CES 2020 Fotogalleri

CES 2020 Fotogalleri

LAS VEGAS — Den framĂ„tblickande tekniken som visas pĂ„ den Ă„rliga Consumer Electronics Show, som startar denna vecka i Las Vegas, verkar alltid futuristisk. FörvĂ€ntningarna kan vara högre i Ă„r, helt enkelt för att 2020 verkar mer som ett science fiction-Ă„r Ă€n ett riktigt Ă„r.

CES 2020 Bug Art

Men hÀr Àr vi omgivna av vetenskapliga fakta. Artificiell intelligens finns i form av allestÀdes nÀrvarande digitala assistenter, som vi anvÀnder för att tÀnda lampor och stÀlla in köksmÀtare i vÄra allt smartare hem.

Vi kommer sÀkert att se nÄgra nya smarta hemmetekniker pÄ Ärets utstÀllning, tillsammans med bÀrbara apparater, allt större TV-apparater, ny bilteknik och det senaste inom datorer.

Vi har markerat nÄgra av vÄra favoritfoton frÄn CES nedan.

Annons

Öppnar pĂ„ tisdag

De första förhandsgranskningshĂ€ndelserna intrĂ€ffar söndag och mĂ„ndag, men utstĂ€llare har lite mer tid att avsluta att sĂ€tta ihop allt – showgolvet öppnar för deltagare pĂ„ tisdag.

Las Vegas Convention Center

Las Vegas Àr CES lÄngvariga hem, med mycket av det som Àger rum pÄ LVCC.

# CES2020

Du kommer att kunna följa hashtaggen # CES2020 för att hÄlla koll pÄ showprat pÄ Twitter.

8K Àr den nya 4K

Det har aldrig varit brist pÄ skarpare, större, plattare och mer fÀrgstarka tv-apparater pÄ CES.

Fordonsteknik

Det finns gott om utrymme för teknik i bilar, frÄn grunderna som GPS och smartphone-integration, till mer komplexa alternativ som autonom drift.

Digitala assistenter

Alexa, Google Assistant och Siri Ă€r nu en del av vĂ„ra dagliga rutiner – vi förvĂ€ntar oss att se massor av enheter som fungerar med dem pĂ„ showen.

CES avtÀckt

CES Unveiled Àger rum pÄ söndagen innan showen öppnar och ger press en tidig inblick i nya produkter, som den hÀr söta rullande roboten som följde besökarna runt utstÀllningshallen.

DnaBand

DnaBand Àr en bÀrbar som skannar mat nÀr du handlar, matchar fÀrdigförpackad i livsmedelsbutiken med din ÀmnesomsÀttning, med avsikten att hjÀlpa dig att Àta hÀlsosammare. Naturligtvis kan du bara undvika fÀrdigförpackade varor till att börja med.

Anova Smart Ugn

Elektriska konvektionsugnar Àr ett utmÀrkt verktyg för singlar och par som i första hand lagar mindre mÄltider, och Anova hoppas kunna göra dem alla bÀttre hemkockar med sin anslutna ugn.

Hej Wall-E?

Robotar Àr alla ilska, inklusive den hÀr lilla mannen, som pÄminner oss om Wall-E.

Äkta trĂ„dlösa öronproppar

Ända sedan vi först sĂ„g AirPods har Ă€kta trĂ„dlösa öronproppar blivit ett obskyrt objekt av önskan för mĂ„nga tekniska fans. HĂ€r tar Jabra konceptet.

Alexa, torka av mig

Kohlers duschhuvud Moxie blir dig vÄt och har inbyggd Alexa, men nej, du kan inte fÄ det att handdukar dig efter din morgonsköljning.

Det flyter!

Japp. Det flyter.

Stoppa paketstöld

Letar du efter ett sÀkert sÀtt att fÄ Amazon-leveranser nÀr du Àr pÄ jobbet? Kolla inte vidare.

Inte ett poputtag

NÀr Àr ett poputtag inte ett poputtag? NÀr det Àr det hÀr.

Coolt tangentbord!

Vi grÀver tangentbordets industriella design.

Robot som rymmer en surr med en kall hatt

För nÄgra Är tillbaka var PCMags Sacha Segan pÄ CES och höll Parrot Disco fastvingad drönare för hela vÀrlden att se. I Är har han ersatts av en robotskyltdocka som bÀr en fantastisk basebollkeps.

Mutrics smarta glasögon

Mutrics Smart Glasses ser ut som om de passar bra in i uppsÀttningen Stranger Things. Detta par lovar att göra dig till en bÀttre spelare.

Bartesian Cocktail Maker

Älskar du ett bra Manhattan, men har problem med att fĂ„ rĂ€tt blandning av söt vermut och rĂ„g i din nattlucka? Bartesian-cocktailtillverkaren anvĂ€nder pods för att blanda i precis rĂ€tt ingredienser, men du behöver fortfarande ge sprit.

Uggla-exa?

Denna enhet, frÄn Owl, ser verkligen ut som en smart högtalare korsad med en Great Horned Owl, men det Àr faktiskt en 360-graders kamera för videokonferens.

