De 30 bästa Amazon Fire Tablet-apparna

Sedan den första Kindle Fire-debuten har antalet högkvalitativa appar för Amazon Fire-tabletter ökat dramatiskt. Oavsett om du har en Fire 7, Editors Choice Fire HD 8 eller Fire HD 10, är ​​Amazons surfplatta bara lika användbar som de appar du lägger på den. Den här listan över Amazon Fire-appar hjälper dig att se alla möjliga användningsområden för din surfplatta, från underhållning till produktivitet.

Några av apparna i den här listan fokuserar på samarbete och uppgiftshantering, medan andra är utformade för att konsumera videor, böcker, musik och andra medier. Vissa appar är bra för hela familjen, och andra, som de för att ta privata anteckningar eller få tillgång till personliga dokument, kanske du vill behålla som din egen lilla hemlighet.

Annons

Väckarklocka för mig

Vem behöver en traditionell väckarklocka vid sängen när du har en Amazon Fire? Med en app som väckarklocka för mig kan du ställa in ett larm, välja vilken ton som ska väcka dig, justera snooze-timern, dimma skärmen och till och med se en väderrapport direkt på huvudklockan. Pro-versionen (99 cent) blir av med annonser och låter dig välja din egen musik för att väcka dig eller somna dig.

Amazon Fire TV

Om du redan äger en Amazon Fire TV-enhet, ladda ner appen för att styra din TV från din Amazon Fire-surfplatta. Amazon Fire TV-appen erbjuder navigations- och uppspelningskontroller, ett bättre tangentbord, röstsökfunktionalitet och snabb åtkomst till dina appar.

AP Mobile

Associated Press är en av de största nyhetsorganisationerna och en vars rapporter ofta visas på sidor och webbplatser för andra medier – så varför inte bara gå direkt till källan? AP Mobile-appen ger rubriknyheter från Associated Press i text och video.

Du kan anpassa din startsida genom att välja regioner och typer av innehåll som du värdesätter mest. AP Mobile har alternativ för att se innehåll på engelska och spanska, och att se nyheter ur ett internationellt perspektiv (på engelska).

Colorfy

Om du tycker att målarböcker för vuxna är lugnande, låter Colorfy dig välja dina färger och applicera dem med ett enkelt tryck. Grundsidor är tillgängliga gratis, men de mer komplexa sidorna betalas.

ComiXology

Om du har din Amazon-surfplatta som e-läsare och serietidningar faller inom ramen för saker du gillar att läsa, är ComiXology Comics-appen en som du definitivt vill ha. Appen låter dig inte bara läsa serier utan ansluter också till en butik där du kan köpa dem. Om du är nybörjare med att läsa serier på en surfplatta kan vi hjälpa dig att komma igång.

Disney +

Disneys valv är nu tillgängligt på sin videostreamingsplattform, Disney +. Registrera dig för ett konto och ladda ner appen på din Fire-surfplatta för att njuta av varje produktion från Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic och mer. Undrar du vad som finns tillgängligt vid lanseringen? här är en fullständig lista över allt du kan strömma nu.

Enkel installatör

Easy Installer från Infolife låter dig sidladda APK-filer på din Amazon Fire. Med andra ord, när du har en app från någon annanstans än Amazon Appstore, hjälper det här programmet dig att installera den. Du behöver APK-filen för appen du ska installera och Easy Installer som den andra pusselbiten för att få den att fungera. Var dock försiktig; appar från otillåtna källor är troligtvis trojaniserade eller på annat sätt skadliga.

ES File Explorer

Om du behöver ett bättre sätt att hantera alla filer på din surfplatta kommer ES File Explorer att hålla allt i ordning för dig. Den här molnbaserade filhanteraren låter dig visa och hantera alla dina appar, dokument och multimediainnehåll på ett och samma ställe.

Matnätverk i köket

Det kostnadsfria Food Network in the Kitchen-appen har en mängd recept, bra videoinstruktioner för matlagning och massor av annat matfokuserat innehåll. Recepten är lätta att läsa, med en kortformad layout som ger dig viktig information, som total tillagningstid och svårt, snabbt.

Goodreads

Goodreads, som använder ditt Amazon-konto som inloggning, är en social app för att diskutera, granska och betygsätta böcker. Det hjälper dig också att hålla reda på böcker du har läst, böcker du vill läsa och de som står i din kö på din Kindle för att läsa nästa.

Homescapes

Om du gillar matchande pusselspel men också behöver ett långsiktigt projekt ger Homescapes er båda. Du måste matcha föremål och få poäng som kommer att användas för att renovera en gammal herrgård. Om du gillar att arbeta mot ett mål som detta kommer Gardenscapes att låta dig fixa en trädgård.

iHeartRadio

Om du vill strömma radio – inte musik, nödvändigtvis, utan faktiska radiostationer – på din Amazon Fire, låter iHeartRadio dig lyssna på dina favoritkanaler och värdar, oavsett om det är samtalsradioprogram, komedi, podcasts eller sportsändningar .

LiveXLive Drivs av Slacker Radio

I början av 2017 köpte LiveXLive, en plattform med fokus på att leverera livemusikströmmar, Editors ‘Choice-prisbelönta Slacker Radio, och den kombinerade appen är nu känd som LiveXLive Powered by Slacker Radio. I vår recension fann vi att LiveXLive kombinerar företagets livemusikströmmar med Slacker Radios kunniga DJ-skivor och djupmusik för att producera en av de mest kompletta streamingtjänsterna på marknaden idag. Ladda ner det på din Fire-surfplatta gratis.

