Comcast ökar sina bredbandshastigheter gratis

Comcast ökar sina bredbandshastigheter gratis

Om du Àr en befintlig Comcast-abonnent som bor i vilka klasser som företagets West-division, kommer din bredbandshastighet att öka gratis.

Som LightReading rapporterar har Comcast börjat distribuera snabbare bredbands nedströms hastigheter över sina mest populÀra bredbandspaket, vilket leder till snabbare nedladdningar utan extra kostnad. Prestationsabonnenter kommer att se sin hastighetsökning frÄn nuvarande 60 Mbps till 75 Mbps. Performance Pro kommer att öka frÄn 150 Mbps till 175 Mbps och Blast! ökar frÄn 250 Mbps till 275 Mbps. Den största ökningen av alla kommer dock att gynnas av Extreme-abonnenter. Den redan snabba 400Mbps-anslutningen blir nu 500Mbps.

För nÀrvarande kommer de snabbare nedströmshastigheterna att vara begrÀnsade till vÀstra divisionen som tÀcker Oregon och sydvÀstra Washington-regionen. De fyra bredbandspaketen som nÀmns ovan stÄr för 85 procent av Comcasts kunder inom regionen. Detta ses dock som ett första steg i en landsomfattande uppgradering av nedströms hastigheter av Comcast, vilket innebÀr att alla kunder sÄ smÄningom borde fÄ hastighetsstöt.

Om du anvÀnder det medföljande modemet Comcast finns det inget att göra eftersom hastighetsökningen kommer automatiskt online. Om du anvÀnder ditt eget modem, kontrollera om det kan dra nytta av den ökade hastigheten genom att besöka Xfinity-enhetens webbsida.

Comcast ökar hastigheterna för sina mest populÀra prenumerationsnivÄer för att hÄlla jÀmna steg med efterfrÄgan eftersom vi alla fortsÀtter att lÀgga till fler anslutna enheter. Företaget vill ocksÄ hÄlla antalet abonnenter vÀxande och att erbjuda mer hastighet Àr verkligen ett garanterat sÀtt att fÄnga konsumenternas uppmÀrksamhet. Det Àr ocksÄ vÀrt att notera Comcast erbjuder en gigabit-internettjÀnst som tÀcker 39 stater och Washington, DC Det tog 19 mÄnader att lansera och slutfördes i oktober förra Äret.