.

Denna kylare är också tyst och producerar bara ljud vid 35 dB, det är därför du kan använda den på natten. När du har laddat kylaren kommer den att gå i fyra timmar. Så vad väntar du på? Om du vill göra din heta sommardag till en sval dag, bör du köpa denna fantastiska och mycket bärbara evaporativa kylare. Nu får du 29% rabatt när du men det här genom den här affären.

Relaterade Artiklar

Back to top button