De bästa spelen att spela med dina Amazon Echo-knappar

Du kan spela massor av interaktiva spel med en Amazon Echo-enhet, men ibland kanske du vill ha en mer praktisk metod som du kan njuta av med familj och vänner. Ange ekoknappen.

Echo Buttons ($ 10,36 på Amazon) tänds för två eller flera personer när du trycker på dem för att utlösa olika svar och åtgärder för specifika spel. Upplev en kväll genom att spela bland annat Trivial Pursuit Tap, Alpha Buzz eller Fourth Down Football Trivia. Du kan till och med laga din egen personliga Game Show för dina Echo Buttons. Här är hur.

Annons

Koppla ihop ekoknappar

Först måste du para ihop dina Echo Buttons, en enkel uppgift eftersom Alexa hanterar den hårda delen. Säg bara “Alexa, ställa in mina Echo Buttons.” Du kan ställa in den ena knappen efter den andra. När du är klar dyker du in i något spel genom att säga “Alexa, vilka spel kan jag spela med mina Echo Buttons?” Du kan också se alla spel som stöds på sidan Amazon Echo Button Skills. Nu är det dags att kolla in några specifika spel.

Trivial Pursuit Tap

Du kan spela Trivial Pursuit Tap med två till fyra personer. Säg “Alexa, öppna Trivial Pursuit Tap.” Alexa förklarar hur man spelar och frågar sedan vilket kategoripaket du vill använda. Alexa börjar sedan med den första kategorin och frågan. Var den första som trycker på din knapp om du vet svaret. Om du gissar rätt utmanar Alexa dig med en annan fråga. Om inte, är nästa fråga öppen för alla spelare.

Hanagram

Hanagram är ett spel för två till fyra spelare där du försöker lösa anagram genom att svara på bokstäver. För den här behöver du inte bara dina ekoknappar utan också en gammaldags penna och papper. Säg “Alexa, öppna Hanagram.” Alexa välkomnar dig till spelet och frågar vilken nivå av utmaning du vill spela.

Din vänliga röstassistent anger vilken kategori av ordet du behöver gissa, till exempel en färg, en typ av byggnad eller ett jobb, och berättar antalet bokstäver i det ordet. Alexa ger dig sedan en bokstav i taget i det ordet. När du tror att du känner till ordet, tryck på din knapp och ge ditt svar. Spelet fortsätter tills en person får tre rätta svar för att förklaras som vinnare.

Bandit Knappar

Hur snabb är du på dragningen, eller snarare, på kranen? Säg “Alexa, öppna Bandit-knappar.” I det här spelet för två till fyra spelare uppmanas du att trycka på din knapp när alla färger på alla knappar är desamma. Men tryck inte på knappen när den är röd! Om du är den första som trycker på när alla färger är desamma får du en poäng. Om du trycker på vid fel tidpunkt tjänar du en strejk. Berätta för Alexa antalet poäng och strejker du vill ha och uppgörelsen börjar.

Klipp inte den tråden!

Här är ett explosivt spel för en till fyra spelare och två till fyra knappar. Din uppgift i Don’t Cut That Wire! är att avväpna en bomb genom att memorera en serie färger som visas på Echo Buttons och sedan återskapa den sekvensen. Säg “Alexa, öppna Klipp inte den tråden.” Du kan spela spelet själv men det är roligare att spela med andra människor, eftersom alla kommer att arbeta tillsammans för att förhindra att bomben spränger.

Snabb order

Här är ett annat spel där du måste välja rätt färgföljd. Säg “Alexa, öppna Rush Order.” Alexa utmanar dig att skapa en fruktsmoothie genom att trycka på din knapp. Du får en lista med färger och frukter, som rött för jordgubbar och grönt för lime. Du måste komma ihåg färgsekvensen och sedan återskapa den genom att trycka på din knapp när varje färg visas.

Alpha Buzz

Här är ett roligt spel för två spelare som kräver att ni båda tänker snabbt och trycker snabbt. Säg “Alexa, öppna Alpha Buzz.” Alexa ger dig en specifik kategori och ett brev. Din utmaning är att komma med ett namn eller ord som passar den kategorin och börjar med bokstaven. Se om du kan överleva genom alla 26 frågor för att vinna segern.

Button Tooter

Japp, det är dags för lite fart. Inte mycket av en utmaning för detta spel. Bara en chans att släppa lite gas och blåsa lite vind. Säg “Alexa, öppna Button Tooter.” Varje gång du trycker på din knapp avger Alexa det universella ljudet av en fis. Och varje gång är smaken lite annorlunda. En till fyra spelare kan njuta av Alexa att skära osten.

Full Count Baseball Trivia med Buster Posey

Här är ett spel som kan samla två till fyra baseboll buffs. Säg “Alexa, spela Full Count Baseball Trivia” och Alexa tar San Francisco Giants-fångaren Buster Posey upp på tallriken för att testa dina kunskaper om Major League Baseball. Den första personen som vill svänga på en fråga trycker på knappen. Spelet fortsätter till den sista omgången när vinnaren tar hem pokalen.

Buzzer Beater Basketball Trivia med KAT

Är basket ditt spel? Säg “Alexa, spela Buzzer Beater Basketball Trivia.” Detta spel testar din kunskap om banden med frågor som dunkas av NBA-spelaren Karl-Anthony Towns. En till fyra spelare kan ta banan för den här. Tryck på din knapp om du vet svaret. Min fru och jag, som nästan ingenting vet om basket, slog till 0-0 och fick skammen i spelet.

Allmän kunskapstrivia

Här är ett spel där du kan testa dina kunskaper om allmänna händelser och information. Säg “Alexa, öppna allmän kunskapsspel.” Alexa frågar hur många som spelar, säger att du ska registrera dig och dyker sedan in i spelet med den första frågan.

För att hjälpa dig, erbjuder Alexa frågorna med svar med flera val, men du kan ringa in direkt om du vet svaret utan hjälp. Tryck på din knapp, ge ditt svar så kommer Alexa att berätta om du har rätt.

Fan Disney Trivia Game

Om du gillar Disney-filmer kanske du vill ge det här spelet en virvel. Säg “Alexa, öppna Cartoon Trivia.” Frågorna delas ut med flera val för att testa din kunskap om Mary Poppins, Snow White and the Seven Dwarfs, Peter Pan, The Lion King, Aladdin och andra Disney-klassiker.

Inofficiell Marvel Trivia

Om du är ett fan av Marvel Cinematic Universe, kan du snurra på nätet i det här spelet. Säg “Alexa, öppna inofficiella Marvel Trivia.” Spelet virvlar en mängd frågor till dig om Marvel-berättelser och karaktärer från filmerna. Du får några sekunder att svara på frågan innan spelet ger dig flera val. Tryck på din knapp för att svara.

Skapa ditt eget spel

Spelshow

På sidan Game Show klickar du på knappen för att göra din egen.

Skapa frågor

På sidan för att anpassa frågorna, skapa dina egna frågor, tips och svar. Klicka på Nästa-knappen för upplevelse.

Anpassa upplevelsen

På sidan Anpassa upplevelsen justerar du spelregler, meddelanden och andra alternativ. Klicka på Nästa-knappen för Namn.

Skapa färdigheter

Namnge din skicklighet i spelet. Klicka på Nästa för att skapa skicklighet.

Slutför ditt spel

Alexa skapar din skicklighet. När skickligheten är klar, säg: “Alexa, öppna [name of game]”och gör dig redo att trycka på din knapp.

Vidare läsning

Smart Home Recensioner

Smart Home Bästa val

Relaterade Artiklar

Back to top button