Malwarebytes

En Amazon-surfplatta är också en Android-enhet, och jag vet inte om du har hört, men skadlig kod kan smyga in på Android-enheter ganska enkelt idag – om du inte har skydd. Ett av de enklaste sätten att lägga till ett skyddsskikt är att ladda ner Malwarebytes.

Det gör att du kan skanna och rengöra din enhet och genomföra sekretessgranskningar gratis. Premiumversionen erbjuder phishing-varningar, borttagning av skadlig programvara i realtid, upptäcker potentiell adware.

Monument Valley

Den vackra grafiken och den fantastiska berättelsen om Monument Valley får en reprise i titelns uppföljare för 4,99 dollar. Du hjälper Ro, huvudpersonen, att utforska virtuella världar med sitt barn, lösa pussel och förundras över MC Escher-liknande geometriska strukturer under vägen.

Minecraft

Om du älskar spel måste du betala $ 6,99 för att få Minecraft. Minecraft är länge kallat som ett av de bästa mobilspelen och låter dig njuta av sandlådespel såväl som att delta i det mer intensiva överlevnadsläget när du bygger saker med block.

Netflix

Om du har ett Netflix-konto (och så många av oss gör det) bör du installera Netflix-appen på din Amazon Fire så att du kan titta på filmer och TV-program när du vill. Du kan även ladda ner för offlinevisning, vilket borde vara till nytta när du reser.

NordVPN

Du spåras alltid när du använder internet, så varför inte ladda ner en VPN och se till att annonsörer inte kan se din onlineaktivitet? Ett av dina bästa alternativ för din Fire-surfplatta är NordVPN, som erbjuder säker surfning och anonymitet online i en pålitlig produkt.

Office Suite Professional

Även om Amazon Fire är mycket lämplig för att läsa, titta på videor och spela spel, betyder det inte att det är en produktivitetsdud. Tvärtom om du har installerat Office Suite Pro. Den här appen ger dig tillgång till kärnprogram för kontorsarbete, till exempel en ordbehandlare och kalkylredigerare. Office Suite Pro är också kompatibelt med alla Microsoft-format. Den stora skillnaden mellan den fria versionen och den som kostar $ 14,99 är ytterligare säkerhetsåtgärder.

Pinterest

Pinterest är en gratis social webbplats som låter dig skapa visuella collageboards av saker som kittlar. Det är oerhört användbart för att planera vissa typer av projekt och evenemang. Till exempel har jag använt det för att organisera ett hemrenoveringsprojekt genom att “fästa” bilder på kök som jag gillade och använda dem för inspiration. Andra använder webbplatsen för att brainstorma visuella idéer för bröllop, semestrar, garderober, måltider och mer.

Plex

Om du har foton, musik, filmer och TV-program över ett antal enheter, konsolidera och strömma allt på din Fire-surfplatta med Plex. Ladda bara ner Plex Media Server till din PC, Mac, Linux-dator eller NAS-enhet, lägg till och ordna ditt innehåll och anslut via Amazon-appen. Få några extra förmåner med Plex Pass för $ 5 per månad, $ 20 per år eller $ 120 för ett livstidskort.

Podcastmissbrukare

Det finns några fantastiska podcasts där ute, så Podcast Addict är ett utmärkt nav för att hantera och upptäcka dina favorit. Den här appen gör allt med en mediaspelare, ljudstreamer och databas. Om du älskar gratisappen, överväga att stödja utvecklarna genom att skicka mer än 3,99 dollar för den betalda versionen.

Kom ihåg mjölken

Kom ihåg att mjölken är en populär och enkel app-hanteringsapp som hjälper dig att komma ihåg allt du behöver för att få gjort på en dag, oavsett om det är “köp mjölk” eller slutföra en invecklad uppsättning uppgifter för ditt jobb. Med ett gratis konto kan du synkronisera dina uppgifter till webbappen en gång var 24: e timme. Du måste betala $ 39,99 per år för ett Pro-konto för att få obegränsad automatisk synkronisering med onlineversionen av Remember The Milk, samt påminnelser och aviseringar.

Roku

Om du har en Roku-enhet, ladda ner Fire-surfplatta-appen så att du inte behöver använda fjärrkontrollen. Roku-appen fungerar som en digital fjärrkontroll och tangentbord så att du enkelt kan navigera i TV: n och casta ditt favoritinnehåll.

Spotify

Med Spotify kan du lyssna på nästan vilken låt som helst. Det är gratis med annonser, men uppgradera till Premium så kan du hoppa över annonserna och ladda ner för att lyssna offline.

TuneIn Radio

TuneIn erbjuder mer än 100 000 radiostationer från hela världen, från lokalradio, musik och sport till nyheter, podcasts och talkradio. Att prenumerera på Premium för 9,99 USD i månaden ger dig också tillgång till live sporttäckning och reklamfri musik.

Township

Vem visste att det kunde vara så roligt att hantera en hel stad? I Township odlar du grödor, bygger fabriker och köper boskap, allt för att betjäna dina närliggande kunder. Bygg upp den ultimata staden och fullfölj fler order för att tjäna så mycket pengar som möjligt. Det är galet beroendeframkallande.

Twitter

Twitter är en välsignelse och en förbannelse; Det är ett utmärkt sätt att hålla kontakten med vänner och bekanta och hålla koll på nyheter, men det är en enorm tid sug. Det är också den bästa appen på andra skärmen för att titta på viss TV i realtid, nämligen speciella årliga evenemang som sport eller The Academy Awards.

WeatherBug

Den kostnadsfria WeatherBug-appen erbjuder prognoser i realtid, vädervarningar och användbara interaktiva kartor. Det är alltid bra att veta hur det är ute, och den här appen ger dig all information du kan behöva.

Vidare läsning

Android App Recensioner

Relaterade Artiklar

Back to top button