De bÀsta spel-ISP: erna för 2020

De bÀsta spel-ISP: erna för 2020

Spel Ă€r mycket roligt, men det Ă€r ocksĂ„ seriöst, med 2,5 miljarder spelare över hela vĂ€rlden. För sanna spelare Ă€r det ett sĂ€tt att leva – och kanske till och med ett sĂ€tt att försörja sig. E-atleter finns överallt nu, och enligt forskning frĂ„n Click4Reg tjĂ€nade den högst tjĂ€nande turneringsspelaren i Rocket League 197 197 dollar förra Ă„ret. Det Ă€r bara toppen av isberget nĂ€r det gĂ€ller de största spelturneringarna i vĂ€rlden.

Övning gör perfekt, men onlinespelets skicklighet krĂ€ver ocksĂ„ en högkvalitativ anslutning. Det handlar inte sĂ„ mycket om hastighet och genomströmning, eftersom det mesta av det hĂ„rda arbetet nĂ€r det gĂ€ller spel fortfarande hanteras lokalt pĂ„ din dator eller konsol. Om du vill ha fart, kolla in de snabbaste internetleverantörerna frĂ„n 2019.

ISP Ă€r nĂ„got annorlunda. Det betyder att ha en koppling med lĂ„g latens och vĂ€ldigt lite jitter – problem som kan vara skillnaden mellan en stor vinst och förödmjukande nederlag.

Metodik

Hur vi gör den hÀr historien Àr för viktigt för att sluta till slutet, eftersom det hjÀlper dig att förstÄ siffrorna nedan.

Detta Ă€r vĂ„r femte titt pĂ„ de bĂ€sta spelleverantörerna. Alla resultat kommer frĂ„n vĂ„rt personliga PCMag Speed ​​Test-verktyg.

Varje test registrerar namnet pĂ„ ISP, plats och den vanliga informationen om anslutningen, sĂ„som nedladdnings- och uppladdningshastighet. För vĂ„ra snabbaste ISP-berĂ€ttelser anvĂ€nder vi det upp / ned-antalet megabit per sekund (Mbps) för att skapa det vi kallar PCMag Speed ​​Index. Den poĂ€ngen möjliggör omedelbar jĂ€mförelse av ISP till ISP för genomsnittlig genomströmning. Formlerna Ă€r 80 procent av nedladdningshastigheten plus 20 procent av uppladdningshastigheten, Ă„terges i Microsoft Excel som = ((0,8 * 100) + (0,2 * 20)); vi tror att nedladdning förmodligen Ă€r lite viktigare Ă€n att ladda upp, men vi tillhandahĂ„ller alla siffror sĂ„ att du sjĂ€lv kan bestĂ€mma.

Inget av det spelar sĂ„ mycket roll om du spelar. Även det lĂ€gsta bredbandet Ă€r bra för de flesta spel (du vill ha en snabb anslutning för allt nedladdningsbart innehĂ„ll och uppdateringar). Rendering av spelet pĂ„ skĂ€rmen hanteras av konsoler, bĂ€rbara datorer för spel eller stationĂ€ra datorer.

Vad spelare krÀver Àr lÄg latens. Àr den genomsnittliga tid, mÀtt i millisekunder, som det tar ett paket att korsa internet frÄn ditt hem, till en server och sedan tillbaka till dig. Ju lÀgre nummer, desto bÀttre. LÄg latens betyder mindre fördröjning. PCMag-hastighetstestet kontrollerar ocksÄ att det finns en anslutning, vilket i sig Àr en kontroll av hur lÄng tid det Àr för anslutningen till Internetleverantören. LÄg jitter och lÄg latens Àr vad du vill ha.

Vi lĂ€gger bara till dem och kallar resultatet för PCMag-spelkvalitet Index. LĂ€gre Ă€r bĂ€ttre för kvalitet – motsatsen till hastighet, dĂ€r högre Ă€r bĂ€ttre. Du kan inte nĂ„ noll latens / jitter pĂ„ nĂ„gon anslutning nĂ„gonsin, men det Ă€r trevligt att prova.

