BSE tillkännager gratis WiFi i samarbete med Tata Docomo

gratis WiFi, WiFi, gratis WiFi i Bombay, BSE, Bombay Stock Exchange, Tata Docomo, teknik, tekniknyheter BSE presenterade tjänsten i samarbete med Tata Docomo och användare kan använda gratis WiFi i 4 timmar på en dag.

BSE (Bombay Stock Exchange) har aviserat gratis WiFi-service runt området PJ Tower i Mumbai. Företaget presenterade tjänsten i samarbete med Tata Docomo och användare kan använda gratis WiFi i 4 timmar om dagen. Ravi Shankar Prasad, minister för kommunikation och informationsteknologi, Indiens regering invigde lanseringsevenemanget.

Kolla på: [Video] CES 2016: Kolla in FitBit Blaze, Huawei Watch, Sphero BB8 och mer

”Mumbai är Indiens finansiella nav och BSE representerar ett av stadens viktigaste affärscentra. Vårt mål är att modernisera sådana inflytelserika strukturer som representerar den sanna andan i en tunnelbana som Mumbai. Detta initiativ är en språngbräda i vår strävan att utveckla infrastrukturutveckling över hela staten. med tanke på internetets betydelse i dessa dagar kommer det definitivt att gynna alla. Vi ser fram emot liknande initiativ i framtiden, säger Ravi Shankar Prasad.

Måste läsa: Samsung Family Hub-kylskåp, Lenovo IdeaPad 610 S och mer: Det bästa av vad vi såg på CES

Ramadorai, ordförande för BSE, sade: ”BSE tror starkt på Indiens resa för finansiell integration. Detta är ytterligare ett steg som BSE har tagit för att hjälpa vanliga människor på gatorna i Mumbai att utnyttja gratis Wifi och använda det för att förbättra sin kunskap och ge honom möjlighet till oändliga möjligheter som internet kan erbjuda. ”

Foton: Wearables på CES 2016 från Fitbit, Fossil, Huawei, Misfit och mer

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button