Blizzard tillkännager Hearthstone Mechanical Inn-vitational

Som en del av hype efter lanseringen av Hearthstones senaste uppsättning av skuggor har Blizzard just tillkännagett en ny Mech-tema Inn-vitational-händelse.

Lag med två spelare kommer att utmanas att bygga däck med endast följande resurser:

De uppdaterade korten från den senaste uppdateringen av Hearthstone 14.4. 20 klassiska kortpaket 20 Witchwood-kortpaket 20 Boomsday Project-kortpaket 20 Rastakhans Rumble-kortpaket 40 Rise of Shadows-kortpaket 5000 guld

När däck har monterats kommer lagen att spela mot varandra om poäng och förmåner. Nordamerika-lagen kommer att spela live på Blizzards fina liveuppsättning, medan spelare från andra regioner kommer att delta på distans.


När lag vinner sina möten tjänar de en poäng och kan också välja att stärka sin kortsamling genom att välja något av följande:

6 Rise of Shadows-förpackningar ELLER 9 The Witchwood-förpackningar ELLER 9 Boomsday-projektpaketen ELLER 9 Rastakhans rumble-förpackningar

Deras motsatta siffror kommer också att få samma belöning, men vinnarna får välja!

Men med dessa förmåner? Innan finalen äger rum kan lagen använda de poäng de har plockat för att dra nytta av en av följande bonusförmåner:

Ta bort ett kort från någon av dina motståndares däck per intjänad poäng. Din motståndare måste byta ut det med ett annat kort. Spendera en punkt för att öppna en uppsättning förpackningar du väljer. Lag kommer att välja från vilken uppsättning som är tillgänglig från tidigare omgångar. Om ett lag har tjänat maximalt 4 poäng kan de lösa in dem alla till …

Vi är intresserade av att ta reda på vad det tredje kryptiska alternativet visar sig vara.

Spelare öppnar sina startpaket på sina individuella strömmar den 3 juni 2019.

Tävlingen inleds den 4 juni och börjar klockan 8:00 PST. Du kommer att kunna se utmaningen på spelets officiella Twitch- och YouTube-kanaler.

För en fullständig lista över deltagare, gå till meddelandet på Hearthstone-bloggen.

Relaterade Artiklar

Back to top button