Den guidade missilen återvänder till Fortnite: Battle Royale

Bild via Epic Games

Den styrda missilen återvänder till Fortnite: Battle Royale-Oh Jösses.

Det har hittats i en ny datamin att den styrda missilen kommer att återvända som en ryggsäckartikel istället för att ta sin tidigare form som ett legendariskt / episkt vapen som använde raketammunition. Filer som finns i dataminet antyder att den styrda missilen kommer att åtföljas av en “It’s Back!” enligt Fortnite Insider.

Relaterad: Fortnites guidade missil är på väg mot valvet

Ryggsäckens form av vapnet bör dock inte förväxlas med ryggsäcken som blingar kosmetiska föremål. De gör det möjligt för spelare att utrusta olika diverse föremål som hissas på ryggen – varav majoriteten betalas för via artikelbutiken. Den guidade ryggsäckartikeln kommer att vara tillgänglig för hämtning i spel, troligen genom kistor utspridda över kartan, liknande det som Jetpack hittades.

Nedan följer en antagen bild av den nyare versionen av den styrda missilen. Det ser lite annorlunda ut än iterationen som valvades i april.

“Vi har fått mycket feedback kring den guidade missilen, särskilt oro över vapenens rättvisa och styrka”, sa utvecklaren Epic Games vid valvet. “Vi delar dina bekymmer, så vi har lagt den styrda missilen i valvet medan vi tar reda på nästa steg för dess framtid.”

Tillbaka när den styrda missilen fortfarande var med i spelet, skapade den kaos överallt där den hördes. I de senare stadierna av spelet kunde spelarna få billiga och enkla dödar genom att gömma sig i ett fort, redigera ett litet fönster och flyga raketen runt flera gånger tills de hittade en annan spelare. Förhoppningsvis kommer den här guidade missilen inte att bli så överväldigad som tidigare.

Epic har inte gjort ett uttalande för att bekräfta att det ökända objektet i spelet returneras.

Relaterade Artiklar

Back to top button