Den legendariska klassikern återvänder: Crash Bandicoot 4: It’s About Time släpps den 2 oktober

Efter mer än 20 år är vi äntligen här. Sony kommer snart att ge oss uppföljaren till den legendariska Crash Bandicoot: Warped, som debuterade 1998. Den kommer att bli känd som Crash Bandicoot 4: It’s About Time, skriver The Verge-servern.

Spelet är direkt relaterat till handlingen i den ursprungliga trilogin, där vi lyckades besegra det onda i formen Dr. Nea Cortexa, Uka Uka a Dr. N Tropyho. Men den olycksbådande trioen lyckades komma tillbaka på scenen och orsaka kaos, vilket vi spelare måste stoppa.

Titeln på titeln påminner om de gamla goda dagarna. Men vi kommer också att se nya element, till exempel springer nerför väggen eller svängande på ett rep. Kvantmasker kommer också att vara en nyhet som erbjuder en möjlighet springer i taket eller saktar ner tiden.

Huvudutvecklaren av Crash Bandicoot 4: It’s About Time är en studio Leksaker för Bobvilket också är värt remaster-trilogi från 2017.

Redan den 2 oktober

Vi kommer inte att vänta länge på den saftiga nyheten. Crash Bandicoot kommer redan tillbaka till våra skärmar 2 oktober i år, medan vi kan spela på det Xbox ett, Playstation 4 och även PC. Priset sattes till 59,99 USD.

Relaterade Artiklar

Back to top button