“Cats” -filmen fĂ„r visuell uppdatering medan de fortfarande Ă€r i biograferna

Om du nyligen har besökt en teater för att se filmen och haft den, kanske du vill boka ett andra besök. Filmen har precis fÄtt en patch för att förbÀttra dess visuella effekter.

Som The Hollywood Reporter rapporterar har Universal informerat tusentals teatrar via ett memo att versionen av de visar förbÀttras. Tydligen regissören Tom Hooper pressade pÄ att uppdateringen skulle slÀppas i ett försök att förbÀttra visuella effekter för tittarna.

Det följer vad som var ett rusande jobb av Hooper för att fÄ filmen klar för vÀrldspremiÀren; han fortsatte arbetet med effekterna och vill nu att de ska uppdateras. Beroende pÄ teater, kommer vissa att fÄ filmen via en satellitlÀnk nedladdning, medan andra kommer att ha en hÄrddisk som innehÄller den uppdaterade filmen skickas till dem till tisdag. VÀxeln bör inte orsaka för mÄnga problem, sÀrskilt eftersom körtiden Àr exakt densamma.

Det Ă€r mycket osannolikt att en liten visuell uppdatering kan spara, sĂ€rskilt nĂ€r den ger en Metacritic-poĂ€ng pĂ„ bara 32 frĂ„n 47 kritiker redan. ÄndĂ„ Ă€r detta nĂ„got av en första för filmindustrin. Vanligtvis Ă€ndras inte filmen i teatrarna vid andra visning.

Att lappa en film medan den fortfarande Àr pÄ biografer verkar som en trend som bara kommer att bli mer populÀr, sÀrskilt nÀr fler teatrar flyttar till ett system för nedladdning av sina filmer. Beroende pÄ omfattningen av de Àndringar som gjorts kan vi se att filmer förbÀttras under nÄgra veckor och recensioner som behöver uppdateras för att Äterspegla förÀndringarna.