Den här veckans Tavern Brawl är Journey to the Catacombs – Hearthstone

En helt ny Tavern Brawl debuterar i Hearthstone den här veckan och den heter Treasure in the Catacombs! Denna veckas utmaning tar Quest-mekanikern som introducerades med Journey to Un’Goro och tillämpar den på en speciell ny Brawl-exklusiv Quest som heter Journey to the Catacombs.

När totalt sju minions har spelats av endera spelaren får båda deltagarna Master Chest-belöningen som vanligtvis beviljas av Marin the Fox. Bröstet har en Deathrattle-effekt som ger den andra spelaren en skatt.


Observera dock att personen som slutför Quest först får en fyra-Hälsa bröst, medan den andra spelaren får en 8-Hälsa bröst. När uppdraget har slutförts återställs det så att du kan fortsätta arbeta mot den belöningen igen.

För att krydda saker ytterligare har de vanliga klassiska kortpaketets belöningar tagits bort och du tjänar nu ett Kobolds och Catacombs-paket för att vinna din första match.

Alla däck är färdiga denna vecka, så vi har inga rekommenderade listor åt dig. Vi skulle dock gärna höra dina tips i kommentarerna, så registrera dig och låt oss veta vilka hjältar som fungerar bra för dig den här veckan!

Relaterade Artiklar

Back to top button