Branschnyheter: SmugMug förvärvar Flickr

Från SmugMug:

Vi är glada att meddela att Flickr har gått med på att förvärvas av SmugMug, fotoplattformen tillägnad visuella berättare.

SmugMug har en lång historia av att stärka människor som älskar fotografering och som vill förbättra sitt hantverk, vilket gör dem till en perfekt passform för Flickr och vårt kreativa samhälle. Med SmugMug fortsätter vi att fokusera på dig, Flickr-medlemmarna som inspirerar oss alla med ditt arbete.

Ingenting kommer att förändras omedelbart med avseende på ditt Flickr-konto. Du kommer fortfarande att få åtkomst till Flickr med dina nuvarande inloggningsuppgifter och du kommer att ha samma Flickr-upplevelse som du gör nu. Vi kommer att fortsätta arbeta för att göra din Flickr-upplevelse ännu bättre.

Vi tror att du kommer att älska Flickr under SmugMug-ägande, men du kan välja att inte överföra ditt Flickr-konto och data till SmugMug förrän den 25 maj 2018. Om du vill hålla ditt Flickr-konto och data överförda måste du gå till ditt Flickr-konto för att ladda ner de foton och videoklipp du vill behålla, och ta sedan bort ditt konto från dina kontoinställningar senast den 25 maj 2018.

Om du inte tar bort ditt konto senast den 25 maj 2018 överförs ditt Flickr-konto och dina data till SmugMug och styrs av SmugMugs villkor och sekretesspolicy.

Läs mer detaljerade vanliga frågor om denna övergång på Flickr-bloggen.

Vi är glada att Flickr är ditt hem för fotografering och vi ser fram emot nästa kapitel i vårt äventyr tillsammans när vi går med i familjen SmugMug.

Relaterade Artiklar

Back to top button