De bästa spel-ISP: erna för 2020

Spel är mycket roligt, men det är också seriöst, med 2,5 miljarder spelare över hela världen. För sanna spelare är det ett sätt att leva – och kanske till och med ett sätt att försörja sig. E-atleter finns överallt nu, och enligt forskning från Click4Reg tjänade den högst tjänande turneringsspelaren i Rocket League 197 197 dollar förra året. Det är bara toppen av isberget när det gäller de största spelturneringarna i världen.

Övning gör perfekt, men onlinespelets skicklighet kräver också en högkvalitativ anslutning. Det handlar inte så mycket om hastighet och genomströmning, eftersom det mesta av det hårda arbetet när det gäller spel fortfarande hanteras lokalt på din dator eller konsol. Om du vill ha fart, kolla in de snabbaste internetleverantörerna från 2019.

ISP är något annorlunda. Det betyder att ha en koppling med låg latens och väldigt lite jitter – problem som kan vara skillnaden mellan en stor vinst och förödmjukande nederlag.

Metodik

Hur vi gör den här historien är för viktigt för att sluta till slutet, eftersom det hjälper dig att förstå siffrorna nedan.

Detta är vår femte titt på de bästa spelleverantörerna. Alla resultat kommer från vårt personliga PCMag Speed ​​Test-verktyg.

Varje test registrerar namnet på ISP, plats och den vanliga informationen om anslutningen, såsom nedladdnings- och uppladdningshastighet. För våra snabbaste ISP-berättelser använder vi det upp / ned-antalet megabit per sekund (Mbps) för att skapa det vi kallar PCMag Speed ​​Index. Den poängen möjliggör omedelbar jämförelse av ISP till ISP för genomsnittlig genomströmning. Formlerna är 80 procent av nedladdningshastigheten plus 20 procent av uppladdningshastigheten, återges i Microsoft Excel som = ((0,8 * 100) + (0,2 * 20)); vi tror att nedladdning förmodligen är lite viktigare än att ladda upp, men vi tillhandahåller alla siffror så att du själv kan bestämma.

Inget av det spelar så mycket roll om du spelar. Även det lägsta bredbandet är bra för de flesta spel (du vill ha en snabb anslutning för allt nedladdningsbart innehåll och uppdateringar). Rendering av spelet på skärmen hanteras av konsoler, bärbara datorer för spel eller stationära datorer.

Vad spelare kräver är låg latens. är den genomsnittliga tid, mätt i millisekunder, som det tar ett paket att korsa internet från ditt hem, till en server och sedan tillbaka till dig. Ju lägre nummer, desto bättre. Låg latens betyder mindre fördröjning. PCMag-hastighetstestet kontrollerar också att det finns en anslutning, vilket i sig är en kontroll av hur lång tid det är för anslutningen till Internetleverantören. Låg jitter och låg latens är vad du vill ha.

Vi lägger bara till dem och kallar resultatet för PCMag-spelkvalitet Index. Lägre är bättre för kvalitet – motsatsen till hastighet, där högre är bättre. Du kan inte nå noll latens / jitter på någon anslutning någonsin, men det är trevligt att prova.

Testerna som användes i den här berättelsen utfördes mellan 1 december 2018 och 6 december 2019. Vi använde 239 672 USA-baserade tester för att kvantifiera resultaten (vi samlade 332 143 tester över hela världen). Alla resultat kom från PCMag Speed ​​Test-verktyget. För att en ISP ska ingå i de regionala sektionerna det måste ha minst 100 tester. För de landsomfattande resultaten gjorde vi samma sak som i våra snabbaste internetleverantörer: den första listan är alla “stora” internetleverantörer som hade minst 1000 tester, har en räckvidd på minst en miljon kunder och betjänar flera stater. Vi tittade också på “alla” Internetleverantörer, där vi jämförde alla namngivna Internetleverantörer som levererade minst 100 tester.

Vi vet att du antagligen älskar din lokala mega-ISP med gigabit +. Du kan bli miffad att det inte visas här. Så observera:. Om de inte har 100 tester och inte har ett extremt lågt PCMag-spelkvalitetsindex visas inte dessa internetleverantörer i berättelsen. Ledsen inte ledsen.

Tidigare iterationer av PCMag Speed ​​Test krävde en webbläsare som kör Adobe Flash och JavaScript för att fungera. Den senaste versionen, som implementerades på PCMag.com i april 2017, stöder HTML5 och fungerar i mobila webbläsare. Vårt internationellt användarvänliga PCMag Speed ​​Test fungerar i vilken webbläsare som helst och är inte HTTPS-specifikt.

