Deck Tier List (Standard) – Scholomance Academy – augusti 2020 (säsong 77)

Vår Hearthstone-nivålista innehåller en rankad recension av de mest konkurrenskraftiga Hearthstone-däcken att spela augusti 2020 (säsong 77).

Hearthstone ger oss friheten att utnyttja vår kreativitet och sätta ihop idéer för att överlista våra motståndare och vinna seger. Några av dessa idéer slutar dock med mer framgång än andra. Med detta i åtanke är det väldigt användbart att ha ett praktiskt verktyg som hjälper dig att räkna ut vilket däck som mest sannolikt skjuter dig uppför stegen, eller åtminstone gå tå till tå med starka spelare. Det är här som vår Deck Tier List spelar in, eftersom den bryter ner de högsta vinstgraden i metaspelet och guidar dig genom hur man spelar var och en av dem.

För Scholomance Academy-metan förväntar vi oss att se en hel del dynamiska skift i de tidiga stadierna, så håll ett öga på de ständiga uppdateringarna om hur det går och vad de bästa däcken är !.

Det är viktigt att komma ihåg: det högsta win-rate-däcket är inte alltid det du ser mest framgång med. Vi har haft mycket mer framgång nyligen med Albatross Priest än med Highlander Hunter helt enkelt för att det är ett däck som vi tycker är mer tillfredsställande att spela, medan vissa verkligen föredrar att gå till Bomb Warrior. Sammantaget rekommenderar vi att du använder denna Deck Tier List som en guide nav för däck, men inte som gospel på vilket däck du alltid ska spela. Det handlar om att ha kul i slutet av dagen, och när du trivs kommer du att vinna mer. Vi har också en praktisk sida för Best Scholomance Academy budgetdäck, så om du är osäker på om du vill gå in på en arketyp, kolla in den.

Vi kommer alltid att hålla den här däcknivålistan uppdaterad, så håll ett öga här när metaskift och uppdateringar kommer till. Med tanke på utvecklarnas senaste förkärlek för att göra plötsliga stora förändringar i spelet med en hatt, är det troligt att vi får en dynamisk expansionssäsong i Scholomance Academy.


Vår sida för bästa budget Scholomance Academy Decks är väl värt att titta på om du är en avslappnad spelare som fortfarande vill fastna i konkurrenssidan. Dessutom bör vår översikt över klassssidan Demon Hunter hjälpa dig att ta reda på om Illidan är något för dig eller inte.

De bästa Hearthstone-däcken – augusti 2020

Här är vårt urval av de bästa Hearthstone-däcken du kan klättra upp på säsong 77-stegen med.

Här är vår nuvarande Scholomance Academy-nivålista. Självklart sker förändringar hela tiden, så håll ett öga på den här sidan!

Låt oss veta hur du mår med dina däck! Kom ihåg att Hearthstone handlar om att utnyttja din egen kreativitet när det gäller däckbyggnad, så ta dessa som mallar och gör de ändringar som du tror kommer att hjälpa.

Relaterade Artiklar

Back to top button