“Den här appen delas inte längre med dig”, säger Apple

För ett par dagar sedan uppstod ett fel som inte tillät användarna att starta vissa appar och visade felet “den här appen delas inte längre med dig.” Flera användare som använde iPhone rapporterade detta fel som de fixade genom att installera om appen. Nu har felet rättats.

Detta fel berör enligt uppgift många appar i App Store som har uppdaterats. Några appar som påverkades var Facebook, WhatsApp, Twitter, TikTok, YouTube och flera andra. Vid den tiden fanns det ingen lösning förutom att användarna först tog bort appen helt från telefonen och sedan laddade ner och installerade den igen. Det var ett stort problem för användarna att ta bort och sedan installera appen igen för att använda den.

På söndag morgon märkte användarna att dussintals appar fanns i listan över väntande uppdateringar i App Store. Enligt de senaste rapporterna från TechCrunch bekräftade Apple att felet ”Denna applikation delas inte längre med dig” har åtgärdats. Enligt rapporten gav Apple ingen inblick i varför problemet uppstod. Användarna kan nu använda apparna utan problem.

Relaterade Artiklar

Back to top button