Canon var tyst på CES 2018, förväntar dig mer buller nästa månad inför CP +

Vi skickade ut denna information i fredags i vårt nyhetsbrev med vissa förhoppningar om att ytterligare bekräfta följande information. Vi vet ett par ytterligare saker som vi inte kan publicera just nu.

Canon var det tystaste det någonsin varit på CES om mitt minne tjänar mig korrekt. Även om de visade några snygga konceptkameror.

Vi fick inte ett PowerShot-meddelande för CES 2018, vilket inte var så förvånande. Kameror tenderar att gå vilse i teknik som aldrig når marknaden och tv-apparater.

Vi förväntar oss två tillkännagivanden före CP + 2018, som börjar den 1 mars 2018 i Yokohama, Japan.

Vad kommer?

Canon EOS M50 Nya Entry Level Rebel (s) Minst två nya linser Minst en ny PowerShot G-serie kamera Vi har inte hört om EOS 90D kommer att tillkännages. Inget EOS 7D Mark III-meddelande.

Vad jag har tyckt konstigt är att EOS M50 kallas “Kiss M” i certifiering. Jag minns inte att någon annan EOS M-kamera fick KISS-beteckningen i Japan. Det kan vara något, det är nog ingenting.

Tre nya rebeller? Färga mig förvånad där. Försäljningen av Rebel-kameror har drabbats hårdast i DSLR-nedgången och lagt till fler SKU för att öka försäljningen?

Vi är inte säkra på vilka två linser som kommer just nu, men vi är 99% säkra på att vi får minst två under första kvartalet 2018.

Det har inte funnits något om en EOS 90D, även om det här är en show de har meddelat föregångare i xxD-serien. Jag skulle inte bli chockad över att se en ny APS-C-skytt. 80D såldes mycket bra och Canon skulle vara väl tjäna att uppdatera den.

EOS 7D Mark III kommer inte till denna show.

Relaterade Artiklar

Back to top button