Den här veckans Hearthstone Tavern Brawl är ShiftCon

En ny Tavern Brawl är nu live på alla Hearthstone-servrar, och denna vecka ser ShiftCon tillbaka. Det blir snabbt en av de vanligaste bråkarna som dyker upp på rotationen och ser mötet göra sitt fjärde utseende sedan introduktionen i juni förra året.

Det här är en rolig men lite frustrerande utmaning, med en enorm massa slumpmässighet. När du väl har valt en hjälte får du ett däck som innehåller ett utbud av trollformler tillsammans med många exemplar av Shifter Zerus. För att hjälpa till att få saker att röra sig börjar du också med tre Mana-kristaller snarare än den vanliga.

Här är den officiella beskrivningen för ShiftCon:

Byt historier med andra shifters vid krogens Shifter Convention! Välj en klass. Vi fyller ditt däck med Shifters och trollformler.


Shifter Zerus förvandlas till en slumpmässig minion i början av varje tur vilket innebär att du ibland inte har något spel att göra med dina nuvarande Mana-reserver, eller att de spel du har är särskilt svaga mot din motståndares. Det är inte en av våra favoriter för att vara ärlig, men du får som alltid ett gratis Classic-kortpaket för att få minst en vinst denna vecka.

Med tanke på den enorma mängden slumpmässig interaktion i detta slagsmål är det väldigt svårt för oss att rekommendera att välja en viss hjälte. Med det sagt slog vi äntligen igenom och fick vårt kortpaket genom att spela Hunter och använda den två-skada Hero Power för att fylla eventuella luckor i vår Mana-kurva och chipa bort motståndarens hälsa också.

Om du har några egna tips för att slå mötet den här veckan, vänligen dela dem i kommentarerna!

Relaterade Artiklar

Back to top button