Blizzard inbjuder Hearthstone-communityt att bidra till BlizzCons ​​Tavern Trivia

En speciell Hearthstone-frågesport kommer att äga rum vid helgens BlizzCon-fansamling i Los Angeles, och Hearthstone-teamet har bjudit in samhället att bidra till svaret.

Förfrågan publicerades på spelets officiella Twitter-konto och ger en länk till en undersökning som visar samhällets ståndpunkt om ämnen som är så olika som spelets sötaste kort och Hearthstone-kortet som bäst beskriver varje spelares kärleksliv.


Själva frågesporten heter Hearthstone Tavern Trivia och börjar kl 17.45 PDT lördag 4 november. Två lag bestående av publikmedlemmar, innehållsskapare och streamers kommer att gå head to head för att se vem som har bäst kunskap om spelet och, det verkar, den bästa insikten i spelets gemenskap.

BlizzCon 2017 startar med en öppningsceremoni kl 11:00 PDT i fredags. Förvänta dig att lära dig de första detaljerna i 2017: s slutliga Hearthstone-expansion, liksom vad som är i horisonten för Overwatch och alla andra spel i Blizzard-samlingen. Vi kommer att ge dig nyheter om den senaste utvecklingen under helgen.

Relaterade Artiklar

Back to top button