Business Choice Awards 2019: Skrivare

Sällan uppnår ett företag en vinnande rad som Brother International har för sina skrivare i PCMags läsarval och Business Choice-undersökningar. Brother har vunnit Business Choice-priset varje år sedan vi startade det 2013. Men i år gick det för första gången på länge av en vinnare. Det stämmer, Canons rygg för första gången sedan det slog sig samman med Brother (och Epson) 2014.

VINNARE: ARBETSSKRIVARE 2019

Business Choice-tätningBusiness Choice-tätning

bror
Om du behöver en sann vapenvapen när det gäller att skriva ut på kontoret, bör du vända dig till Brother. Dess skrivare har gjort PCMag-läsare glada för arbetsanvändning som går tillbaka till vår första officiella Business Choice-utmärkelse 2013, och företaget visar inga tecken på att sluta. Brother är topp bland läsare för skrivarinställningar och tillförlitlighet och rekommenderas mest.

Business Choice-tätningBusiness Choice-tätning

Kanon
Det har gått fem år sedan Canon slog vinnarkretsen i Business Choice för skrivare, men vi välkomnar det med öppna armar. Canons totala poäng förbättrades tillräckligt för att det skulle hända; dess sannolikhet att rekommenderas till kollegor förblev densamma, vilket är bra, för det var bra förra året också. Det är också klart det absolut bästa mellan de två när det gäller fotoutskriftskvalitet, kopieringsfunktioner och har den bästa tillverkarens bläck och toner du kan få.

Vi förväntade oss inte att vår sjunde årliga titt på skrivare för ett Business Choice-pris skulle vara för överraskande, men uppgifterna visar att även om Brother fortfarande är bra, så fick poängen en smidgen från 2018. Det lämnade fältet öppet för en kandidat att smyga in bakifrån och det är precis vad Canon gjorde. Med en ökning av dess totala poäng från 8,1 sist till 8,4 i år – Canons bästa totala poäng sedan förra gången det vann priset tillsammans med Brother 2014 – är det helt klart värt.

I alla kategorier och underkategorier vi frågar om i undersökningen ligger Brother och Canon i varandras halsar, medan de är bundna till det mest viktiga måttet på total tillfredsställelse på 8,4 av 10. Brother vinner för installation, tillförlitlighet och sannolikheten att rekommenderas. Men för den faktiska utskriftskvaliteten (särskilt med foton) och kostnaden för bläck och toner, plus fuktioner på en multifunktionsenhet som kopiering och skanning, är Canon framför. Ibland, långt framåt.

Till skillnad från många andra produktkategorier vi undersöker läsare för, med affärsskrivare är det inte ett brant fall i poängen mellan toppvinnare och resten. Dells totala poäng på 8,3 är mer än respektabelt jämfört med vinnarna; Dells betyg när det gäller tillförlitlighet (8.8), dokumentutskriftskvalitet (9.3), nätverksdelning (8.9) och pappershantering (8.8, kopplat till Xerox) ligger faktiskt före vinnarna.

Andra höjdpunkter bland de övriga: Xerox presterade bra med 8,2 övergripande poäng. Det var toppar när det gäller nätverksdelning (9.0, bunden med Ricoh), skanning via en multifunktionsenhet (9.0), bunden Canon för kopieringsfunktioner (9.0) och bunden Dell och Ricoh för pappershantering (8.8). HP lyckades tredjeplatsen efter vinnarna när det gäller sannolikheten att rekommenderas (8.2) och för skrivarinstallation (8.4).

Säljaren som du behöver undvika för dig verkar vara Ricoh på 7.9 och Epson på 7.7. Det är en tråkig plats för Epson, som delade utmärkelsen Business Choice med Brother 2015 med en totalpoäng på 8,4. Epsons betyg har fluktuerat sedan dess men aldrig studsat tillbaka; det tjänade också 7,7 under 2016 och 2018. Det kan bero på att en av de värsta poängen i år är för teknisk support, 6,0. Människor hatar också verkligen kostnaden för Epsons eget märke för bläck / toner och lämnar den kategorin det lägsta antalet i diagrammet i år, med 5,3 av 10.

Relaterad berättelseSe alla våra undersökningsresultat för affärsskrivare

Du kan vinna $ 350 att spendera på Amazon.com!
Registrera dig för e-postlistan What’s New Now
att få inbjudningar för framtida tävlingar.

Relaterade Artiklar

Back to top button