BlizzCon2017 Hearthstone guide: Nästa expansion, schema, starttider och strömmar

Schemat för årets årliga samling av Blizzard-fans har just publicerats på den officiella BlizzCon-webbplatsen.

För Hearthstone-fans betyder det att höra de första detaljerna i hans tredje och sista expansion för Mammoth Year. Enligt panelen What’s Next för spelet kommer sessionen att beskriva vad vi kan förvänta oss av det sista av 2017: s innehållsdroppar:

“Hälsningar, resenärer!” det står. “Samla på värdshuset när Hearthstone-teamet ger dig en titt på vad de serverar härnäst och fördjupar dig i hur Mammoth Year kommer att avslutas!”

Panelen börjar kl 13.45 PDT (20.45 GMT) fredagen den 3 november och slutar fyrtiofem minuter senare kl 14:30. Det är faktiskt inte oerhört att en expansions namn och breda tema avslöjas under öppningsceremonin som äger rum kl 11:00 PDT, med ett djupare dyk i innehållet som äger rum under själva panelen.

Tröttande har Ben Brode antydit i en intervju nyligen att en ledtråd om temat för nästa expansion ingår i det officiella året för Mammoth-konstverket. En lång Reddit-diskussion har nästa kortuppsättning ner som Treasures of the Highmountain – läs det hela om du vill se hur den slutsatsen nåddes.


HSI BlizzCon-finaler – schema och ström

Det är den nya kortsatsen vi också måste se fram emot, men hur är det med den konkurrensutsatta sidan av BlizzCon? Förutom meddelandena kommer det att finnas ett antal matcher som avslutar HSI-turneringen. Här är vad som händer och när – vi föreställer oss att du kommer att kunna se dem alla på den officiella Hearthstone Twitch-strömmen, som vi har inbäddat nedanför matchningslistan.

(Observera att alla tider här är i PDT-tidszonen. Lägg till sju timmar för GMT

Fredag ​​3 november

13:15 – 14:15 – HSI Round 1 Match 1 14:15 – 15:15 – HSI Round 1 Match 2 15:30 – 16:30 – HSI Round 2 Match 1 16:30 – 17:30 – HSI Round 2 Match 2 17:45 – 18:45 – HSI Round 3 Match 1 18:45 – 19:45 – HSI Round 3 Match 2

Lördag 4 november

11:45 – 13:30 – HSI-finaler

Live Q och A-panel

Lördag 4 november kommer det att finnas en Q- och A-live-panel som täcker processen för att skapa kort. Denna session startar klockan 14.30 PDT och avslutas klockan 15.30.

“Få en titt bakom kulisserna på processerna för att skapa kort och ha en hand i att designa Hearthstone-kort. Gå sedan med i Hearthstone-utvecklingsteamet för en Q och A-session!”

Hearthstone Tavern Trivia

Senare på lördag finns det en speciell Hearthstone-frågesport att ta sig in i. Det börjar kl 17.45 PDT och slutar kl 18.30.

“Gästgivaren är värd för en helt ny typ av spel i hans krog. Två team av publikmedlemmar, Hearthstone-reamers och innehållsskapare möter och testar deras Hearthstone-kunskap. Kom med!”

Något särskilt du hoppas att se på BlizzCon i år? Låt oss veta dina förutsägelser i kommentarerna!

Relaterade Artiklar

Back to top button