Death Stranding innehÄller mycket enkelt lÀge för filmfans

Death Stranding innehÄller mycket enkelt lÀge för filmfans

Hideo Kojima, skaparen av Metal Gear-serien, slÀpper sitt första oberoende spel sedan han lÀmnade Konami den 8 november. Men Death Stranding Àr inte bara för spelare att njuta av, filmÀlskare kommer ocksÄ att erbjudas ett sÀtt att uppleva det.

Som Polygon rapporterar, tweetade Kojima i slutet av förra veckan att han bestÀmde sig för att inkludera ett mycket enkelt lÀge i Death Stranding, för sÄ kan filmfans njuta av det. Det Àr uppenbart att han insÄg att spelet innehÄller ett antal högprofilerade skÄdespelare, mÀnniskor som inte spelar spel kanske fortfarande vill uppleva historien som spelas i actiontiteln.

Normalt finns det bara Easy Mode, men vi har lagt till Very Easy Mode för filmfans eftersom vi har riktiga skÄdespelare som Norman, Mads, Lea spelade in. Till och med Yano-san som aldrig slutförde den första etappen av PAC-MAN kunde slutföra spelet pÄ Very Easy Mode ???????? https://t.co/fMZmuZltZw

– HIDEO_KOJIMA (@HIDEO_KOJIMA_EN) 6 september 2019

Death Stranding Àr ett stort projekt för Hideo Kojima och hans studio Kojima Productions. Det har utvecklats sedan 2015 nÀr ett partnerskap tillkÀnnagavs med Sony, vilket ocksÄ gjorde det till en PS4 ($ 369,99 pÄ GameStop) exklusiv. Med varje Metal Gear Solid-spel som skiftar miljontals exemplar, Àr alla angelÀgna om att se vad Kojima producerar fritt frÄn bojorna i Konami, medan Sony hoppas att han fortsÀtter sitt slag av hits.

Kojima beskriver Death Stranding som en ny typ av actionspel dÀr alla delar av berÀttelsen och spelet Àr sammanlÀnkade. LÀgg till det en skÄdespelarlista inklusive Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux, Margaret Qualley, Tommie Earl Jenkins, Troy Baker, Lindsay Wagner och till och med Guillermo del Toro gör ett utseende, och det Àr vettigt att locka icke-spelare att vÀlja upp titeln. Om de Àr villiga att betala $ 60 och köpa en PS4 för att uppleva spelet Àr en annan sak.

NÀr det gÀller upplevelsen av Very Easy Mode, tror jag att vi borde förvÀnta oss actionscener dÀr en spelare vanligtvis misslyckas med att ersÀttas med fördefinierad handling som inte blockerar progression. Med andra ord kommer allt som kan hindra historien frÄn att inaktiveras och / eller ersÀttas.