Den nya uppdateringen för Windows 10 har än en gång ilskat användarna. Inaktiverar arbete med skrivare

Källa: poderpda.com

Microsoft har inte varit särskilt framgångsrikt när det gäller att uppdatera Windows 10 nyligen. Som bevis kan vi till exempel använda problem relaterade till Start-menyn eller externa USB-enheter, som vi ägnade åt en separat artikel för flera veckor sedan.

Men som webbplatsen redan har informerat om TechRadar, problem med plåster fortsätter. Det blir långsamt regeln att när Microsoft fixar något går något annat automatiskt fel.

En uppdatering är inget undantag KB4517211som har gjorts tillgängliga för allmänheten 26 september. Dess nackdel är något ganska ovanligt – komplicerat eller helt omöjligt att arbeta med skrivare.

Arg användare översvämmade forum och diskussioner med klagomål som deras skrivare bokstavligen bad dem skriva ut. avsluta tjänsten, så de reagerar inte alls. “Den kumulativa uppdateringen för Windows 10 version 1903, KB4517211, gör att utskriften misslyckas när den installerade skrivaren inte längre känns igen. Detta är HP Officejet Pro 8210-skrivaren, “ säger ett av inläggen på Answers.com.

Först trodde folk att felet bara påverkade HP-skrivare, men med tiden började problem uppstå med skrivare från andra tillverkare. Det faktum att roten till den ovannämnda uppdateringen också framgår av det faktum att när KB4517211-versionen avinstallerades från enheten, uppstod felet inte igen.

Slutligen bör vi lägga till att vi pratar vid valfri uppdateringvilka användare måste ladda ner manuellt. Så om du inte redan har gjort det har du gjort det bra. Microsoft noterade att de kommer att försöka lösa besväret genom en kommande korrigeringsuppdatering.

Relaterade Artiklar

Back to top button