Byt in din begagnade Canon-utrustning på Adorama

Jag antar att det beror på din utrustnings skick. 1.400 $ är faktiskt ett mycket bra erbjudande för en 5DIV enligt min åsikt, med tanke på att Adorama säljer begagnade kroppar för $ 1, 700 och gatupriset för en ny kaross från en auktoriserad Canon-återförsäljare var 1.749 $ så sent som i juni.

Även om jag föredrar eBay vet jag att många inte gillar besväret med att hantera försäljningen själv. Efter att just ha sålt en 1Dx II på eBay och efter att ha haft två bedragare försökte jag riva av mig (aldrig hänt tidigare, btw) Jag uppskattar mycket det skydd som eBay erbjuder och om du följer deras regler är det ganska svårt att bli lurad. Jag känner till några människor som Fred Miranda, men jag skulle aldrig sälja något av värde på ett forum eller genom Craigs lista utan de typer av skydd som finns tillgängliga från eBay.

Relaterade Artiklar

Back to top button