De mest spÀnnande bÀrbara datorerna i CES 2020

De mest spÀnnande bÀrbara datorerna i CES 2020

BÀrbara datorer med skÀrmar som böjer stal showen pÄ CES 2020, med Lenovo som tillkÀnnager prissÀttning och tillgÀnglighet för sin kommande ThinkPad X1 Fold, och Dell retar sitt eget hopfÀllbara skÀrmkoncept, Ori. För att driva dessa och andra bÀrbara bÀrbara datorer i framtiden meddelade Intel att de arbetar med nya versioner av sina mobila processorer under kodnamnen Tiger Lake och Lakefield.

CES 2020 Bug Art

Vi gillar den potentiella flexibilitet som fÀllbara och dubbla skÀrmar erbjuder, men tillförlitlighet Àr fortfarande en öppen frÄga. Lenovo justerar fortfarande designen pÄ X1 Folds lÀderöverdrag för att sÀkerstÀlla att inga frÀmmande föremÄl kan smyga in.

CES var ocksÄ full av andra innovativa bÀrbara datordesigner, frÄn en ultrabÀrbar Ducati-tema till en Acers gigantiska bÀrbar dator för innehÄllsskapande med en skÀrm som flyter och omvandlas till ett staffli. Vi gillade sÀrskilt Samsungs nya Galaxy Chromebook, en snygg, Intel Comet Lake-driven Chrome-bÀrbar dator som mycket vÀl kan ersÀtta Googles Pixelbook.

Om du gillar avancerade bÀrbara design kommer 2020 att bli ett mycket lovande Är. LÀs vidare för en glimt av alla de mest spÀnnande bÀrbara datorerna pÄ CES.

Annons

Dell XPS 13

Dells Ă€rafulla XPS 13 ultraportabel bĂ€rbar dator gĂ„r in i det nya Ă„ret med en nĂ„got större skĂ€rm i ett nydesignat chassi som Ă€r mycket kompaktare men har en betydligt mer futuristisk design. Den nya XPS 13-serien i 9300-serien, som sĂ€ljs för $ 1 000 och uppĂ„t, ser nu nĂ€stan ut som sin 2-i-1 konvertibla kusin. En av de viktigaste förbĂ€ttringarna Ă€r en skĂ€rm som Ă€r cirka 7 procent större pĂ„ grund av en omkoppling till bildförhĂ„llandet 16:10 jĂ€mfört med det tidigare (och vanligare) förhĂ„llandet 16: 9. Ännu mer imponerande: Ett förhĂ„llande mellan skĂ€rm och kropp över 90 procent innebĂ€r att pixlar praktiskt taget droppar frĂ„n skĂ€rmens kanter. Under huven kommer XPS 13 9300 att anvĂ€nda Intels 10: e generationens “Ice Lake” -processorer istĂ€llet för 10: e generationens “Comet Lake” -chips av den tidigare modellen.

Lenovo ThinkBook Plus

Lenovos nya ThinkBook Plus-affÀrsbÀrbar dator har en innovativ 11-tums E-blÀckskÀrm monterad pÄ toppskyddet. Den kan visa anvÀndbar information nÀr den bÀrbara datorn Àr stÀngd, inklusive tid, datum, vÀder och till och med dina kommande möten frÄn din Outlook-kalender. TÀnk pÄ det mer som ett distraktionsfritt meddelandefÀlt som kan berÀtta vilket konferensrum du ska vara i nÀr du gÄr ner pÄ en kontorshall med den bÀrbara datorn undangömd. E Ink-displayen kan ocksÄ anvÀndas som ett grovt skissverktyg. Efter nÄgra korta klotter fann vi att det var ganska lyhört för pennainmatning. Leta efter att ThinkBook Plus börjar pÄ 1 200 dollar nÀr den sÀljs i mars, och till cirka 3 pund Àr den lika tunn och lÀtt som du förvÀntar dig.

MSI GS66 Stealth

Uppdateringsfrekvensen pĂ„ bĂ€rbara datorspel klĂ€ttrar allt högre för att passa esports-proffs som söker silkeslen handling. En av de senaste bĂ€rbara datorerna med ultrahög uppdateringsfrekvens som visas pĂ„ CES Ă€r frĂ„n MSI: den tunna och lĂ€tta GS66 Stealth. GS66 Stealth ersĂ€tter sin GS65-föregĂ„ngare, som vann Editors ‘Choice-pris för bĂ€sta mellanklassbĂ€rbar dator. GS66 behĂ„ller det mesta av samma fysiska design, inklusive vikten under 5 pund som klassificerar den som en mycket smidig 15-tums spelrigg. Som ett resultat av dess mindre chassi finns det mindre utrymme för kylning, men MSI kompenserar delvis för det med nydesignade, tunnare flĂ€ktblad. UtstĂ€llningsstjĂ€rnan Ă€r dock den tillgĂ€ngliga 300Hz full HD-skĂ€rmen (1 920 x 1 080 pixlar).

