Corsair’s CES Haul: En glidflĂ€kt CPU-kylare, nytt K95-tangentbord

Corsair's CES Haul: En glidflÀkt CPU-kylare, nytt K95-tangentbord

LAS VEGAS — PĂ„ CES i Ă„r hade Corsair en mer dĂ€mpad nĂ€rvaro Ă€n vid tidigare hĂ€ndelser och avslöjade bara tvĂ„ nya produkter: en 170 mm CPU-flĂ€kt med luftkylning och ett nytt RGB-tangentbord som finjusterar en beprövad, vinnande design.

CES 2020 Bug Art

Den första, A500 Air Cooler, anvĂ€nder en fyrkantig, direktkontaktkylningslösning för att hĂ„lla antingen din AMD- eller Intel-processor kyld under extrema spelsessioner. Även om kylflĂ€ktar inte har sett massor av nya innovationer under det senaste decenniet, Ă€r Corsair fortfarande ute efter sĂ€tt att hĂ„lla kategorin intressant med tillĂ€gg som dess glid-och-lĂ„s flĂ€ktmonteringssystem.

Denna metod för att fÀsta de tvÄ 2400 rpm-flÀktarna pÄ kylflÀnsen möjliggör större flexibilitet i ditt byggande. Du kan skjuta flÀktarna uppÄt eller nedÄt för att rymma större RAM-moduler. Ganska ofta med mÄnga flÀktar och kylflÀnsar Àr DIMM-modulavstÄnd ett problem. Det gÀller sÀrskilt idag med DIMM-moduler som anvÀnder stora, höga vÀrmespridare och RGB-tillbehör. Att ha möjlighet att justera det relativa flÀktavstÄndet och avstÄndet Àr en vÀlsignelse för vissa PC-uppgraderingar och byggsituationer.

Corsair K95 RGB Platinum XT

NÀsta Àr företagets nya speltangentbord, K95 RGB Platinum XT. Vi tilldelade K95 RGB Platinum ett redaktörsval för nÄgra Är sedan. XT innehÄller ett antal förbÀttringar, inklusive övergÄngen frÄn ABS-tangentknappar till ett nytt PBT Double-Shot-tangentbordssystem (dubbelskottformning Àr vördad för att leverera hÄllbara tangentknappar), samt inkluderingen av sex dedikerade makrotangenter, som kommer att fungera tillsammans med Elgatos Stream Deck-programvara. (Corsair förvÀrvade Elgato, en nyckelspelare inom fÄngmaskinvara och streamingutrustning, 2018.)

Corsair A500 Air Cooler sÀljs nu för $ 99, medan K95 RGB Platinum XT kommer att sÀljas för $ 199,99.