COVID-19-spårare för Indien: Dessa koronavirusspårare online visar statliga uppdateringar

covid19, covid19 trackers, covid19 cases, covid19 indien, Coronavirus tracker, Coronavirus, Coronavirus Indien COVID-19-spårare för Indien: Dessa online-koronavirusspårare ger statliga uppdateringar av pandemin

Coronavirus (COVID-19) fall ökar i Indien mitt i den landsomfattande låsning. Regeringen försöker sitt bästa för att förhindra spridningen av viruset bland många fler människor i landet. Medan de är hemma under avstängningen förlitar sig alla på nyhetskanaler, sociala medieplattformar och Coronavirus (COVID-19) tracker-appar och webbplatser för uppdateringar relaterade till pandemin. Men borde du lita på alla dessa spårare som finns tillgängliga på internet? Tja, vi föreslår att det är bäst att bara lita på de som har autentiska och erkända datakällor.

Tidigare listade vi webbplatser och appar som visar Coronavirus India-uppdateringar, till exempel antalet bekräftade fall, människor återhämtade sig, i vilken takt viruset stiger eller sänker, bland andra. Idag listar vi coronavirusspårare som tillhandahåller live-statliga COVID-19-uppdateringar.

Covid19Indien

En av de bästa apparwebbplatserna som visar coronavirusuppdateringar statligt är Covid19India. Du kan klicka på den här länken för att få de senaste uppdateringarna: https://www.covid19india.org/. Spåraren listar det tillstånd som har det maximala antalet aktiva fall följt av det minsta. Maharashtra har för närvarande det högsta antalet fall av Covid19.

Coronavirus trackers för Indien: Live trackers ger alla de senaste COVID-19 uppdateringarna

Enligt webbplatsen (när man skriver berättelsen) har Maharashtra 1426 aktiva Coronavirus-fall just nu. Mizoram ligger längst ner på tabellen med bara ett fall. Webbplatsen visar också antalet personer som har testats för COVID-19. Dessa uppgifter är också tillgängliga statligt. Det finns kartan längst ner på skärmen. Du kan bara klicka på tillståndet på kartan och få alla de senaste uppdateringarna.

Mygov.in/covid-19

Indiens regering har lanserat sin officiella coronavirus-app som heter Aarogya Setu för att informera människor med de senaste COVID-19-uppdateringarna. Regeringen har också byggt en webbplats som ger realtidsuppdateringar om COVID-19-fall i landet. Webbplatsen innehåller statliga uppdateringar av COVID-19 såsom fall som bekräftats, återhämtade och dödsfall. Dessutom visar webbplatsen också detaljer om pan India lockdown statsmässigt. På grund av det ökande antalet fall av koronavirus i landet har regeringen förlängt låsning med ytterligare två veckor.

På samma sätt som Mygov-appen ger webbplatsen också förebyggande åtgärder som man måste vidta för att förhindra sig från koronavirus.

Vad är Aarogya Setu-appen, hur den fungerar, hur man använder den

Coronatracker.in

Coronatracker.in tillhandahåller också statlig information relaterad till koronaviruspandemin. Spåraren är enkel att använda och visar det totala antalet bekräftade fall i landet. Coronatracker.in visar statliga fall i en ren, lättförståelig tabell.

Webbplatsen innehåller också information om dödsfall på grund av COVID-19 och återhämtningsfall. Den innehåller en karta som ger en bättre överblick över situationen i landet.

Du kan klicka på kartan för att få fullständig information om det land du bor i. Webbplatsen visar också en grafisk representation av de fall som bekräftats i Indien och även åldersdemografisk. Webbplatsen visar också avståndet mellan dig och närmaste bekräftade fall COVID-19.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button