Den här veckans Tavern Brawl levererar en Deathrattle-fest

Hearthstones senaste Tavern Brawl: Shake, Deathrattle and Roll, gör varje spel till en röra av slumpmässiga Deathrattle-effekter.

För nästa vecka får varje minion du spelar i Tavern Brawl en slumpmässig minions Deathrattle-förmåga. Det här är första gången vi har sett denna speciella Tavern Brawl, så du kan lika gärna ge det en chans om du får ett par extra minuter.

Det är roligt att prova, speciellt om du har dagliga uppdrag att slutföra med lektioner som du inte brukar använda. För att spela den här framgångsrikt, bara mulligan för de billigaste minionsna du har och spela ut dem – förhoppningsvis kommer du att få några överdrivna Deathrattles tidigt för att hjälpa dig att bära dig under resten av spelet.


Det vanliga klassiska Classic-paketet tilldelas dig för din första seger i bråk, och varje vinst räknas mot de 10 guld du får för var tredje seger. Tavern Brawl kommer att rotera den 28 november, så kom ihåg att ta tag i ditt gratispaket innan dess.

När du är klar kan det vara värt att prova Battlegrounds, det nya Hearthstone-spelläget. Vi har sammanställt en Battlegrounds Hero-nivålista om du behöver en hand som bestämmer vem du ska välja, samt några praktiska Battlegrounds-tips om du kämpar för att få saker rätt.

Relaterade Artiklar

Back to top button