DeScammer

DeScammer lovar att upptÀcka kreditkortsskummare i naturen.

Lenovo ThinkPad X1 Fold

PCMags Tom Brant gick praktiskt taget med Lenovos fÀllbara ThinkPad X1 Fold-surfplatta, som körs pÄ Windows 10.

Dell Concept Duet

Alienware-koncept UFO

Alienware tillverkar datorer för spel. Dess koncept UFO-prototyp sÀtter PC-spel i en Nintendo Switch-inspirerad handhÄllen.

TCL: s vikbara prototyp

Allt veckas i Är, inklusive TCLs prototyp för en hopfÀllbar smartphone. FörvÀnta dig inte att se det i butiker snart, men företaget sÀger att det inte rusar konceptet till marknaden.

Intels presskonferens

Intel tillkÀnnagav DG1 GPU och Tiger Lake CPU för bÀrbara datorer vid sin presskonferens.

James Cameron!

James Camera tog en paus frÄn prospektering för att introducera Mercedes Benz Vision Avtr konceptbil, inspirerad av Camerons film Avatar, vid sin presskonferens.

MSI Meg Aegis Ti5

MSI: s Meg Aegis Ti5 Ă€r ett avancerat spelbord med estetik som skriker Robocop – Peter Weller-versionen.

Sony 8K HDR-TV

Sony har 8K HDR-TV-apparater. En 8K-bild har fyra gÄnger högre upplösning Àn 4K!

OnePlus osynlig kamerakoncepttelefon

OnePlus gÄr för stil över praktisk med sitt Invisible Camera-koncept, en smartphone som döljer de bakre kameralinserna nÀr de inte anvÀnds.

Samsung Ballie

Samsung Ballie-roboten hĂ€mtar sin inspiration frĂ„n BB-8 och rullar runt ditt hem för … ja, vi Ă€r sĂ€kra pĂ„ att det kommer att finnas en praktisk funktion om den nĂ„gonsin kommer till marknaden. För nu Ă€r det bara ett koncept.

LG Cabriolet böjd TV

Böjda TV-apparater var en sak för en CES eller tvÄ, men det har gÄtt Är sedan Michael Bay berömt gick av scenen medan han visade upp en enorm böjd TV. LG hoppas att dess konvertibla skÀrm kommer att fÄ kategorin att ta fart.

Bygg din egen vibrator

Will Greenwald byggde en vibrator – ingen lödning krĂ€vs – pĂ„ Craves Pleasure Factory pĂ„ plats och levde för att blogga om det.

Nikon P950

Nikon Ă€r pĂ„ CES och visar upp nya kameror och linser, inklusive den hĂ€r Coolpix P950 med ett 83x zoomobjektiv – tillrĂ€ckligt lĂ€nge för att zooma in pĂ„ mĂ„nen.

Clash of the Titans

PCMag-redaktör John Burek var tvungen att stÄ bredvid XPG Volta-spel-PC sÄ att du kan fÄ en uppfattning om hur enorm (och glödande) den Àr.

TrÄdbundet nÀtverk finns fortfarande

Wi-Fi och 5G Àr alla ilska, men Netgears senaste trÄdbundna nÀtverksbrytare ser inte sÄ annorlunda ut Àn för 25 Är sedan. De Àr dock mycket snabbare.

Omöjligt flÀsk

Impossible Pork wowed PCMags Dan Costa nÀr han provade det vid ett CES-lanseringsevenemang. Det vÀxtbaserade proteinet bör göra vegetarianer, eller nÄgon som försöker skÀra ner pÄ animaliskt protein, glad.

Han vĂ€rms upp ….

PCMag har blivit ganska imponerad av Arcade1Up moderna konsolspel. Det Ă€r pĂ„ CES med NBA Jam – jag ringer Hawkins och Hornacek.

$ 10.000 tangentbord

Har du lite pengar som brÀnner ett hÄl i fickan? XPG sÀljer ett guldplÀterat tangentbord för coola 9 999,99 dollar plus skatt.

Hisense Color E Ink Phone

Hisense visar en telefon med en E-fĂ€rgskĂ€rm – samma typ av displayteknik som anvĂ€nds i Kindles.

InWin motoriserat PC-fodral

Tom Brant upptĂ€ckte detta motoriserade PC-fodral frĂ„n InWin – de Ă€r upplysta kylflĂ€ktar, inte CD-skivor som snurrar i en jukebox.

Cyberpower Cube II

Vad fÄr du nÀr du tar en liten bit av G4 Cube och slÀnger den i en mixer med cyberpunk neon?

Seagate City

Seagate byggde en miniatyrstad för att visa upp sin nya Lyve Drive-lagringsplattform.

Kontinental AR-plattform

Continental Àr pÄ CES med sin nya AR-plattform för bilar. Dess underliggande teknik, som kartlÀgger surroundvÀrlden och identifierar objekt, visas hÀr i aktion.

Sarcos Guardian XO Exoskeleton

Sarcos visar upp sin Guardian XO Exoskeleton pÄ utstÀllningen. Redaktör Dan Costa visas hÀr och testar det.

Vidare lÀsning