De snyggaste tekniska styrelserna att följa pÄ Pinterest

De snyggaste tekniska styrelserna att följa pÄ Pinterest

Pinterest har ett sÀrskilt rykte. MÄnga förestÀller sig att den Àr fylld med anvÀndare som ser fram emot sÀsongen för pumpakryddlatte, tillbringar sina dagar med att blÀddra i inredning och bröllopsbrÀdor och lÀgger upp inspirerande citat i sina hem.

Även om det Ă€r sant styr webbplatsen dig pĂ„ det sĂ€ttet – speciellt om du registrerar dig och sĂ€ger att du Ă€r kvinna; Jag var tvungen att vĂ€lja mellan intressen som kistspik och trĂ€ningspass för att registrera mig – det finns gott om brĂ€dor och stift för nördaren bland oss. Du kan blĂ€ddra bland vintage-Mac-datorer, lĂ€ra dig att fĂ„ ut det mesta av en Raspberry Pi och mycket mer.

Pinterest Àr inte heller plÄgad av den vitriol som finns pÄ Facebook, Twitter, Instagram och andra sociala nÀtverk. Du ser nÄgot du gillar, du klickar pÄ det för att undersöka det ytterligare och sedan sparar du det antingen pÄ ett eget brÀde eller gÄr vidare. Det Àr ett enkelt socialt nÀtverk utan allt bagage.

För tekniskt besatta anvÀndare som vill ha en mindre stressig social upplevelse Àr dessa kort en bra utgÄngspunkt för att utforska den fria vÀrlden av fÀstning.

Annons

Dezeen – Robotar

NASA – Space Tech

Du kan följa NASA pÄ Pinterest för att utforska solsystemskortet ombord, men dess Space Tech-avsnitt Àr ett mÄste att se. Det Àr en titt bakom kulisserna pÄ mÀnniskorna och tekniken som driver rymdorganisationen.

Domino – IdĂ©er för kontorsdekorationer

Oavsett om du redan har ett hemmakontor eller tror att du inte har plats för ett, kan tidningen Domino hjÀlpa till. Publikationens Office Decor Ideas-tavla Àr fylld med exempel pÄ palatsliga platser att skriva, och hemma arbetsplatsens underverk skapade frÄn de minsta utrymmena.

MakeUseOf – DIY-teknikprojekt

DIY-typer hittar MaseUseOfs DIY Technology Projects-tavla fylld med potentiella Ätaganden. Det finns förslag pÄ vad du ska göra med gamla RAM-moduler du har kvar, instruktioner för att konstruera ett VR-headset av kartong, en guide för att skapa ett Amazon Echo frÄn grunden med en Raspberry Pi och otaliga andra tekniska DIY-Àventyr.

Uncrate – Bilar

Flickor som kodar – appar

Girls Who Code lÀr inte bara unga kvinnor kodningsförmÄga; organisationen försöker förÀndra vÀrlden och kvinnors plats i den. Ideell organisation har klubbar, sommarlÀger och mentorskap utformade för att minska könsskillnaden i kodning, och dess Pinterest Apps-kort Àr fylld med alla de fantastiska projekt som pÄgÄr.

Designmjölk – Teknik

Design Milk-bloggen Àr en av de mest smakfulla platserna pÄ internet. Det ger den estetiken till elektroniken pÄ dess teknologikort. Stiften har det relativt relaterade till det utomordentligt extravaganta, som ett fantastiskt futuristiskt tÄg du kan ta en tur pÄ för en cool $ 5000.

PCMag – Tips och tricks

FörlÄt oss för horn-toot. PÄ PCMag granskar vi inte bara grundligt den senaste tekniken, vi berÀttar ocksÄ hur du fÄr ut det mesta av det. VÄrt Pinterest-och Pinterest Pinterest-kort lÄter dig enkelt lÀra dig att göra saker som att aktivera mörkt lÀge pÄ dina enheter, hÄlla dina bitcoins sÀkra, fÄ ut det mesta av din VPN och mer.

HemskÀrmar av The Next Web

Har du nÄgonsin undrat vilka appar forskningsdirektören pÄ Gartner eller en Menlo Ventures VC inte kan leva utan? PÄ det hÀr samarbetsbordet fÀster tekniska all-stars skÀrmdumpar av sina iPhone-hemskÀrmar. (Du kommer ocksÄ att kunna se vem som lÄter meddelanden och appuppdateringar staplas upp.)

My Camera Gear av Jim Fisher

PCMags digitalkameraanalytiker Jim Fisher delar sina valade leksaker pÄ sitt My Camera Gear-kort. För att se varorna pÄ jobbet, kolla ocksÄ in hans My Best Shots-samling.

Web & Mobile av Adobe

Grafik- och webbdesigners kommer att Àlska denna tavla, som sammanstÀller nÄgra av de största webbplatslayouterna och designen som företaget hittar. Grafisk design och vad Àr din typ? Àr andra Adobe-kort ocksÄ vÀrda att följa.

Retro Sony-produkter frÄn Sony Electronics

Du kommer att fÄ en viskning frÄn det förflutna nÀr du följer den hÀr styrelsen för retro Sony tech. Det finns en klassisk Walkman, nÄgra disketter och en transistorradio bland högar av andra glömda enheter.

Stuff I Upvote av Alexis Ohanian

PĂ„ Pinterest kan anvĂ€ndare “repinera”, “gilla” eller kommentera stift, men de kan inte “rösta” som de kan pĂ„ Reddit. NĂ„vĂ€l, grundaren av den sociala nyhetssidan löser det problemet genom att samla alla sina favorit saker pĂ„ detta brĂ€de.

Stor UX och dÄlig UX av Evan Sharp

Pinterest Ă€r sĂ„ populĂ€rt delvis pĂ„ grund av sitt visuella grĂ€nssnitt. Webbplatsens grundare, ocksĂ„ en före detta arkitekt, anvĂ€nder sina styrelser för att gruppera – och eventuellt hĂ€mta inspiration frĂ„n – exempel pĂ„ fantastiska och dĂ„liga interaktiva mönster. Kan du gissa pĂ„ vilket brĂ€de designen till höger Ă€r fĂ€st? (Tips: DĂ„lig UX.)

Star Wars av Matters of Grey

Det sjĂ€lvutnĂ€mnda “nördskollektivet” har kuraterat en brĂ€dkula full av allt Star Wars, frĂ„n en Chewbacca-vĂ€ndbar jacka till en Death Star-teinfusion.

Högtalare | Ljud av Jeremy Penner

För högteknologiska ögon och öron, följ högtalare | Audio. Du snubblar pÄ Scottie-formade högtalare, hörlurar, dockningsstation för iPod och mer.

StjÀrniga bilder! av Space.com

Fylld med nebulor, kometer och stjÀrnkluster, har denna hisnande brÀda bilder som Àr vÀrda ditt skrivbordsunderlÀgg.

Obehagliga foton av Panasonic LUMIX

Även om det hĂ€r kortet av Panasonic LUMIX Ă€r ganska kalt just nu, visar det hur företag kan ha lite kul pĂ„ Pinterest, Ă€ven om det Ă€r dyrt för sina familjer.

How To & Tips av PCMag

Ingen lista skulle vara komplett med en styrelse frÄn din verkliga. Teknik kan vara komplicerat, men PCMags How To & Tips-kort rensar upp förvirringen. Klicka igenom för tips om hur du anvÀnder Twitters Vine-app, lÄser din Facebook-profil eller avaktiverar en förlorad eller stulen telefon pÄ distans.

Vidare lÀsning

Sociala medier recensioner