Branschnyheter: Fujifilm tillkännager X-T200, ett prisvärt litet kraftverk

Valhalla, New York – 23 januari 2020 – FUJIFILM North America Corporation är glada att tillkännage FUJIFILM Corporations lansering av sin “FUJIFILM X-T200” (nedan kallad “X-T200”) spegelfri digital kamera.

X-T200 förser innehållsskapare på alla nivåer med en ny, lätt och kompakt spegelfri kamerakropp som har en nydesignad EVF, snabb ansiktsavkännings-AF och en ny sensor- och processorkombination som kan skapa 24,2 MP stillbilder vid 8 FPS och spela in 4K UHD-video med 30 bilder per sekund.

En idealisk kamera för kreativa individer som vill göra högkvalitativa bilder var som helst, X-T200s HDR-funktioner för stillbilder och video gör det lättare i miljöer med hög kontrast. Det kan också spela in Full-HD 120p-video, vilket gör det till ett utmärkt verktyg för scener som behöver super slow motion. Dessutom kan den nya Digital Gimbal-funktionen nu användas för att smidigt spela in video i kameran genom att mildra kameraskakningar genom nya gyrosensorer i kamerakroppen. Detta förbättrar bildkvaliteten ännu längre än vad vanliga smartphones kan erbjuda jämförelsevis.

Otrolig bildkvalitet för alla situationer
X-T200 kombinerar innovation, design och teknik för att ge bildproducenter på alla nivåer en komplett lösning för att låsa upp obegränsade kreativa möjligheter. Väger 13,05 oz (370 g), X-T200 är ungefär 2,82 oz (80 g) lättare än sin föregångare (X-T100) och är utrustad med en ny variabel pekskärm, en höghastighets APS-C 24,2 megapixel CMOS sensor som använder kopparledningar för optimal prestanda och ett intuitivt användargränssnitt som ger professionell kvalitet med den smarta och bekanta smarttelefonen. Klarar att bearbeta data 3,5 gånger snabbare än X-T100, rullande slutare minskas med X-T200, medan AF-prestanda i X-T200 förbättras dramatiskt genom användning av fasavkännande autofokuspixlar över sensorn.

Tryck på din väg till den perfekta bilden
X-T200 är utrustad med en variabel vinkel på 3,5 tum, 16: 9 Aspect Ratio widescreen LCD-pekskärm som kan öppnas och stängas mellan 0 och 180 grader och roteras mellan – 90 till +180 grader. Det ger också en intuitiv och lyhörd kontroll över kamerans funktioner och funktioner och kan användas för att justera en mängd olika inställningar, som ljusstyrka, bakgrundssuddighet, filmsimuleringseffekter och bildformat.

Fokusera på ansikten och ögonblicket
Användningen av fasdetekteringspixlar på sensorn över sensorn och en ny AF-algoritm innebär att fokus kan uppnås snabbt och under olika förhållanden. Den uppdaterade AF / Face Detection AF gör det snabbt och enkelt att fokusera på individer eller grupper av människor. Detta är även möjligt när kamerans LCD-skärm vippas ut och du vill ta en selfie. Automatiserade funktioner, som huvudigenkänningsigenkänning, gör att kameran kan ställas in för att känna igen och spåra ett huvudämne inom ramen. Dessa funktioner, kombinerat med ett burst-läge på 8 fps, gör att du kan se, rama in och skapa bilder av de viktiga stunderna med de viktiga personerna.

Legendarisk färgvetenskap
Fujifilms historia inom färgvetenskap har gett den världsberömda status bland bildtillverkare över hela världen. Med över 85 års erfarenhet inom branschen har Fujifilm varit ansvarig för några av de mest ikoniska fotografiska filmerna i historien och denna exceptionella kunskap har hällts i de 11 digitala filmsimuleringslägena installerade i X-T200. Bilder gjorda med dessa filmsimuleringar bär utseendet på de faktiska filmerna som inspirerade dem, vilket är en stor byggsten för att gnista kreativitet i bildskapande. Dessutom ger 20 avancerade filter, som inkluderar det nya “Clear Filter”, ännu mer kreativa möjligheter för bildskapare när de försöker uttrycka sig konstnärligt.

När stillbilder bara inte är tillräckligt
De nya elektroniska stabiliserings- och HDR-videolägena tillsammans med X-T200: s grundläggande interna redigeringsfunktioner hjälper X-T200 att göra mer än bara att producera vacker 4K-video – det säkerställer att videor är stabila, skarpa och ordentligt trimmade så att de enkelt kan delas med familj och vänner. En gyrosensor ligger i hjärtat av det nya elektroniska stabiliseringsläget och hjälper till att minska effekterna av kameraskakningar vid inspelning av videofilmer. Den nya HDR-videofunktionen gör inspelning av film i höga kontrastsituationer mycket enklare och mer praktisk, medan videoredigeringsfunktionerna i kameran gör det möjligt att klippa klipp och rätt storlek innan de delas. Det innebär att skapare kan dela den perfekta delen av ett super-slow-motion-klipp eller den bästa delen av deras 4K-bilder direkt från kameran till sin smartphone utan att behöva öppna en dator!

Välj din favoritfärg och lägg till en Fast Prime Lens
X-T200 kommer att finnas som en fristående kropp och som ett kit med XC15-45mmF3.5-5.6 OIS PZ-objektiv i tre färger (Silver, Dark Silver och Champagne).

För de som är intresserade av att utöka sin X-T200 verktygssats ger den nya FUJINON XC35mmF2-linsen motsvarande 52 mm synfält på 35 mm-format. Den här viktade linsen väger bara 130 g och mäter 46,5 mm och har nio element, inklusive två asfäriska linselement i sex grupper som arbetar för att producera skarpa och skarpa bilder med krämig bokeh. AF-funktionen är snabb och nästan tyst tack vare användningen av ett internt fokussystem och en stegmotor som används för att driva fokuseringselementen snabbt och exakt.

X-T200 förväntas vara tillgänglig för försäljning i slutet av februari 2020 till tillverkarens rekommenderade detaljhandelspriser enligt följande:

Relaterade Artiklar

Back to top button