Business Choice Awards 2020: Säkerhetsprogramvara

Att använda en arbetsdator – eller kanske din egen dator för arbete – utan någon säkerhetsprogramvara eftersom skydd är ett stort nej-nej. Det kommer att få dig i trubbel med IT-avdelningen, och om du inte har IT, kommer det att få dig i trubbel, period, när du ger dig en oundviklig attack av all skadlig programvara som passivt och aktivt riktar dig. Tack och lov, programvarusäkerhetssviter fulla av antivirusskydd och mer i överflöd. Vi bad PCMag-läsare att betygsätta säkerhetsprogramvaran de använder för arbete, särskilt om den tilldelades dem. Säljaren de valde som bäst kan överraska dig.

Säkerhetsprogramvara 2020

Business Choice-tätningBusiness Choice-tätningWebroot
Webroot är nu en tvåfaldig vinnare för hemmabruk i vår Readers ‘Choice-undersökning och har också många nöjda kunder på affärssidan. Det sköt före förra årets dubbla vinnare för att ta topplaceringen för 2020 med oslagbara poäng i varje kategori vi mäter.

Förra årets delade vinnare, Malwarebytes och Bitdefender, är fortfarande fantastiska val för programvara för PC-skydd enligt våra läsare. Malwarebytes hade en totalpoäng på 9,0 förra året och tappade bara en smidge till 8,9 den här gången; Bitdefender behöll samma 9.0 som den hade. Men båda kunde inte hänga med i förbättringen från Webroot, tillverkare av SecureAnywhere Internet Security Complete. Under året hade det en redan utmärkt 8,9 av 10 övergripande nöjdhetspoäng; för 2020 sköt det numret upp till 9,3.

Klicka igenom alla kategorierna ovan så ser du att inte bara Webroots totala poäng är enormt imponerande, det är toppvalet i alla andra kategorier. Vår näst viktigaste åtgärd för att välja en vinnare är sannolikheten att rekommendera poäng, där Webroots 9.4 är en bedövning. Samma fråga används för att bestämma Net Promoter Score (NPS) som intjänats av varumärket, där procentandelen “promotorer” minus “motståndare” indikerar varumärkeslojalitet; Webroots NPS på 81 (av 100) sätter det i en övre nivå som sällan ses av de bästa varumärkena för någon produkt.

Andra stjärnpoäng för Webroot inkluderar användarvänlighet (9.4), installation (9.5), tillförlitlighet (9.4) och PC-prestanda (9.5). I huvudsak vad våra läsare säger är att om IT har saddat dig med någon annan typ av säkerhetsprogramvara, bör du begära en övergång till Webroots verktyg,.

Men medan Webroot sticker ut, gjorde några andra märken ganska bra i vår undersökning. Bitdefenders andraplats-status förstärks med bra poäng för tillförlitlighet (9.2) och förtroende för produkten (9.1). Malwarebytes och Microsoft (som tillhandahåller inbyggt antivirus i Windows) tjänar båda 9,2 för både enkel användning och installation. Kaspersky Lab är mitt på vägen för de flesta poäng, men har en bra 8,8 poäng för förtroende för den programvara som den gör för att skydda en dator.

Resultatens låga del går till AVG (8,2 totalt) och McAfee (8.1), som tyvärr sticker ut i dessa resultat för hur lite de är betrodda eller rekommenderade, åtminstone i jämförelse med varumärkena ovan. Ändå är det en förbättring för McAfee, som förra året bara hade en 7,2 total tillfredsställelse och fick -18 NPS.

Se alla våra undersökningsresultat för säkerhetsprogramvara.

Du kan vinna $ 350 att spendera på Amazon.com!
Registrera dig för e-postlistan What’s New Now
att få inbjudningar till framtida utlottningslotterier.

Relaterade Artiklar

Back to top button