Brådskande: Om du äger en äldre Kindle måste du göra det omedelbart

Om du vill att din Kindle ska ansluta till internet måste du installera den senaste uppdateringen för Kindle-enheter (inte Kindle Fire) idag.

Brådskande: Om du äger en äldre Kindle måste du göra det omedelbart

Amazon släppte ett uttalande som uppmanar Kindle-användare att installera en “kritisk programuppdatering” senast den 22 mars för att upprätthålla Kindles internetfunktion, som inkluderar åtkomst och nedladdning av Kindle-böcker från onlinebutiken eller någon annan internetbehovstjänst.

Uppdateringen krävs för alla Kindles utom för nyare som Kindle Paperwhite 6: e och 7: e generationer och 7: e generationen Kindle and Kindle Voyage. Kindles från och med 2012 behöver uppdateringen. En fullständig lista finns här.

Om du inte uppdaterar är det inte slutet för din digitala följeslagare; du måste bara göra den längre processen för att ladda ner uppdateringen manuellt till din dator och sedan överföra den till din Kindle med en USB-kabel. Mer information om den processen finns här – välj bara din enhet och följ instruktionerna.

Om du misslyckas med att uppdatera säger Amazon att du kommer att få följande meddelande: “Din Kindle kan inte ansluta just nu. Se till att du är inom trådlöst räckvidd och försök igen. Om problemet kvarstår, starta om din Kindle från Meny i Inställningar och försök igen. “

Men håll dig på den säkra sidan och installera uppdateringen idag för att undvika problem.

Relaterade Artiklar

Back to top button