Den 2-Äriga uppgraderingscykeln för mobiltelefoner Àr mestadels död

Den 2-Äriga uppgraderingscykeln för mobiltelefoner Àr mestadels död

Kommer du ihÄg att rÀkna ner tills din tvÄÄriga smarttelefonplan var slut sÄ att du skulle vara berÀttigad till en uppgradering? I dessa dagar vÀntar du förmodligen sÄ lÀnge som möjligt innan du fÄr en ny.

Why Axis Bug

MobiltelefontjÀnsteleverantörer vill att du ska byta vartannat Är, men en ny undersökning frÄn operatören Ting Mobile visar att den tvÄÄriga telefonuppgraderingscykeln för mÄnga av oss hör till det förflutna. De flesta hÄller nu pÄ sina telefoner i minst tre Är, avslöjade undersökningen.

Av de 3 640 personer som Ting undersökte förra mÄnaden sa 47 procent att de hade sin sista telefon i tre till fem Är innan de uppgraderade, och ytterligare Ätta procent vÀntade mer Àn fem Är. Trettio procent uppgraderades till tvÄÄrsgrÀnsen och 15 procent handlades upp efter bara ett Är eller mindre.

“Efter sĂ„ mĂ„nga Ă„r av mĂ€nniskor som pressats att uppgradera till en ny telefon nĂ€r deras gamla telefon var helt funktionell, Ă€r det uppmuntrande att se att sĂ„ mĂ„nga av vĂ„ra respondenter hĂ€nger pĂ„ sina enheter lĂ€ngre”, Ting Mobile Content Director Andrew Moore -Crispin sa i ett uttalande. “MĂ€nniskor Ă€r mer medvetna om saker som pris och grundlĂ€ggande telefonfunktionalitet. De bryr sig inte sĂ„ mycket om att ha den senaste, coolaste tekniken – nĂ„got som kanske inte Ă€r bra nyheter för de stora tillverkarna i Ă„r.”

Bara 10 procent av de tillfrÄgade svarade att de senast uppgraderade sin telefon eftersom de var tvungna att ha en ny het modell. TvÀrtom sa 32 procent att de uppgraderade eftersom deras tidigare telefon inte fungerade lika bra som den hade tidigare, och 23 procent gjorde det för att deras telefon var trasig, skadad eller förlorad.

För mer information om Tings undersökning, kolla in infografiken nedan.

Varför Axis smartphone-uppgraderingscykel infografisk