Business Choice Awards 2020: Voice Over IP (VoIP) -leverantörer

Voice over IP (VoIP) -kategorin täcker mycket mark, från Google Voice, som erbjuder virtuella nummer, till större företagskonton hos Internetleverantörer och fristående leverantörer som installerar molnbaserade PBX-tjänster.

I år fick 12 VoIP-märken tillräckligt med svar i vår Business Choice-undersökning för att ingå i mixen. Men en viss leverantör är fortfarande den mest värdiga av ditt kontors övervägande.

Voice Over IP-leverantörer för 2020

Ooma har vunnit topprankningar i PCMags VoIP-kategori de senaste sju åren, och 2020 kommer inte att förändra det. I vår undersökning i år var Ooma den mest använda leverantören, vilket i många andra kategorier inte hjälper – helt enkelt för att ett företag är allestädes närvarande, särskilt i näringslivet, inte gör det älskat. Ooma är båda.

Ooma har högst poäng i varje enskild kategori i vår undersökning. Det är verkligen allt du behöver veta. Bläddra i diagrammet nedan för varje avsnitt så ser du det tydligt. De flesta av Oomas poäng är till och med över 9,0 (av 10). Ett undantag är den övergripande nöjdhetspoängen – det viktigaste antalet vi tittar på när vi bestämmer vinnarna av Business Choice Award – men 8.9 är det fortfarande världar framför andra toppmärken. Oomas lägsta poäng är faktiskt för teknisk support, men det fortfarande fantastiska 8.8 säger att Ooma är ett företag som är värt att ringa när du behöver hjälp.

Finns det ett annat VoIP-system värt att överväga bland de leverantörer som gjorde nedskärningen i år? Definitivt. Våra Editors Choice, RingCentral, gör också otroligt bra. Inte tillräckligt för att överhålla eller till och med motsvara Oomas antal, men det kom nära i många fall, inklusive utmärkta 8,6 för total tillfredsställelse. Poängen totalt sett är en fin hiss från den 8,1 den fick förra året, då den var på sjätte plats.

Det är intressant att se stora namn som Avaya och Mitel tillbaka på listan i år, men de företagslutande leverantörerna har dystra poäng, vilket tyder på att kontorsanvändare inte är stora fans. Internetleverantörer med VoIP-tjänster – som Spectrum, Verizon och AT & T – var alla ganska mitt på vägen.

För expertutlåtande, läs

Här är den fullständiga tabellen över resultat för Business Choice 2020: Voice over IP-tjänster:

Business Choice 2020: Voice over IP-tjänster FULLTABELL

Du kan vinna $ 350 att spendera på Amazon.com! att få inbjudningar till framtida utlottningslotterier.

Relaterade Artiklar

Back to top button