Den flytande ön i Fortnite kan sluta flytta till de skadade områdena

Screengrab via Epic Games

Ön som ursprungligen flöt över Loot Lake i Fortnite har sedan beslutat att flytta runt, och det verkar vara på väg mot de ”korrupta områdena” på kartan.

Twitter-användare @ lucas7yoshi och @AyeTSG upptäckte potentiellt öns framtida väg med hjälp av en exploatering i omspelningsfunktionen. Deras upptäckt var att ön kommer att flytta till vart och ett av de sju skadade områdena runt kartan och skapa vulkaniska gropar på varje plats.

Under säsong fem brände den jätte lila kuben runor i marken på sju olika platser. Och när den sjunde symbolen dök upp, tog kuben ett dopp i Loot Lake, vilket fick vattenkroppen att bilda ett hoppande toppskikt och så småningom stiga upp i luften i början av säsong sex.

Dessa runplatser har markerats som korrupta områden under säsong sex. Områdena har den helt nya förbrukningsvaran, Shadow Stone. Men stenarna har redan inaktiverats två gånger på grund av olika problem.

Relaterat: Alla kartändringar som infördes i början av Fortnite säsong 6

På samma sätt som kuben, som blev förutsägbar på grund av en grafikövervakning på mobilen som gjorde det möjligt för användare att se vart den var på väg, verkar det som om vi har en ganska bra gissning på vart ön ska. Men kan den här resande ön vara en del av något större?

Kuben visade sig vara den största orsaken till förändring på kartan för att stänga säsong fem, men det är oklart om ön på något sätt kommer att spela in i det stora schemat för säsong sex.

Relaterade Artiklar

Back to top button