De bästa Hearthstone Arena-spelarna för oktober tillkännagavs

Blizzard har precis släppt arenans topplistor för oktober månad. Dell4rpz tog topplaceringen i Amerika-regionen, medan Wakamura visade sig vara det bästa av de bästa på de europeiska servrarna.

Du kanske kommer ihåg att Blizzard nyligen meddelade en handfull förändringar av hur de tio bästa skulle sammanställas för månaderna oktober och november. Istället för att använda en spelares genomsnittliga prestanda över 30 på varandra följande körningar för att bestämma deras position i tabellen under dessa månader har åtgärden tillfälligt minskats till 20.

Detta för att ta hänsyn till den senaste Hallow’s End-versionen av Arena, som stör det etablerade formatet i så stor utsträckning att det skulle ha gjort den övergripande månatliga statistiken meningslös. En separat leaderboard för detta säsongsevenemang kommer att produceras någon gång, med positioner baserade på varje spelares prestanda över 15 körningar.

Med det ur vägen, här är hur topp tio ser för Amerika och Europa regioner. För hela listan, gå bara till blogginlägget. Du kan växla mellan regioner med knapparna längst ner på sidan.

RangAmerikaEuropa
1Dell4rpzWakamura
1MeowEnzoZipoui
1MajorDingusJacenoob
1spritecanGuDDummit
1SomaSealZashiki
1臭臭 地 精Mikrofon
1pmmaniaRiuzaki
1DustinySleepySpore
1DESDESDESGodKGBeast
1KoheiTimeCeroX

Relaterade Artiklar

Back to top button