Den här veckans Hearthstone Tavern Brawl is Decks Assemble

En ny Tavern Brawl är live på servrar över hela världen, och den här veckan är Decks Assemble tillbaka. Det är tredje gången vi har sett denna speciella bråk inklusive dess debut i början av december 2015.

Vad är utmaningen den här veckan då? Tja, i Decks Assemble väljer du först och främst en klass. När din första sväng börjar får du välja ett kort på ett sätt som du känner till från Discover-mekanikern. När du spelar ett kort blandas det i ditt kortlek och när din tur är klar hand blir blandad i ditt däck.


Sanningen att det är ett slagsmål som ger mycket mer mening i spelet än när du läser över kärnmekaniken! Fastna i er själva och var noga med att berätta för oss hur ni håller på med det i kommentarerna.

Åh, och det finns en lite annorlunda belöning för att få din första vinst den här veckan. Bli segrande och du hämtar ett Kobolds- och Catacombs-kortpaket, snarare än de klassiska kortpaketen som traditionellt delas ut av Tavern Brawls. Du får dock bara ett paket för din första vinst – vissa saker förändras aldrig, va?

Relaterade Artiklar

Back to top button