Den här veckans Hearthstone Tavern Brawl är Nefarian Rising

Nefarian Rising har återvänt i veckans Tavern Brawl-rotation, och det är bara andra gången vi har kunnat spela den här lagutmaningen sedan den första debuten sommaren 2016.

I det här kooperativa bråkningen styr en spelare ett Shaman-däck medan den andra tar emot Priest – som får vilken roll som bestäms slumpmässigt när du köar. Målet är att arbeta tillsammans för att utplåna Nefarian, som har en hel del 200 poäng av hälsa och taunt förmåga.

I slutet av varje sväng byter Nefarian över till andra sidan av brädet, så att den andra spelaren kan få sin chans att ta ner honom. Han kommer också att ge en slumpmässig förtrollning från sitt däck också varje gång.


Vid 160 Health får Nefarian fem poäng av Attack och kastar Elemental Eruption, vilket gör 5-6 skador på alla minions. Vid 60 Hälsa får han ytterligare fem poäng av Attack och kastar Twisted Light, vilket återställer 30 poäng av sin hälsa och gör 30 poäng skada för varje minion. Aj.

Det är en tuff utmaning att övervinna, en som kräver att båda spelarna verkligen vet vad de gör. Hearthpwn har en praktisk samling tips för att få dig snabbare, samt en ögonblicksbild av de unika trollformlerna Nefarian har till sitt förfogande.

Lycka till!

Relaterade Artiklar

Back to top button