CES 2020: Amazfit T-Rex är bekräftad, så kommer det att se ut

Amazfit CEs 2020-evenemang Huami CES 2020-evenemanget äger rum den 8 januari.

Årets Consumer Electronics Show (CES) förväntas vara fullsatt eftersom företag som OnePlus, Huami, Samsung och andra kommer att visa upp nya produkter. Evenemanget börjar nästa vecka den 7 januari och fortsätter till den 10 januari i Las Vegas. Förra veckan meddelade Huami att det kommer att vara värd för sitt CES-evenemang den 8 januari. Företaget har redan bekräftat att lansera en ny smartwatch, nya hörlurar och en annan “hemlig” produkt. Smartwatch-lanseringen på CES kommer att kallas Amazfit T-Rex, bekräftar företaget. En ny läcka avslöjar designen av Amazfit T-Rex.

Det här är första gången vi får se en glimt av den kommande Amazfit T-Rex. Levande bilder av klockan har avslöjats före lanseringen. Bilderna (först rapporterade av xiaomitoday) visar Amazfit T-Rex i svart färg med en tjock kropp. Vi kan förvänta oss att klockan kommer i fler färger också.

På levande bilder ser klockans skärm tillräckligt stor ut för att erbjuda bra tittar- och läsupplevelse. Bilderna visar också smartklockan med robust design och tjockt band. Sammantaget på bilderna ser Amazfit T-Rex ganska ut som Amazfit Stratos 3 och GTR, som nyligen lanserades i Indien. Livebilderna bekräftar också att det finns en pulssensor på baksidan.

759 Så här kommer den kommande Amazfit-smartklockan att se ut.

Amazfit T-Rex: Vad vi vet hittills

Huami har bekräftat lanseringen av Amazfit T-Rex förra veckan. Efter lanseringsbekräftelsen retade företaget för första gången den kommande Amazfit T-Rex-smartklockan och bekräftade att det kommer att bli en ”ny serie robusta smartklockor”. Teasern antydde att Amazfit T-Rex var en smartklocka dedikerad för löpare eller personer som deltar i utomhusaktiviteter.

Läs också: Huami bekräftar CES 2020-evenemanget: Smartwatch, hörlurar och fler produkter kommer

Företaget har ännu inte avslöjat mer information om Amazfit T-Rex. Smartwatchen har dock utsatts för flera läckor tidigare. Några av läckorna tyder på att Amazfit T-Rex kommer med Bluetooth 5.0 LE-stöd, ett 390mAh-batteri. Läckaget avslöjar att smartklockan kommer att certifieras för upp till 5 ATM.

För närvarande finns inga fler detaljer om Huami Amazfit T-Rex tillgängliga. Vi måste vänta på att företaget ska prata om smartwatch vid 8 januari-evenemanget.

Andra lanseringar

Tillsammans med den nya Amazfit T-Rex smartwatchen kommer Huami att lansera fler produkter. Företaget har bekräftat att Huami är redo att ta med sina första hörlurar någonsin. För närvarande finns det inte så mycket information om hörlurarna. Företaget har mer i lager. Tillsammans med den nya smartwatchen och hörlurarna har Huami bekräftat att de kommer med en helt ny kategori. Företaget säger att det är en ”speciell futuristisk produktkategori ”.

Läs också: CES 2020: Detta är de futuristiska projekten som Samsungs C-Lab kommer att visa upp

Huami tillkännagav den nya kategorin “oanmäldad” Huami sa tidigare: “Med ett välförtjänt rykte för professionella och snygga smarta bärbara produkter är Huami glada över att kunna utöka sin Amazfit-portfölj utöver smarta klockor och växa. Utöver smartklockor och hörlurar, den ännu inte tillkännagivna, är den tredje nya kategorin utformad för hälso- och fitnessentusiaster – en futuristisk livsstil för entusiaster med prisvärda val som hjälper dig att hoppa över gränser. Amazfit kommer att presentera ett hörn av framtida fitness under det kommande decenniet och ge smart och modern hälsoteknik till år 2020. ”

Vi måste vänta på att Haumi ska bekräfta kategorin och avslöja detaljer om den tredje produkten den kommer att lanseras nästa vecka vid CES 2020-evenemanget.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button