Comcast ökar sina bredbandshastigheter gratis

Om du är en befintlig Comcast-abonnent som bor i vilka klasser som företagets West-division, kommer din bredbandshastighet att öka gratis.

Som LightReading rapporterar har Comcast börjat distribuera snabbare bredbands nedströms hastigheter över sina mest populära bredbandspaket, vilket leder till snabbare nedladdningar utan extra kostnad. Prestationsabonnenter kommer att se sin hastighetsökning från nuvarande 60 Mbps till 75 Mbps. Performance Pro kommer att öka från 150 Mbps till 175 Mbps och Blast! ökar från 250 Mbps till 275 Mbps. Den största ökningen av alla kommer dock att gynnas av Extreme-abonnenter. Den redan snabba 400Mbps-anslutningen blir nu 500Mbps.

För närvarande kommer de snabbare nedströmshastigheterna att vara begränsade till västra divisionen som täcker Oregon och sydvästra Washington-regionen. De fyra bredbandspaketen som nämns ovan står för 85 procent av Comcasts kunder inom regionen. Detta ses dock som ett första steg i en landsomfattande uppgradering av nedströms hastigheter av Comcast, vilket innebär att alla kunder så småningom borde få hastighetsstöt.

Om du använder det medföljande modemet Comcast finns det inget att göra eftersom hastighetsökningen kommer automatiskt online. Om du använder ditt eget modem, kontrollera om det kan dra nytta av den ökade hastigheten genom att besöka Xfinity-enhetens webbsida.

Comcast ökar hastigheterna för sina mest populära prenumerationsnivåer för att hålla jämna steg med efterfrågan eftersom vi alla fortsätter att lägga till fler anslutna enheter. Företaget vill också hålla antalet abonnenter växande och att erbjuda mer hastighet är verkligen ett garanterat sätt att fånga konsumenternas uppmärksamhet. Det är också värt att notera Comcast erbjuder en gigabit-internettjänst som täcker 39 stater och Washington, DC Det tog 19 månader att lansera och slutfördes i oktober förra året.

Relaterade Artiklar

Back to top button