Blizzards Battle.net Chat-app är nu tillgänglig på mobiler och surfplattor – Hearthstone

Som en del av sitt pågående arbete med att förbättra Battle.net-tjänsten har Blizzard just lanserat en ny chattapp för Android- och iOS-enheter.

När du väl har installerat kan du skicka meddelanden till dina Battle.net-vänner, se vilka spel de spelar för närvarande och i princip njuta av alla funktioner du har vant dig med från den version som sitter på din stationära dator.

Båda versionerna är tillgängliga från sina respektive digitala butiker (installera med din enhet), men den globala utrullningen kanske inte har avslutats när du läser detta. Om du inte kan hitta appen just nu, försök bara igen lite senare.

Här är det fullständiga pressmeddelandet om den nya mobilfunktionaliteten för Blizzards sociala nav:


Blizzard Battle.net – Håll kontakten med dina vänner var du än är.

Med mobilappen Blizzard Battle.net kan du hålla kontakten med dina vänner vart du än är. Chatta med vänner, se vilket spel de spelar och lägg till nya – direkt från din mobila enhet.

Snacka med vänner:

Med mobilchatt är det lättare att samordna speltid, diskutera strategier eller bara hålla kontakten. Även om dina vänner inte är tillgängliga eller offline, håller chatthistoriken och aviseringarna konversationen igång.

Se vad dina vänner spelar:

Du kan med en överblick se vad alla dina vänner gör, så att du vet när du ska hoppa in i ett spel – eller när du ska få en igång själv. Missa aldrig ett tillfälle att spela tillsammans.

Lägg till nya vänner när du är på språng:

Alla funktioner för att hantera och lägga till vänner i Battle.net Desktop App finns nu på din telefon. Skicka och ta emot vänförfrågningar, bläddra bland vänförslag eller till och med skanna en QR-kod för att enkelt lägga till vänner personligen.

Airtime eller Wi-Fi-anslutning krävs för användning.

Relaterade Artiklar

Back to top button