Blizzard tillkännager HGG Cheer-programmet för Hearthstone esports

Blizzard har tillkännagett ett nytt HGG Cheer-program för fans av Hearthstone Global Games, så att de kan använda Twitch’s Bits-valutan för att låsa upp nya chattemotioner och tjäna belöningar i spelet.

När ett spel imponerar på dig kan du klicka på Bits-ikonen för att heja på de inblandade spelarna. När du gör det kommer en animerad emote med teamtema att spela ut i chatten. Ju fler bitar du spenderar desto snabbare blir det visuella elementet.

När lag får fler skål kommer deras intäktsandel från programmet också att öka. När det gäller spelare som tittar på turneringen kommer deltagande i HGG Cheer så småningom att låsa upp belöningar i spelet som kortpaket och kortbackar.

För att få dessa belöningar måste du först och främst länka samman dina Blizzard- och Twitch-konton. Du hittar en komplett guide för att komma igång på Twitchs dedikerade supportsida, som också innehåller information om hur man tjänar bitar utan att spendera riktiga pengar.

HGG-turneringen har pågått sedan juli, där Hearthstone-spelare själva bestämmer lagsammansättningen för fyra personer i de 48 representerade länderna.

De sista kvarvarande omgångarna av Hearthstone Global Games avslutas i slutet av denna månad, med de åtta sista lagen som går vidare till finalen som är planerade att äga rum på årets BlizzCon fansamling i november.

Relaterade Artiklar

Back to top button