CocoFax – världens bästa faxtjänst online

Den traditionella faxmaskinen var en gång det mest populära kommunikationsmedlet. Dess popularitet minskade med början av digital kommunikation. Företag och yrkesmän använder dock fax.

Idag är det möjligt att skicka fax online tack vare faxtjänster online. Det är till och med möjligt att ha en gratis faxtjänst online som CocoFax. CocoFax ger dig en 30-dagars gratis provperiod som ger dig tillgång till dess premiumfunktioner.

Dessutom har CocoFax fått uppmärksamhet från internationella medier som Forbes. Med CocoFax kan du till och med signera dina fax digitalt. Online-faxning förutom att vara bekvämt är miljövänligt och kostnadseffektivt.

Hur sticker CocoFax ut från tävlingen

CocoFax litar på över en miljon användare runt om i världen. Det är känt för sin säkerhet, tillförlitlighet, mångsidighet och användarvänlighet. CocoFax integrerar högteknologiska lösningar i sin faxtjänst.

Till exempel låter CocoFax dig skicka och ta emot fax på din iPhone klicka här för att få mer information. Nedan följer några av de saker som gör CocoFax till världens bästa faxtjänst online.

Högkvalitativ bildöverföring

Med CocoFax kan du skicka bifogade högkvalitativa bilder från din telefon. Processen är snabb; du behöver bara skanna ditt dokument för att undvika skuggor.

CocoFax har bildbehandling som optimerar ditt bildfax för överföring. Detta resulterar i kvalitetsfax och minskar sändningstiden för ditt fax.

Stöder individuell och företagsanvändning

CocoFax erbjuder olika prissättningsplaner som tillgodoser både individuella och affärsmässiga användningsområden. Prissättningen för dessa planer är beroende av individens eller företagets behov.

CocoFax erbjuder fax i stora volymer för stora företag som hanterar många fax varje dag.

Gratis anpassat faxnummer

Med CocoFax kan du välja ditt anpassade faxnummer gratis. Dessutom ger CocoFax dig 30 dagars gratis tjänst efter att du registrerat dig för tjänsten. Bäst av allt är att anklagelserna är rimliga efter att testperioden har löpt ut.

De flesta företag behöver ett faxnummer som liknar deras telefonnummer. Så möjligheten att välja ett anpassat faxnummer är exceptionellt, särskilt utan avgifter.

Livslängd lagring

En annan funktion som gör att CocoFax sticker ut från tävlingen är dess permanenta lagring. Till skillnad från de flesta online-faxtjänster som begränsar din faxlagring arkiverar CocoFax alla dina fax. Alla fax arkiveras automatiskt.

Faxen sparas på dess server. Det ger dig också ett organiserat sätt att komma åt dina fax online. Bäst av allt, du behöver inte störa skrivbordet med tryckta fax.

Snabb och pålitlig

Med CocoFax får du ett snabbt och bekvämt sätt att skicka och ta emot fax online. Du kan skicka och ta emot fax samtidigt. CocoFax skickar också aviseringar för varje skickat eller mottaget fax.

På så sätt vet du alltid om ditt fax skickades framgångsrikt eller inte. Du kommer inte att sakna inkommande fax med CocoFax eftersom det skickar en leveransavisering.

Tryggt och säkert

Med CocoFax garanteras du att dina fax är säkra online under överföringen. CocoFax krypterar alla dina fax och använder de senaste säkerhetsprotokollen. På så sätt kan ingen obehörig person få åtkomst till dina fax.

Hur CocoFax fungerar

Alla CocoFax-aktiviteter äger rum online. Det gör att du kan skicka och ta emot fax på två sätt.

    Använda en webbläsare

Med CocoFax kan du skicka och ta emot fax på din CocoFax-instrumentpanel. Allt detta är möjligt efter att du registrerat dig för tjänsten. Att skicka fax innebär att du loggar in på instrumentpanelen och klickar på knappen “Nytt fax”.

Detta gör att du kan fylla i innehållet i ditt fax inklusive mottagarens faxnummer. Processen är enkel och okomplicerad. När du är klar klickar du på knappen “Skicka”.

CocoFax överför omedelbart ditt fax online till din mottagare. Om några minuter kommer du att få en leveransbekräftelse om status för det skickade faxet. Så det kommer att meddela dig om faxet skickades framgångsrikt eller inte.

    E-post till fax

CocoFax låter dig också skicka fax från din e-postadress. Du behöver bara registrera dig för tjänsten med din önskade e-postadress. Att skicka ett fax är lika enkelt som att skicka ett e-postmeddelande.

Kom bara ihåg att inkludera @ cocofax.com i slutet av mottagarens faxnummer. Om mottagarens faxnummer är 12345 ska mottagarens adress vara [email protected]

Fyll i de andra fälten om det behövs och bifoga filer till ditt fax. När du är klar klickar du på “Skicka”. CocoFax kommer att få din e-post och förvandla den till ett faxformat och sedan skicka till din mottagare.

Slutsats

En titt på funktionerna och funktionerna i CocoFax understryker varför det är den bästa online-faxtjänsten. Det erbjuder oöverträffad faxfunktioner. Om du letar efter en pålitlig faxtjänst online kan du prova CocoFax.

Relaterade Artiklar

Back to top button