“Cats” -filmen får visuell uppdatering medan de fortfarande är i biograferna

Om du nyligen har besökt en teater för att se filmen och haft den, kanske du vill boka ett andra besök. Filmen har precis fått en patch för att förbättra dess visuella effekter.

Som The Hollywood Reporter rapporterar har Universal informerat tusentals teatrar via ett memo att versionen av de visar förbättras. Tydligen regissören Tom Hooper pressade på att uppdateringen skulle släppas i ett försök att förbättra visuella effekter för tittarna.

Det följer vad som var ett rusande jobb av Hooper för att få filmen klar för världspremiären; han fortsatte arbetet med effekterna och vill nu att de ska uppdateras. Beroende på teater, kommer vissa att få filmen via en satellitlänk nedladdning, medan andra kommer att ha en hårddisk som innehåller den uppdaterade filmen skickas till dem till tisdag. Växeln bör inte orsaka för många problem, särskilt eftersom körtiden är exakt densamma.

Det är mycket osannolikt att en liten visuell uppdatering kan spara, särskilt när den ger en Metacritic-poäng på bara 32 från 47 kritiker redan. Ändå är detta något av en första för filmindustrin. Vanligtvis ändras inte filmen i teatrarna vid andra visning.

Att lappa en film medan den fortfarande är på biografer verkar som en trend som bara kommer att bli mer populär, särskilt när fler teatrar flyttar till ett system för nedladdning av sina filmer. Beroende på omfattningen av de ändringar som gjorts kan vi se att filmer förbättras under några veckor och recensioner som behöver uppdateras för att återspegla förändringarna.

Relaterade Artiklar

Back to top button