Samsung Galaxy Chromebook

En elegant Chromebook med en AMOLED-skÀrm och ett prickigt Fiesta Red-fÀrgschema gÄr med i Samsung Galaxy-sortimentet. AvtÀckt pÄ CES markerar den nya Galaxy Chromebook första gÄngen Googles stationÀra operativsystem har dykt upp i en Galaxy-enhet. För $ 1 000 finns den nya Galaxy Chromebook ocksÄ i en mer dÀmpad silver aluminiumfinish. Det riktar sig till dem som ocksÄ kan titta pÄ Googles egna premium Pixelbook-bÀrbara datorer. De fÄr utmÀrkt byggkvalitet och innovativa funktioner som sÀllan pryder legionerna av Chromebooks under 300 $. Galaxy Chromebooks mest unika funktion Àr dess 13,3-tums AMOLED-skÀrm, med en 4K 3,840-för-2,160-pixel upplösning. FÀrger dyker upp frÄn skÀrmen och texten Àr rakkniv.

Asus ROG Zephyrus S G14

Ja, du ser det korrekt. PÄ den nya Asus ROG Zephyrus S G14 Àr hÀlften av det yttre displaylocket hem till en LED-matris. Det Àr uppenbarligen statiskt i den hÀr bilden, men lamporna kan flytta till vÀrd-GIF (Pikachu hÀr körde pÄ plats, och ja, det var sÄ bedÄrande som du kan tÀnka dig), visa tid eller datum och visa allt annat du kan förestÀlla dig . Detta Àr helt klart mer en rolig funktion Àn en verkligt anvÀndbar, men det Àr underhÄllande. Alla versioner av G14 kommer att anvÀnda Nvidia GeForce-grafik, och den hÀr lilla bÀrbara datorn kan förvÄnansvÀrt vara vÀrd upp till en GeForce RTX 2060. Det Àr ett solidt val för en bÀrbar dator i den hÀr storleken, och den borde matcha bra med bÄde 60Hz QHD-skÀrmen och 120Hz full HD-skÀrm. Modeller kommer att finnas tillgÀngliga för cirka 1300 dollar.

Lenovo Ducati 5

Lenovo och motorcykeltillverkaren Ducati har arbetat tillsammans i ett par Är. Du kan se Lenovos namn pÄ det italienska företagets cyklar, och nu kommer det motsatta att vara sant i form av Lenovo Ducati 5, en tunn och lÀtt bÀrbar dator som Àr nÄgot av ett kÀrleksbrev till bÄda mÀrkena. Trots att en bÀrbar Lenovo-bÀrbar dator frÄn Ducati orsakade nÄgra upphöjda ögonbryn nÀr vi först hörde talas om det, mÄste vi sÀga att designen Àr ganska snygg. Till och med de nedre avgasventilerna har utformats för att spegla avgaserna pÄ en Ducati-cykel, som har en sexkantig bikakeform. Ducati 5 kommer att finnas tillgÀnglig i Europa först i april, frÄn 900 euro, och endast 12 000 enheter kommer att tillverkas.

Acer ConceptD 7 Ezel

Acer’s ConceptD 7 Ezel Ă€r en kraftfull bĂ€rbar dator för innehĂ„llsskapare med en flexibel skĂ€rm som gör att den kan förvandlas till en jĂ€tte skissblock. Konceptet “flytande skĂ€rm pĂ„ ett gĂ„ngjĂ€rn” lĂ„ter dig stapla skĂ€rmen ovanpĂ„ den bĂ€rbara datorns bas. GĂ„ngjĂ€rnet roterar smidigt men hĂ„ller sig bra pĂ„ plats och du kan skjuta det framĂ„t för att tĂ€cka det mesta av tangentbordet, med den nedre kanten vilande pĂ„ brĂ€det. Du kan ocksĂ„ platta den hela vĂ€gen för att stĂ€lla in den som en jĂ€tteplatta. $ 2.700 ConceptD 7 Ezel kommer utrustad med Intel 10: e generationens H-serie-processorer och GeForce-grafik, medan $ 3.100 $ ConceptD 7 Ezel Pro-modellerna har Intel Xeon och upp till ett Quadro RTX 5000-grafikkort.

