De trasiga och buggiga korten i Knights of the Frozen Throne – Hearthstone

Du förväntar dig att en handfull buggar glider in i Hearthstone när du injicerar 135 nya kort i en befintlig pool med många fler, och streamer Disguised Toast har nyligen producerat en videouppsättning av de största buggarna som har landat med Knights of the Frozen Tron.

I videon – som vi har inbäddat nedan – ger han en djupgående titt på hur några av dessa trasiga interaktioner ser ut i live-spelet. Det är väl värt att titta på, och vi rekommenderar att du prenumererar på hans kanal eftersom han producerar en stadig ström av videor markerar intressanta – ibland trasiga – men alltid spännande interaktioner i spelet.

Här är videon och vi har tagit fram en snabb sammanfattning av vad som är inblandat om du vill hoppa till ett ämne av särskilt intresse för dig:

0:20 – Bolvar, Fireblood

Om du duplicerar Despicable Dreadlord innan du trycker på End Turn kommer Divine Shields på 1-Health minions att tas bort men de dör också sedan av den andra Dreadlords skada. Eftersom Bolvar-kontrollen inte sker förrän alla motståndareffekter har utlösts, ökar de av-bubblade minionerna inte Bolvar. Försök att säga det efter sex pints …

Paladins däckguider

1:44 – Pestilenten Malfurion

Malfurion the Pestilent har en märklig inverkan på kombinationer, eftersom hans hjältekraft faktiskt initierar bonuskombinationen av relevanta kort – i detta exempel ett kallblod som har klämts från motståndaren. Hjältekrafter gör vanligtvis inte detta, och så skulle du anta att Pestilentens Malfurion inte heller ska göra det.

Druid Deck Guides

3:04 – Deathstalker Hunter

Deathstalker Hunter samverkar konstigt med vapen. Med Envenom Weapon och Leeching Poison till ett blad kombinerar det nya hjältekortets Battlecry även dessa effekter i mixen, dödar varje fiendens hantlangare och återställer hälsan, när det i själva verket bara ska skada två fiendearbetare.

Hunter Deck Guides

4:32 – Hidden Cache

Druid of the Swarm – och andra transformationshanterare – verkar inte utlösa Hidden Cache, och det borde utan tvekan göra för att du tekniskt kallar en minion till brädet. Observera att när förklädd toast spelar en icke-transformation minion på brädet, utlöses hemligheten.

Hunter Deck Guides

Se ovan!

5:40 – Shadowreaper Anduin

Shadowform ändrar din hjälteffekt till “Deal 2-skada”, men om du redan är i Shadowform ökas värdet till 3. Spela dock Shadowreaper Anduian först och du får den extra skadan trots att du är tekniskt inne Voidform, inte Shadowform. Detta är sannolikt en språklig skakning som missades under utvecklingen.

Priest Deck Guides

Hittade du några andra konstiga eller bara utplånade kortinteraktioner i Frozen Throne-uppsättningen? Vi skulle gärna höra om dem i kommentarerna, så registrera dig och låt oss veta vad du har upptäckt själv.

Relaterade Artiklar

Back to top button