De bästa snabbmatsapparna som alla foodies måste kolla in just nu

Junk Food handlar om att tillfredsställa dina begär och vi har samlat de bästa snabbmatsapparna för fetare matställen som är mer gödande än näringsmåltider. Hamburgare, pizzor, pommes frites är allas favoritkakor hela tiden som vi kan ha även när magen är full. Så var en foodie och njut av dina favorit grejer, glömma bort de oönskade kalorierna. Android har några fantastiska snabbmatsappar där du enkelt kan bläddra bland deras meny och beställa. Låt oss kasta ljus på några appar:

Domino’s Pizza: Snabbmatappar för pizzaälskare

snabbmatsappar

Detta snabbmat-app är begränsad till Indien och Sri Lanka. Efter installationen måste du registrera dig genom att ange ditt giltiga namn och kontaktuppgifter. Genom den här appen kan du enkelt visa menyn med läckra pizzor, snacks, öknar och till och med drycker. Du kan ta dig tid och förbereda din vagn efter önskemål. Alla rådande erbjudanden och rabattkuponger kan enkelt användas när du checkar ut. Menyn uppdateras ständigt när deras nya sortiment av pizzor introduceras. Den senaste är kockens exotiska sortiment. Smaskigt…!

30 minuters leveranspolicy gäller för alla beställningar som görs via mobilapplikationen. Nu behöver du inte slösa tid på att leta efter Dominos menybroschyrer, klicka bara på den här appen, bläddra i menyn, gör en beställning och luta dig tillbaka och koppla av. Dina smakfulla portioner når dig hett inom 30 minuter efter din beställningstid.

Pris: Gratis | Ladda ner: Här

Pizza Hut:

snabbmatsappar

En annan snabbmatsrestaurang som erbjuder ett bekvämt sätt att uppfylla dina skräpbehov. Det är en mycket rolig och bekväm app bara några kranar bort. Tja, om du vill uppfylla dina ostliknande pizzabegär har den här appen allt för dig. Du kan välja dina rätter från ett brett utbud av pizza, smaskig pasta och exotiska vitlöksbröd. Det finns exklusiva ‘just for you’ erbjudanden för varje appanvändare genom vilka du kan utnyttja exklusiva erbjudanden och till och med tillämpa rabattkuponger. Denna app har en pizzaspårningsfunktion genom vilken du enkelt kan spåra statusen för din beställning.

Pizza Hut-appen sparar till och med dina tidigare beställningar så att du kan göra en snabb ombeställning av dina favoriter. Genom sin helt nya “trendiga funktion” kan du enkelt kontrollera vad andra äter och gillar. Vi har mer snabbmatsappar väntar på dig nedan!

Pris: Gratis | Ladda ner: Här.

McDelivery-appen:

snabbmatsappar

Det finns två separata snabbmatsappar för norra och östra Indien och södra och västra Indien vardera. Denna app har introducerats av McDonald’s för att göra din beställningsupplevelse enklare än någonsin tidigare. Du kan enkelt hålla koll på nya artiklar som introducerades av McDonalds på senare tid och prova dem. Du kan visa menyn, välja din beställning och placera den direkt via den här appen. Från enstaka hamburgare, måltider, glass, pommes frites, wrap till drycker allt du kan ha hemma med bara ett klick. Det har också en spårningsfunktion genom att du kan spåra var dina smaskiga hamburgare har nått.

McDeliverys lovar att leverera varma portioner med en maximal tidsgräns på 45 minuter. Upp till fem bästa beställningar kan sparas för snabb ombeställning och utcheckning.

Pris: Gratis | Ladda ner: Här.

KFC Indien:

snabbmatsappar

Enligt KFC kan Hunger komma närmare dig när som helst! Så för att möta den hungern måste du vara förberedd i förväg. Gör dig redo och ladda ner KFC-appen ur vår snabbmatsappar lista om du är en kycklingfan. Genom denna app har du en stor chans att ha utsökt snabbmat till hands i ett ögonblick. De lovar att leverera varm och krispigare kyckling precis utanför dörren. Närhelst hunger slår till, var du än är, KFC skulle vara där för att tjäna dig. Du kan utnyttja exklusiva erbjudanden och erbjuda dagen enkelt via den här appen medan du checkar ut.

KFC-appen kan enkelt lagra flera adresser för smidig och snabbare leverans av beställningarna. Det memorerar och lagrar till och med tidigare beställningar som är bra för snabb ombeställning. Vad som trender är en annan cool funktion genom vilken man kan hålla reda på vad andra äter och gillar.

Pris: Gratis | Ladda ner: Här.

Ny! Café Kaffedag:

snabbmatsappar

Hej, väckarkaffeälskare; se vad android har för dig. CCD är en av Indiens största kaffekedjor. Denna app belönar i grunden sina kunder och fans för varje köp i CCD. Du kan tjäna 10% som bönor från varje köp och sedan senare enkelt lösa in de bönor du tjänat för framtida dryckeköp med snabbmatappar från CCD.

Nu behöver du inte ta med kontanter på CCD när du har möjlighet att skanna din kontanträknare och göra betalning via LIME-plånboken som finns i appen. Ytterligare 10% av ditt köp läggs till LIME-plånboken som bönor. Det finns många ‘just for you’ erbjudanden som släpps in i appen bara för appanvändare. Du kan använda erbjudandenskupongerna för att få ytterligare rabatter när du gör en beställning. CCD är en händelseplats att umgås med vänner eftersom mycket kan hända över en kopp kaffe.

Pris: Gratis | Ladda ner: Här.

Papa john’s Pizza India:

snabbmatsappar

En annan Pizza Joint App som erbjuder hemleverans av din favoritpizza. Papa Johns är känt för sin autentiska smak som de lägger till i sina pizzor. Nu kan du beställa pizza till lunch eller helgfest med vänner och familj. De har hela menyn med att njuta av delikatesser pizzor, sidor, drycker och öknar som alla listas, från vilka du kan göra val och beställa. Denna snabbmatsapp är utrustad med bättre alternativ för pizzahantering. Autentisk smak, bättre ingredienser, bättre pizza vad mer vill man ha? Är det inte?

Pris: Gratis | Ladda ner: Här.

Avveckla listan över bästa snabbmatsappar

Möt din hunger på mitten av dagen med hjälp av dessa bäst skärmade snabbmatsappar. Du kan beställa och betala i förskott via appen. Dessa officiella Android-appar förbättrar och påskyndar sina processer för att betjäna kunderna ännu bättre. Människor som kämpar med att laga dessa appar är designade för dem. De kan uppfylla sin hunger på bara några få håll borta. Alla Android snabbmatsappar är utformade för att göra vårt liv enklare och dessa är bara bland dem. Jag svälter efter att ha skrivit den här artikeln, jag ska göra en beställning på min Pizza via Domino’s App. Och du?

Relaterade Artiklar

Back to top button