Business Choice Awards 2019: Project Management och Business Team Messaging Tools

Business Choice Awards 2019: Project Management och Business Team Messaging Tools

Förra Äret var första gÄngen vi undersökte PCMag-lÀsare om verktygen de anvÀnder pÄ jobbet för att hÄlla sina team i rörelse och grooving, och projektledningsappar Àr populÀra (Ätminstone hos chefen) för att hÄlla alla pÄ plats.

NÀringslivet har ocksÄ mÄnga, mÄnga alternativ för teamchatt-appar för att hÄlla kommunikationslinjerna öppna och rörliga, och det Àr de tjÀnster som PCMag-lÀsare ansÄg bÀst.

Verktyg för projektledning

Business Choice-tÀtningBusiness Choice-tÀtningTrello

Trellos övergripande poÀng för tillfredsstÀllelse hoppade markant i Är och var mer Àn tillrÀckligt för att tjÀna det godkÀnnandet frÄn PCMag-lÀsare. Det hÀr kanbanverktyget som endast Àr online gÄr för den visuella vÀgen för att hÄlla sysslor och projekt enkelt hanterade. Det tog de höga poÀngen i varje kategori dÀr den rankades.

Trello bröt formen pÄ den hÀr; det Àr det första projektledningsspecifika verktyget som gör nÄgot högre Àn 7,5 övergripande poÀng (av 10) i vÄra undersökningar. Att det lyckades ha en 8.0 i en programvarukategori som inte mÄnga svarande tycks omfamna (fÄ mÀnniskor Àlskar verktygen pÄ dem) verkar inget annat Àn mirakulöst. I sjÀlva verket lÀmnade det förra Ärets vinnare, Microsoft Project, i dammet trots att Microsofts poÀng var densamma i Är som 2018.

Trellos mycket visuella tillvÀgagÄngssÀtt nÀr det gÀller projektledning ledde ocksÄ till att tjÀnstens poÀng ökade inom andra omrÄden. Det hoppade frÄn en anvÀndarvÀnlighet pÄ 7,8 förra Äret till 8,7 den hÀr gÄngen, och dess installationspoÀng gick frÄn 7,6 till 9,2. PÄlitligheten hade ett liknande steg frÄn 7,3 till 9,1.

Vi anvÀnder ocksÄ Business Choice-undersökningen för att faststÀlla ett Net Promoter Score (NPS) för varumÀrken, vilket Àr ett sÀtt att titta pÄ hur mÄnga som pratar positivt eller negativt om ett verktyg. Förra Äret hade nÀstan alla projektledningsverktyg ett negativt tal (av -100 till +100) för en NPS. I Är var Trello den enda av utmanarna som gick positivt vid +18, vilket inte exakt Àr en ladugÄrd för en NPS, men ÀndÄ bÀttre Àn resten.

Andra utmanare i dessa resultat inkluderade Jira, som tappade en tiondels poÀng i sin totala poÀng och i botten, som förra Äret, Àr Microsoft Planner, en del av Office 365 Business och anses allmÀnt vara en lÀttvikt i sin klass; Àven vÄr recension nÀmner att det saknas mÄnga viktiga funktioner, sÄ denna placering Àr ingen överraskning. För mer expertutlÄtande, lÀs The Best Project Management Software.

Relaterad berÀttelseSe alla vÄra undersökningsresultat för verktyg för projektledning.

Verktyg för meddelandesamarbete / samarbetsgrupper

Business Choice-tÀtningBusiness Choice-tÀtningSlak

Slacks 2019-poĂ€ng ökade inte signifikant frĂ„n förra Ă„ret, men det behövde inte göra mycket för att vinna denna kategori igen. Slack gör sĂ€rskilt bra nĂ€r det gĂ€ller installation, tillförlitlighet och övergripande chatt / meddelanden – vilket naturligtvis Ă€r vad det handlar om, om Ă€n med mĂ„nga förmĂ„ner och extrafunktioner.

De tvĂ„ bĂ€sta varumĂ€rkena pĂ„ den hĂ€r listan Ă€r bĂ„da PCMag Editors Choice-val. Medan vi gillar Microsoft Teams, gillar vi Slak mycket mer – och det gjorde du ocksĂ„. Slacks totala poĂ€ng pĂ„ 7,8 verkar inte sĂ„ mycket (inte att en C + Ă€r sĂ„ dĂ„lig, barn), men det Ă€r verkligen bĂ€ttre Ă€n C- (7.1) som tjĂ€nats av Microsoft Teams, med Cisco Webex Teams precis bakom det pĂ„ 7.0. Och ju mindre sagt om Workplace by Facebook – som försöker sĂ€tta ett socialt mediaansikte pĂ„ dina konversationer pĂ„ arbetsplatsen – desto bĂ€ttre.

Slacks förbÀttringar pÄ vissa omrÄden sedan förra Äret Àr smÄ, men det sÄg en bra ökning av tillförlitlighet (8,0 till 8,8), installation (8,0 till 8,7) och sannolikheten att rekommenderas (7,7 till 8,2). Vi betygsatte det ocksÄ pÄ flera vÀrden som vi inte anvÀnde förra Äret, och fann det överst för kostnad / vÀrde till 8,5 (Àven om Slacks kostnad Àr högre Àn de flesta, uppfattas det inte sÄ) och chatt / meddelanden (8.7).

Microsoft har mÄnga inlÀgg inom dessa omrÄden; Projekt, planerare och team Àr alla representerade. Men Àven om du kombinerade diagrammen ovan skulle ingen komma nÀra att matcha beröm frÄn lÀsare som Slack och Trello fick. (LÀs mer The Best Business Messaging Apps.)

Relaterad berÀttelseSe alla vÄra undersökningsresultat för meddelandeverktyg för affÀrsteam.

Du kan vinna $ 350 att spendera pÄ Amazon.com!
Registrera dig för e-postlistan What’s New Now
att fÄ inbjudningar till framtida utlottningslotterier.