Business Choice Awards 2019: Skrivare

Business Choice Awards 2019: Skrivare

SÀllan uppnÄr ett företag en vinnande rad som Brother International har för sina skrivare i PCMags lÀsarval och Business Choice-undersökningar. Brother har vunnit Business Choice-priset varje Är sedan vi startade det 2013. Men i Är gick det för första gÄngen pÄ lÀnge av en vinnare. Det stÀmmer, Canons rygg för första gÄngen sedan det slog sig samman med Brother (och Epson) 2014.

VINNARE: ARBETSSKRIVARE 2019

Business Choice-tÀtningBusiness Choice-tÀtning

bror
Om du behöver en sann vapenvapen nÀr det gÀller att skriva ut pÄ kontoret, bör du vÀnda dig till Brother. Dess skrivare har gjort PCMag-lÀsare glada för arbetsanvÀndning som gÄr tillbaka till vÄr första officiella Business Choice-utmÀrkelse 2013, och företaget visar inga tecken pÄ att sluta. Brother Àr topp bland lÀsare för skrivarinstÀllningar och tillförlitlighet och rekommenderas mest.

Business Choice-tÀtningBusiness Choice-tÀtning

Kanon
Det har gÄtt fem Är sedan Canon slog vinnarkretsen i Business Choice för skrivare, men vi vÀlkomnar det med öppna armar. Canons totala poÀng förbÀttrades tillrÀckligt för att det skulle hÀnda; dess sannolikhet att rekommenderas till kollegor förblev densamma, vilket Àr bra, för det var bra förra Äret ocksÄ. Det Àr ocksÄ klart det absolut bÀsta mellan de tvÄ nÀr det gÀller fotoutskriftskvalitet, kopieringsfunktioner och har den bÀsta tillverkarens blÀck och toner du kan fÄ.

Vi förvĂ€ntade oss inte att vĂ„r sjunde Ă„rliga titt pĂ„ skrivare för ett Business Choice-pris skulle vara för överraskande, men uppgifterna visar att Ă€ven om Brother fortfarande Ă€r bra, sĂ„ fick poĂ€ngen en smidgen frĂ„n 2018. Det lĂ€mnade fĂ€ltet öppet för en kandidat att smyga in bakifrĂ„n och det Ă€r precis vad Canon gjorde. Med en ökning av dess totala poĂ€ng frĂ„n 8,1 sist till 8,4 i Ă„r – Canons bĂ€sta totala poĂ€ng sedan förra gĂ„ngen det vann priset tillsammans med Brother 2014 – Ă€r det helt klart vĂ€rt.

I alla kategorier och underkategorier vi frÄgar om i undersökningen ligger Brother och Canon i varandras halsar, medan de Àr bundna till det mest viktiga mÄttet pÄ total tillfredsstÀllelse pÄ 8,4 av 10. Brother vinner för installation, tillförlitlighet och sannolikheten att rekommenderas. Men för den faktiska utskriftskvaliteten (sÀrskilt med foton) och kostnaden för blÀck och toner, plus fuktioner pÄ en multifunktionsenhet som kopiering och skanning, Àr Canon framför. Ibland, lÄngt framÄt.

Till skillnad frÄn mÄnga andra produktkategorier vi undersöker lÀsare för, med affÀrsskrivare Àr det inte ett brant fall i poÀngen mellan toppvinnare och resten. Dells totala poÀng pÄ 8,3 Àr mer Àn respektabelt jÀmfört med vinnarna; Dells betyg nÀr det gÀller tillförlitlighet (8.8), dokumentutskriftskvalitet (9.3), nÀtverksdelning (8.9) och pappershantering (8.8, kopplat till Xerox) ligger faktiskt före vinnarna.

Andra höjdpunkter bland de övriga: Xerox presterade bra med 8,2 övergripande poÀng. Det var toppar nÀr det gÀller nÀtverksdelning (9.0, bunden med Ricoh), skanning via en multifunktionsenhet (9.0), bunden Canon för kopieringsfunktioner (9.0) och bunden Dell och Ricoh för pappershantering (8.8). HP lyckades tredjeplatsen efter vinnarna nÀr det gÀller sannolikheten att rekommenderas (8.2) och för skrivarinstallation (8.4).

SÀljaren som du behöver undvika för dig verkar vara Ricoh pÄ 7.9 och Epson pÄ 7.7. Det Àr en trÄkig plats för Epson, som delade utmÀrkelsen Business Choice med Brother 2015 med en totalpoÀng pÄ 8,4. Epsons betyg har fluktuerat sedan dess men aldrig studsat tillbaka; det tjÀnade ocksÄ 7,7 under 2016 och 2018. Det kan bero pÄ att en av de vÀrsta poÀngen i Är Àr för teknisk support, 6,0. MÀnniskor hatar ocksÄ verkligen kostnaden för Epsons eget mÀrke för blÀck / toner och lÀmnar den kategorin det lÀgsta antalet i diagrammet i Är, med 5,3 av 10.

Relaterad berÀttelseSe alla vÄra undersökningsresultat för affÀrsskrivare

Du kan vinna $ 350 att spendera pÄ Amazon.com!
Registrera dig för e-postlistan What’s New Now
att fÄ inbjudningar för framtida tÀvlingar.