Testerna som anvĂ€ndes i den hĂ€r berĂ€ttelsen utfördes mellan 1 december 2018 och 6 december 2019. Vi anvĂ€nde 239 672 USA-baserade tester för att kvantifiera resultaten (vi samlade 332 143 tester över hela vĂ€rlden). Alla resultat kom frĂ„n PCMag Speed ​​Test-verktyget. För att en ISP ska ingĂ„ i de regionala sektionerna det mĂ„ste ha minst 100 tester. För de landsomfattande resultaten gjorde vi samma sak som i vĂ„ra snabbaste internetleverantörer: den första listan Ă€r alla “stora” internetleverantörer som hade minst 1000 tester, har en rĂ€ckvidd pĂ„ minst en miljon kunder och betjĂ€nar flera stater. Vi tittade ocksĂ„ pĂ„ “alla” Internetleverantörer, dĂ€r vi jĂ€mförde alla namngivna Internetleverantörer som levererade minst 100 tester.

Vi vet att du antagligen Àlskar din lokala mega-ISP med gigabit +. Du kan bli miffad att det inte visas hÀr. SÄ observera:. Om de inte har 100 tester och inte har ett extremt lÄgt PCMag-spelkvalitetsindex visas inte dessa internetleverantörer i berÀttelsen. Ledsen inte ledsen.

Tidigare iterationer av PCMag Speed ​​Test krĂ€vde en webblĂ€sare som kör Adobe Flash och JavaScript för att fungera. Den senaste versionen, som implementerades pĂ„ PCMag.com i april 2017, stöder HTML5 och fungerar i mobila webblĂ€sare. VĂ„rt internationellt anvĂ€ndarvĂ€nliga PCMag Speed ​​Test fungerar i vilken webblĂ€sare som helst och Ă€r inte HTTPS-specifikt.

Observera att vissa resultat för trÄdlösa operatörer förekommer i resultaten, men hastighetsmÀssigt överklassas de idag av moderna kabelanslutningar som kabel och fiber. För mer avancerade tester av landets största trÄdlösa operatörer gör vi vÄra egna körtester frÄn stad till stad för de snabbaste mobilnÀten.

De bÀsta spelleverantörerna i USA

VĂ„r stora metodförĂ€ndring frĂ„n förra Ă„ret Ă€r att vi bryter listan i tvĂ„ delar, med stora Internetleverantörer – de du har en chans att ha hemma, Ă€ven om konkurrensen pĂ„ den hĂ€r arenan nĂ€stan inte finns – och sedan ALLA ISP: erna. . Det inkluderar de lilla nisch / lokala / tunnelbana ISP: erna du bara kan anvĂ€nda om du bor i deras begrĂ€nsade serviceomrĂ„den.

FrÄn och med de stora Internetleverantörerna Àr det ingen överraskning att se Verizon Fios högst upp pÄ listan. Det Àr en lÄngvarig vinnare av vÄra snabbaste ISP-tester och har alltid placerat sig bra nÀr det gÀller spel-ISP-kvalitet. Det Àr tack vare att du Àr en tjÀnst uteslutande med fiber-till-hem-service; Verizon marknadsför smart sina DSL-tjÀnster och trÄdlösa tjÀnster separat, sÄ Fios spÀds inte ut av sina lÄngsammare hastigheter.

Du kan se i vÄrt interaktiva diagram nedan genom att klicka pÄ flikarna att Verizons spelkvalitetsindex pÄ 16,9 (vilket Àr en förbÀttring jÀmfört med förra Ärets 21,8) matchas pÄ hastighetssidan med den högsta hastighetsindexpoÀngen bland de stora.

Observera att förra gÄngen, nÀr vi klumpade ihop alla internetleverantörer tillsammans, var Verizon Fios bara pÄ andra plats för spelkvalitet. Hotwire Communications var nummer 1 med en 9,5, och i Är gick dess spelkvalitetspoÀng upp till bagatell till 11,9. Men ett antal smÄ, smidiga Internetleverantörer som tillhandahÄller fibertjÀnster lyckades hoppa över Hotwire, som till stor del betjÀnar flerbostadsenheter i sydöstra USA.