Observera att vissa resultat för trådlösa operatörer förekommer i resultaten, men hastighetsmässigt överklassas de idag av moderna kabelanslutningar som kabel och fiber. För mer avancerade tester av landets största trådlösa operatörer gör vi våra egna körtester från stad till stad för de snabbaste mobilnäten.

De bästa spelleverantörerna i USA

Vår stora metodförändring från förra året är att vi bryter listan i två delar, med stora Internetleverantörer – de du har en chans att ha hemma, även om konkurrensen på den här arenan nästan inte finns – och sedan ALLA ISP: erna. . Det inkluderar de lilla nisch / lokala / tunnelbana ISP: erna du bara kan använda om du bor i deras begränsade serviceområden.

Från och med de stora Internetleverantörerna är det ingen överraskning att se Verizon Fios högst upp på listan. Det är en långvarig vinnare av våra snabbaste ISP-tester och har alltid placerat sig bra när det gäller spel-ISP-kvalitet. Det är tack vare att du är en tjänst uteslutande med fiber-till-hem-service; Verizon marknadsför smart sina DSL-tjänster och trådlösa tjänster separat, så Fios späds inte ut av sina långsammare hastigheter.

Du kan se i vårt interaktiva diagram nedan genom att klicka på flikarna att Verizons spelkvalitetsindex på 16,9 (vilket är en förbättring jämfört med förra årets 21,8) matchas på hastighetssidan med den högsta hastighetsindexpoängen bland de stora.

Observera att förra gången, när vi klumpade ihop alla internetleverantörer tillsammans, var Verizon Fios bara på andra plats för spelkvalitet. Hotwire Communications var nummer 1 med en 9,5, och i år gick dess spelkvalitetspoäng upp till bagatell till 11,9. Men ett antal små, smidiga Internetleverantörer som tillhandahåller fibertjänster lyckades hoppa över Hotwire, som till stor del betjänar flerbostadsenheter i sydöstra USA.

Det bästa resultatet i kategorin “alla ISP” är Direktlänk. Det är en kooperativ förening ISP som finns i Canby och Mount Angel, Oregon, där medlemmar är ägare. Förra året vann det det regionala priset i nordväst medan det hade den snabbaste poängen för spelkvalitetsindex som vi någonsin sett vid 6.9. I år slog det sitt eget nummer och fick 5,2. Det är ett nummer som kommer att vara svårt att slå på nationell nivå (det hjälper att DirectLink inte är riktigt nationellt, bara lokalt).

Det verkar ännu mer imponerande när du klickar på fliken Hastighetsindex och ser att DirectLink var långt ifrån den snabbaste ISP i våra tester – det är faktiskt den långsammaste av topp 10 för bästa spel. Men hastighet och kvalitet är inte alltid i direkt korrelation med en internetanslutning.

Låt oss också notera att tjänster som Webpass (Google Fibers tjänst för lägenheter och lägenheter), Allo i Nebraska och MetroNet i Indiana alla hade avundsvärda poäng. Det gjorde Sonic in the Bay Area, vår snabbaste ISP-vinnare tidigare i år, med ett spelkvalitetsindex på 10,9.

Bästa spel-ISP: erna 2020 efter region

Om du tror att du helt enkelt byter Internetleverantör efter att ha läst den här berättelsen för att dra nytta av bättre kvalitet för att mata ditt Fortnite-beroende, tänk igen. Konkurrens mellan Internetleverantörer är inte lätt att hitta, åtminstone inte på en nivå där konsumenterna kan växla fram och tillbaka. Så varje gång vi tittar på ISP-hastigheter eller kvalitet bryter vi ner det efter de regioner i USA där du åtminstone har en chans att byta mellan leverantörer som kan visa en viss förbättring.

North Central

Inkluderar: IA, IL, IN, KS, KY, MI, MN, MO, ND, NE, OH, SD och WI

Förra året låste spel av bästa kvalitet ned av Ohio FairlawnGig med en 11,4, men i år kröp den upp till 13,8 och föll till tredje plats. Det skulle vara där även om det hade varit detsamma, för det tidigare nämnda Allo och Metronet hoppade före dessa poäng med 10,2 respektive 10,6. Snabbt håller ingen av dem ett ljus mot Google Fiber, men de borde mer än tillfredsställa den genomsnittliga spelaren.

Nordost

Inkluderar: CT, DC, DE, MA, MD, ME, NH, NJ, NY, PA, RI, VA, VT och WV

Verizon Fios har sålt av några av sina tjänster till Frontier i andra delar av landet, men det har ett fäste i nordöstra och kommer inte att släppa taget. Förra året vann det detta område med ett spelkvalitetsindex på 21,8, och gjorde det igen i år, och gjorde det med 16,9. (Den har också de snabbaste hastigheterna i nordöstra i denna uppsättning tester). Optimum, RCN, Comcast Xfinity, Suddenlink och Cox hade också alla bra kvalitetsökningar.

