Blizzard tillkännager Quest for Packs-kampanj och ett nytt kortpaket för Hearthstone

En ny kampanj har just lanserats av Blizzard som ser en lycklig spelare få hela 3000 Hearthstone-kortpaket. Kampanjen tillkännagavs på spelets officiella blogg och pågår från 17:00 GMT den 1 februari 2018 till samma tidpunkt den 14 februari.

Men hur deltar du faktiskt i Quest for Packs-kampanjen? Allt du behöver göra är att slutföra dina dagliga uppdrag under kampanjperioden, och var och en du fyller i kommer att ge dig en enda anmälan till tävlingen. Ju fler uppdrag du genomför, desto fler inträdesbiljetter tjänar du.

Den första vinnaren kommer bara att få 1000 paket från var och en av årets utvidgningar, de kommer också att påse hjälmen som Lich King bär i kampanjerna Frozen Throne, samt ett presentpaket med en T-shirt, basebollkeps och spel stift.


Andra priser finns också. 1000 spelare vinner ett Mammoth Card Bundle (se nedan), som innehåller tio paket från alla tre utvidgningarna som släpptes under Mammoth Year. Ytterligare 50 000 spelare får tre kortpaket – en från varje expansion.

Tillbaka till det årets Mammoth-kortpaket ett ögonblick. Under en begränsad tid kommer detta paket att vara tillgängligt att köpa och ger dig tio paket från de senaste tre utvidgningarna för 16,99 £. Du kommer att kunna hämta detta från butiken med släppet av Update 10.2, som tar ner en handfull mycket populära kort.

Observera att anmälningar till Quest for Packs-tävlingen är begränsade till fjorton per spelare, så även om du sparar en handfull Daily Quests får du ingen fördel över tävlingen.

Relaterade Artiklar

Back to top button