Det bĂ€sta resultatet i kategorin “alla ISP” Ă€r DirektlĂ€nk. Det Ă€r en kooperativ förening ISP som finns i Canby och Mount Angel, Oregon, dĂ€r medlemmar Ă€r Ă€gare. Förra Ă„ret vann det det regionala priset i nordvĂ€st medan det hade den snabbaste poĂ€ngen för spelkvalitetsindex som vi nĂ„gonsin sett vid 6.9. I Ă„r slog det sitt eget nummer och fick 5,2. Det Ă€r ett nummer som kommer att vara svĂ„rt att slĂ„ pĂ„ nationell nivĂ„ (det hjĂ€lper att DirectLink inte Ă€r riktigt nationellt, bara lokalt).

Det verkar Ă€nnu mer imponerande nĂ€r du klickar pĂ„ fliken Hastighetsindex och ser att DirectLink var lĂ„ngt ifrĂ„n den snabbaste ISP i vĂ„ra tester – det Ă€r faktiskt den lĂ„ngsammaste av topp 10 för bĂ€sta spel. Men hastighet och kvalitet Ă€r inte alltid i direkt korrelation med en internetanslutning.

LÄt oss ocksÄ notera att tjÀnster som Webpass (Google Fibers tjÀnst för lÀgenheter och lÀgenheter), Allo i Nebraska och MetroNet i Indiana alla hade avundsvÀrda poÀng. Det gjorde Sonic in the Bay Area, vÄr snabbaste ISP-vinnare tidigare i Är, med ett spelkvalitetsindex pÄ 10,9.

BĂ€sta spel-ISP: erna 2020 efter region

Om du tror att du helt enkelt byter Internetleverantör efter att ha lÀst den hÀr berÀttelsen för att dra nytta av bÀttre kvalitet för att mata ditt Fortnite-beroende, tÀnk igen. Konkurrens mellan Internetleverantörer Àr inte lÀtt att hitta, Ätminstone inte pÄ en nivÄ dÀr konsumenterna kan vÀxla fram och tillbaka. SÄ varje gÄng vi tittar pÄ ISP-hastigheter eller kvalitet bryter vi ner det efter de regioner i USA dÀr du Ätminstone har en chans att byta mellan leverantörer som kan visa en viss förbÀttring.

North Central

Inkluderar: IA, IL, IN, KS, KY, MI, MN, MO, ND, NE, OH, SD och WI

Förra Äret lÄste spel av bÀsta kvalitet ned av Ohio FairlawnGig med en 11,4, men i Är kröp den upp till 13,8 och föll till tredje plats. Det skulle vara dÀr Àven om det hade varit detsamma, för det tidigare nÀmnda Allo och Metronet hoppade före dessa poÀng med 10,2 respektive 10,6. Snabbt hÄller ingen av dem ett ljus mot Google Fiber, men de borde mer Àn tillfredsstÀlla den genomsnittliga spelaren.

Nordost

Inkluderar: CT, DC, DE, MA, MD, ME, NH, NJ, NY, PA, RI, VA, VT och WV

Verizon Fios har sÄlt av nÄgra av sina tjÀnster till Frontier i andra delar av landet, men det har ett fÀste i nordöstra och kommer inte att slÀppa taget. Förra Äret vann det detta omrÄde med ett spelkvalitetsindex pÄ 21,8, och gjorde det igen i Är, och gjorde det med 16,9. (Den har ocksÄ de snabbaste hastigheterna i nordöstra i denna uppsÀttning tester). Optimum, RCN, Comcast Xfinity, Suddenlink och Cox hade ocksÄ alla bra kvalitetsökningar.

NordvÀst

Inkluderar: CO, ID, MT, OR, UT, WA och WY

DirektlĂ€nk, vĂ„r nationella “Alla ISP-vinnare”, slog rekordet för kvalitet i Ă„r (se nedan under Sydost för rekordbrytaren). Eftersom DirectLink bara finns i nordvĂ€stra USA vann det Ă€ven denna region. Det mest chockerande i detta diagram Ă€r placeringen av Comcast Xfinity pĂ„ nr 2 med ett 20.2 spelkvalitetsindex. Xfinity placerar faktiskt pĂ„ vĂ„ra sex regionala diagram, men det hĂ€r Ă€r det enda dĂ€r det blir ganska sĂ„ högt. Det Ă€r en trevlig förbĂ€ttring jĂ€mfört med förra Ă„rets 31,7-index i regionen, och tillrĂ€ckligt för att ligga lite före Nextlight frĂ„n Longmont, Colorado, förra Ă„rets andraplats (och den snabbaste ISP bland dessa tester). Återigen, för kvalitet, kan ingen i Amerika röra DirectLink. Det Ă€r som en inbjudan att esports proffs att de ska flytta till staden söder om Portland, Oregon.