Nordväst

Inkluderar: CO, ID, MT, OR, UT, WA och WY

Direktlänk, vår nationella “Alla ISP-vinnare”, slog rekordet för kvalitet i år (se nedan under Sydost för rekordbrytaren). Eftersom DirectLink bara finns i nordvästra USA vann det även denna region. Det mest chockerande i detta diagram är placeringen av Comcast Xfinity på nr 2 med ett 20.2 spelkvalitetsindex. Xfinity placerar faktiskt på våra sex regionala diagram, men det här är det enda där det blir ganska så högt. Det är en trevlig förbättring jämfört med förra årets 31,7-index i regionen, och tillräckligt för att ligga lite före Nextlight från Longmont, Colorado, förra årets andraplats (och den snabbaste ISP bland dessa tester). Återigen, för kvalitet, kan ingen i Amerika röra DirectLink. Det är som en inbjudan att esports proffs att de ska flytta till staden söder om Portland, Oregon.

South Central

Inkluderar: AR, LA, MS, OK och TX

Gräns var på andra plats här förra året tack vare att det köpte upp alla dessa fiber-till-hem-anslutningar från Verizon Fios. Det byggde på kvaliteten på dessa anslutningar från förra årets 24.9 för att sjunka till en utmärkt spelkvalitet på 15,0 i år, vilket driver Frontier till topplaceringen. Konkurrensen är hård bland lokala Internetleverantörer med namn som GigaMonster och MaxxSouth som försöker hårt att hålla jämna steg. Förra årets vinnare, Austin, Texas-baserade placeringen av Google Fiber, sjönk från 22,3 till 24,4, vilket inte verkar som mycket men någonsin millisekundräkningar.

Sydöst

Inkluderar: AL, FL, GA, NC, SC och TN

Wow, spelare behöver lägenheter med Webpass. Tjänsten, som nu ägs av Google Fiber, finns endast i utvalda städer. i Sydost som inkluderar Miami, Miami Beach och Coral Gables. Det är från flerbostadsenheterna där vi såg den absolut bästa spelpoängen genom tiderna för en region, Webpass’s 4.7. Det gjorde inte så högt nationellt eftersom siffrorna ökade när man räknar med Webpass-användare i städer som San Francisco, Chicago och Boston – men det gick fortfarande bara upp till 7,6 nationellt, så dessa städer drog inte ner det mycket. Att 4.7 i sydöstra höll Webpass långt före MDU-leverantörernas konkurrens från Hotwire och den lokala verktygsföretaget EPB i Chattanooga, trots att de båda också hade fantastiska poäng. De var båda i spetsen förra året, så vem vet vad 2021 kommer att ge.

Sydväst

Inkluderar: AZ, NM, NV och CA

Sonisk, 2019: s snabbaste ISP, var också årets ISP av högsta kvalitet och det förblir detsamma under 2020. Sonic minskade sitt spelkvalitetsindex med nästan hälften, från 20,6 till 10,9, en utmärkt prestation. CCI och Verizon Internet (inte Fios!) Förblir i andra och tredje, båda med förbättrade poäng.

För Alaska och Hawaii, här är kärnan. Den enda ISP i Alaska med tillräckligt många resultat för att vi ska inkludera verkar alltid vara GCI, och i år fick det ett spelkvalitetsindex på 24,2, vilket är en signifikant förbättring jämfört med 66,3-talet 2019. Alaska som helhet (över alla sina internetleverantörer) hade ett utmärkt index på 26,3. Hawaiis bästa spel-ISP är återigen Hawaiian Telecom med 34,6 poäng, långt före förra årets 52,4. Staten som helhet fick 60,6 poäng.

Statens bästa spel-ISP

Om du kan lita på medelvärden kan det att ge dig en uppfattning om vilken region som kan hjälpa dig att förbättra ditt spel om du tittar på status för spelkvalitetsindex per stat. Här är en värmekarta från USA som visar staterna med de lägsta spelkvalitetsindexen – ju mörkare färgen lila, desto mer vill en e-atlet flytta dit för minst latens. Om du inte är klar med färgerna (eller uppe i din geografi) är de bästa staterna North Dakota (18.1), Rhode Island (21.1), Florida (22.7), Maryland (22.8) och Massachusetts (22.8). Död sista: Idaho vid 71,9.

Relaterade Artiklar

Back to top button