De bästa däcken för helgen – 9 juni 2017 – Hearthstone

Med helgen nästan över huvud taget är det dags att göra sig redo för en allvarlig stenslipning och se om vi inte kan ta oss igenom ett nytt rankningstak (eller två).

För att hjälpa dig att välja ett däck att komma igång med har vi markerat de fem mest populära däck på Metabomb under de senaste sju dagarna.

Glöm inte att berätta för oss hur du går vidare med stegen den här månaden i kommentarerna.

Control Mage

Om du inte har något emot att dina spel är något långsammare än vanligt kommer Control Mage att ge dig ett mycket konsekvent sätt att slipa matcher. Det kommer inte att vara för alla, men det är förmodligen det starkaste av veckans alternativ som inte är aggro.

Secret Mage

Inte bara är Secret Mage ett mycket solidt sätt att klättra på stegen, det består också helt av Mage-trollformler. Detta gör det också till ett exceptionellt snabbt – men ändå konkurrenskraftigt sätt att rensa bort alla relaterade Daily Quests också.

Våra mest populära Hearthstone-artiklar:

Piratkrigare

Vi kommer att bli förvånade om Pirate Warrior glider ut ur det högsta nivån av konkurrenskraftiga däck fram till och med lanseringen av nästa expansion. Det ger en pålitlig om ganska oinspirerande metod för att krossa många spel.

Murloc Paladin

Om du är delaktig i en aggro-arketyp men inte kan tappa ytterligare ett Pirate Warrior-spel, ge Murloc Paladin en virvel. Det är lite mer strategiskt finnesse involverat, vilket skulle hjälpa till att hålla saker lite mer intressanta.

Aggro Token Druid

Du kommer att ha spel med Token Druid som är över löjligt tidigt, men för en konsekvent stigning måste du planera framåt noggrant, undvika de vanligaste brädeservetterna och välja rätt ögonblick för att buffra ditt bräde och säkerställa glömska för din motståndare.

Hedersomnämnanden

Om inget av ovanstående har något för dig i helgen, har vår däcknivålista en uppdaterad utvärdering av hela Hearthstone-metamålet!

Relaterade Artiklar

Back to top button