South Central

Inkluderar: AR, LA, MS, OK och TX

GrÀns var pÄ andra plats hÀr förra Äret tack vare att det köpte upp alla dessa fiber-till-hem-anslutningar frÄn Verizon Fios. Det byggde pÄ kvaliteten pÄ dessa anslutningar frÄn förra Ärets 24.9 för att sjunka till en utmÀrkt spelkvalitet pÄ 15,0 i Är, vilket driver Frontier till topplaceringen. Konkurrensen Àr hÄrd bland lokala Internetleverantörer med namn som GigaMonster och MaxxSouth som försöker hÄrt att hÄlla jÀmna steg. Förra Ärets vinnare, Austin, Texas-baserade placeringen av Google Fiber, sjönk frÄn 22,3 till 24,4, vilket inte verkar som mycket men nÄgonsin millisekundrÀkningar.

Sydöst

Inkluderar: AL, FL, GA, NC, SC och TN

Wow, spelare behöver lĂ€genheter med Webpass. TjĂ€nsten, som nu Ă€gs av Google Fiber, finns endast i utvalda stĂ€der. i Sydost som inkluderar Miami, Miami Beach och Coral Gables. Det Ă€r frĂ„n flerbostadsenheterna dĂ€r vi sĂ„g den absolut bĂ€sta spelpoĂ€ngen genom tiderna för en region, Webpass’s 4.7. Det gjorde inte sĂ„ högt nationellt eftersom siffrorna ökade nĂ€r man rĂ€knar med Webpass-anvĂ€ndare i stĂ€der som San Francisco, Chicago och Boston – men det gick fortfarande bara upp till 7,6 nationellt, sĂ„ dessa stĂ€der drog inte ner det mycket. Att 4.7 i sydöstra höll Webpass lĂ„ngt före MDU-leverantörernas konkurrens frĂ„n Hotwire och den lokala verktygsföretaget EPB i Chattanooga, trots att de bĂ„da ocksĂ„ hade fantastiska poĂ€ng. De var bĂ„da i spetsen förra Ă„ret, sĂ„ vem vet vad 2021 kommer att ge.

SydvÀst

Inkluderar: AZ, NM, NV och CA

Sonisk, 2019: s snabbaste ISP, var ocksÄ Ärets ISP av högsta kvalitet och det förblir detsamma under 2020. Sonic minskade sitt spelkvalitetsindex med nÀstan hÀlften, frÄn 20,6 till 10,9, en utmÀrkt prestation. CCI och Verizon Internet (inte Fios!) Förblir i andra och tredje, bÄda med förbÀttrade poÀng.

För Alaska och Hawaii, hÀr Àr kÀrnan. Den enda ISP i Alaska med tillrÀckligt mÄnga resultat för att vi ska inkludera verkar alltid vara GCI, och i Är fick det ett spelkvalitetsindex pÄ 24,2, vilket Àr en signifikant förbÀttring jÀmfört med 66,3-talet 2019. Alaska som helhet (över alla sina internetleverantörer) hade ett utmÀrkt index pÄ 26,3. Hawaiis bÀsta spel-ISP Àr Äterigen Hawaiian Telecom med 34,6 poÀng, lÄngt före förra Ärets 52,4. Staten som helhet fick 60,6 poÀng.

Statens bÀsta spel-ISP

Om du kan lita pĂ„ medelvĂ€rden kan det att ge dig en uppfattning om vilken region som kan hjĂ€lpa dig att förbĂ€ttra ditt spel om du tittar pĂ„ status för spelkvalitetsindex per stat. HĂ€r Ă€r en vĂ€rmekarta frĂ„n USA som visar staterna med de lĂ€gsta spelkvalitetsindexen – ju mörkare fĂ€rgen lila, desto mer vill en e-atlet flytta dit för minst latens. Om du inte Ă€r klar med fĂ€rgerna (eller uppe i din geografi) Ă€r de bĂ€sta staterna North Dakota (18.1), Rhode Island (21.1), Florida (22.7), Maryland (22.8) och Massachusetts (22.8). Död sista: Idaho vid 71,9.