Lenovo ThinkPad X1 Fold

En gÄng en klumpig prototyp tumnar Lenovos bÀrbara bÀrbara dator nÀrmare prime-time-beredskap pÄ CES. Signaturfunktionen Àr en skÀrm som böjer sig i mitten. X1 Fold Àr i huvudsak en större version av Galaxy Fold som kör Windows 10 och innehÄller ett avtagbart tangentbord. Den totala diagonala skÀrmstorleken Àr 13,3 tum nÀr den viks ut, samma storlek som skÀrmarna pÄ de flesta konventionella ultrabÀrbara bÀrbara datorer. Det finns ett mycket robustare chassi som passar ThinkPad-rykte för tillförlitlighet, och den skrÀddarsydda programvaran som identifierar nÀr tangentbordet Àr anslutet fungerar, bland andra förbÀttringar. Det finns till och med 5G-anslutning. Lenovo planerar att börja sÀlja det senare i Är med ett startpris pÄ 2500 dollar.

Lenovo 5G bÀrbar dator

Lenovos efterlÀngtade 5G-dator har ett namn och ett pris, men inte en trÄdlös operatör Àn. Lenovo Yoga 5G, den första 5G-aktiverade PC: n i USA, kommer att börja med $ 1 499 och stödja bÄde millimetervÄg och 5G under 6 GHz. Det betyder att det potentiellt kan fungera pÄ alla 5G-operatörer i USA. Yoga 5G, som debuterade pÄ Computex 2019, körs pÄ en 5G-variant av Qualcomms Snapdragon 8cx-processor, som vi först sÄg i slutet av 2018. 8cx levererar en tvÄfaldig uppgradering av grafikprestanda och en 40-procentig ökning av CPU-prestanda över Snapdragon 850 sett i Samsung Galaxy Book 2, enligt Qualcomm.

HP Elite Dragonfly G2

Mindre Ă€n fyra mĂ„nader efter introduktionen gĂ„r HP: s flaggskepp 2-i-1 konvertibla bĂ€rbara dator redan in i sin andra generation. En snabb revidering innebĂ€r mycket mindre uppdateringar, som oftast innebĂ€r tillĂ€gg av en inbyggd Tile tracker och ett förbĂ€ttrat SureView-sekretessfilter. Chassit i sig Ă€r oförĂ€ndrat, vilket innebĂ€r att andra generationen har samma övergripande dimensioner som sin föregĂ„ngare. ÄndĂ„ gör alla förbĂ€ttringar av detta Editors Choice-vinnande 2-i-1 en bra bĂ€rbar dator Ă€nnu bĂ€ttre. Vi gillar sĂ€rskilt denna 13-tums bĂ€rbara dator extremt lĂ„g vikt och exceptionell byggkvalitet.

1779,00 US $ vid HP

Se det

Dell Latitude 9510

Latitude 9510 Àr ett helt nytt affÀrsflaggskepp för Dell och upptar ett nytt steg pÄ sin produktstege ovanför Latitude 7400 2-i-1. Med en 15-tums skÀrm och en vikt som ligger runt 3,3 pund, beroende pÄ tillval, Àr det en kompromisslös företagsbÀrbar dator som vi inte har sett tidigare. Det finns till och med ett löfte om upp till 30 timmars batteritid. Latitude 9510 finns i antingen konventionella clamshell- eller 2-i-1-konvertibla versioner och erbjuder Intel Core-processorer med vPro-stöd för Wi-Fi 6 (802.11ax) och LTE-anslutning. Det finns ocksÄ ett lyxigt tangentbord som, baserat pÄ vÄr korta tid med det, kan konkurrera med de som finns pÄ Lenovos ThinkPads för den mest bekvÀma skrivupplevelsen du kan hitta pÄ en bÀrbar dator.

HP Spectre x360 15

En 15-tums bĂ€rbar dator med ett konvertibelt 360-graders gĂ„ngjĂ€rn Ă€r lite besvĂ€rligt att hĂ„lla som en surfplatta. Tack vare ett nydesignat mindre chassi gör dock den snygga nya Spectre x360 15 ett fodral för sig sjĂ€lv. Det Ă€r 13 procent mindre Ă€n den tidigare versionen och har ett förhĂ„llande mellan skĂ€rm och kropp pĂ„ 90 procent. Eftersom skĂ€rmen tar upp sĂ„ mycket av den bĂ€rbara datorns yta minskar tjockleken pĂ„ de svarta ramarna ovanför och under skĂ€rmen avsevĂ€rt, vilket resulterar i ett renare och modernare utseende. Det kan vara ett bra val för innehĂ„llsskapare med multimediainnehĂ„ll med alternativet för en sexkĂ€rnig Intel 10: e generationens Core i7-processor och Nvidia GeForce GTX-grafik – tvĂ„ kraftfulla chips som du inte ofta ser i tunna och lĂ€tta bĂ€rbara datorer.

CES 2020 Fotogalleri

Vidare lÀsning

BĂ€rbara datorer

Laptop bÀsta val